אוקיי,

~*~gaL

New member
אוקיי,

*גל מנסה להחזיר את הדיונים* "סול!!!!!!!!!!!!!!!!!" טוב, הייתי חייבת.. אאאאז... ד´יס או ד´אט... סוזן - עם רומנו או עם פיטר? תכתבו עם מי, למה, אולי איך, למה זה יותר טוב מהאפשרות השנייה, ושאלו משהו אחר. אני מזכירה: זה לא משחק שאלות, זה "זה או זה".

appy

New member
ברור שפיטר!

נו באמת... רומנו?? רק הפרשי הגבהים יכאיבו לעין שלי! ועכשיו ברצינות, זה לא שהיא מתאימה לפיטר כמו שהיא לא מתאימה לרומנו. אותו אני רואה עם אחת יותר חכמה ממנו, יותר שננונה ממנו... רק עם אחת כזאת הוא יסתדר, הוא צריך להיות השפוטשל מישהי. תתחתן ראשונה - רייצ´ל או אלה? (לא פשוט כמו שזה נשמע - או שאני טועה...)

mprb

New member
אמממממממ

הייתי רוצה להגיד אלה אבל אנחנו לא יודעים עדיין מה יצא ממנה! אם תשאלי את השאלה הזאת בעוד 10 שנים נוכל לגיד לך... השאלה שלי: אליזבת- להישאר בארצות הברית או לחזור לאנגליה????

mgirl

New member
להישאר ../images/Emo13.gif

כי היא צריכה להיות עם רומנו...! אגב
, כבר מפרק 1 או 2 של עונה 9 אפשר לראות את המתח המיני ביניהם...

Rוית

New member
אפשר גם? ../images/Emo9.gif

טוב, ניסיתי.. באמת שניסיתי לראות אותה עם אחד משני אלו, אבל איך אפשר?!?!?!?!?!? שניהם ממש לא מתאימים לה לדעתי, אבל אם את אמרת רומנו בהסתמך על זה שבאיזה פרק ראו אותם מדברים ומסתדרים, אז באמת יש בזה משהו, והם נראים אממ.. חביב יחד, אבל לדעתי רומנו יעלה מהר מאוד על העצבים של סוזן עם ההתנהגות שלו.. ופיטר?... אמממ אין ממש קשר בינהם.. כלומר תחשבו על זה, למשך כל הסידרה לא היה משהו מיוחד אם שניהם ספציפית חוץ מאולי הפרק הראשון ("YOU´R JUST A RESEDENT" או איך שלא כותבים את זה ;-P))...

~*~gaL

New member
זה כל הקטע,

מה, חשבתם שאני אכתוב פיטר ומארק? לא ולא
אני אישית הייתי הולכת על רומנו, פיטר והיא באמת לא היו מסתדרים... היא יותר מדי חייכנית בשבילו, הוא... למרות שיש שיפור בזה, עדיין מרוגז... רומנו... יכול להיות נחמד כשצריך, הוא פשוט ביץ´ נחמד. יותר הולך איתה.

המממ

New member
רומנו. ברור.

אי אפשר להלחם באהבה! אנחנו יודעים שהוא אוהב אותה. וזה כל כך יפה שאיש ציני, קריר וסגור מגלה רגשות כאלה....
טוב, אולי לא ממש מגלה, אבל לפחות רומז. ליזי עוד תבין את זה...
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

~*~gaL

New member
טוב, מכיוון שאף אחד לא ממשיך עם זה

הנה: "אול אין ד´ה פאמילי" (פרק המוות של לוסי) או "און ד´ה ביץ´" (פרק המוות של מארק)? מה יותר עצוב? מה יותר מותח (למה שדיי ברור מה יותר מותח.. לא חשוב)?

