אוקיי

Mrs.Dvash

New member
אוקיי

בואו נשחק משחק! [כן כן משעמם לי ואתם תסבלו!!!!!], ואיי לא יפה... טוב נו... אממממ.... אז ככה כל אחד יכתוב את הדברים הבאים: *שתי חיות שהוא הכי אוהב ולמה הוא אוהבת אותן. *וכל אחד יקח בזמנו החופשי נייר, יצייר כד ובתוכו מים ואח``כ יגיד לי עד לאן המים מגיעים [אם הם נשפכים, עד חצי הכד וכו` וכו`]. אוקיי פיפל!? *מורנו`ס בטח יודעת את כל התרגילים הפסיכולוגיים האלו אבל שיהייה.... נו יאללה קדימה Humor Me.

moran.l

New member
טוף.... אז

2 חיות שאני הכי אוהבת זה: 1. כלב 2. חתול (טריוויאלי מדי, לא? .. משעממת שכמותי) אז כלב אני לא תמיד אהבתי, כי לפעמים הם יותר מדי אנושיים וצריך לתת להם הההממווון תשומת לב, מה שלפעמים אני מפקששת בו (כפי שאתם רואים, אני האישיות הטובה ביותר ללמוד פסיכולוגיה... מי כמוני יתן תשומת לב למטופלים..חחחחחחח) אבל מאז שאני עם ליאורי, ויש לו כלבה מהממת, התאהבתי בחיה הזו. וחתול, מה צריך בכלל להסביר.....? ולגבי הכד...ציירתי בערך ב- 3/4 קו...מה זה אומר?

Mrs.Dvash

New member
מורנו`ס מורנו`ס תלמידתי...

לפני שאתן את פסיקתי הסופית אני חייבת לדעת את סיבותייך לאהבת החתול... קדימה,קדימה...

moran.l

New member
ככה... אה?????

רוצה לבוא איתי לשיעורים באוניברסיטה? נלמד קצת תורות האישיות? טוף, אז זה פשוט דבר קטן חמוד שעיר שאפשר ללטף, לחבק,להתכרבל איתו.. והקולות שהוא משמיע... ייייייייאאאאאאאא פשוט ממי. אז מה את אומרת? אברבאנל? גהה?

Mrs.Dvash

New member
טוף אז ככה

החיה הראשונה זו בעצם את [איך שאת רואה את עצמך....]הממממ.... החיה השנייה זה איך שאת רוצה שבן-זוגך יהייה ולפי מה שכתבת פה...[סחטיין על ליאורי, קולות בלאגנים אה? :) ]. הכד מסמל את חיי המין שלך... אממממ... ככל שהכד יותר מלא, הם יותר פעילים, אמממ שאני אשתוק... ? ;-) עברת בהצלחה!

moran.l

New member
זה הולך

טוב מאוד עם אחוזי המופקרות שיצא לי בשאלון של טאי...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

tairon

New member
יששששששש משחקקק==>

שתי חיות 1.דולפין 2.שחף כד מים שלי יהיה שלושת רבעי מלא... למה??? שינזל אני יפחד מלאבד כי כל טיפה חשובה לא ככה??? אז שלושת רבעי

למעלה