Rוית

New member
אמממ, אוקי לדעתי,

יותר מותח-אול אין ד´ה פאמילי יותר עצוב-און ד´ה ביץ´ לדעתי אין הרבה מה להסביר..
אממ אוקי, מה הייתם לוקחים יותר קשה: עזיבה של נוח ווילי מהתוכנית (עם דגש על ´עזיבה´ כלומר, אולי מתישהו הוא יחזור כמו ששרי חזרה) -או- מוות של וויבר? (עם דגש על ´מוות´ כלומר היא כמו מארק יקירינו היא לא תשוב)..

ענברית 1

New member
אממממממ שאלה קשה רוית...

אני נאלצת לומר שהייתי לוקחת יותר קשה את המוות של ויבר. אני מצטערת אם יש בכך בגידה בכבודו של קרטר אבל: אני לא אעמוד ב"מוות" של עוד דמות אחרי מארק, סורי, אפילו אם זאת קרי... ובכלל עם כל ההסתיגויות שלי מקרי אני לא חושבת שאי אר תיראה אותו דבר בלי קרי - יש לי חיבה לא מוסברת לאישה הזו שמשקיעה כל כך הרבה אנרגיות בעבודה שלה ואפשר היה לראות את זה יפה מאוד בסוף העונה השמינית. ובקשר לקרטר - אם שרי חזרה - השמיים הם רק הגבול - וקרטר הוא עכשיו ה-דמות של אי אר. השאלה שלי: פרנק או ג´רי בתפקיד פקיד קבלה?

~*~gaL

New member
בואו נראה...

אני חושבת ש... עזיבה של נוח. לדעתי עזיבה של דמות היא בעצם כמו מוות - כי 99% שלא נראה אותה יותר. המקרה של סוזן הוא מקרה ממש חד פעמי. מישהו זוכר עוד סדרה שזה קרה בה? ונוח הרבה יותר מרכזי בסדרה מקרי. ביצ´יות של ניהול יכולה לבוא מרומנו, שיכולים להפוך אותו לדמות יותר מרכזית כתוצאה ממוות של קרי. לכן אני הולכת על עזיבה של נוח... אל תבינו אותי לא נכון, אני אוהבת את קרי והיא דמות מצויינת, אבל זה מה שאני חושבת. סיפור מועדף של עזיבה - דאג או קרול? (לא *דמות* - ה*רקע* לעזיבה של הדמות)

mprb

New member
אני יענה לשתיכן...

אז ככה- לשאלה של ענבר: פרנק- כי הייתה לו יותר עלילה עם כל הדברים שהוא עשה בתור שוטר לשעבר. והוא ממש מוזר ומצחיק עם ההערות שלו ואת ג´רי לא הרגשנו בכלל! בקושי הראו אותו. ת´אמת לקח לי זמן לראות אפילו שהוא לא נמצא כבר. ולשאלה של גל: אתם בטח אומרים שהתשובה שלי צפויה ונכון אבל לא בגלל שגורג´ כ"כ חמוד אלא יש לי סיבה- אז ככה- לפני שקרול עזבה הצמידו לה את כל הסיפור על לוקה ולדעתי זה היה מיותר לחלוטין וזה היה הרקע לעזיבה שלה. אני חושבת שיכלו לעשות את העזיבה אחרת לגמרי... ואילו אצל דאג העזיבה הייתה הדרך שלו לשבור את המוסכמות. הוא עשה מעשה שהרגיז את המנהלים אבל הם לא פיטרו אותו הוא התפטר כי נמאס לו מכל המגבלות ושלא נתנו לו חופש ביטוי ולכן הוא עזב! אז אתם רואים אני אומרת דאג מסיבה אמיתית ולא בגלל החתיך.... והשאלה שלי: ER מיצתה את עצמה או עדיין יכולה לעורר גלים???

זאת שאלה רטורית נכון?

ברור שאי.אר עוד יכולה לעורר גלים, לעומה "כמה" סדרות אחרות שמעוררות רק "גל*ים" (no names) ועכשיו לשאלה לוקה עם סוזן או צ´ן? (free your mind
)

talrv

New member
צ´ן...

סוזן פשוט לא מתאימה לו.. אני לא רואה משהו ביניהם, ממש לא.. ועכשיו אני צריכה לשאול שאלה? אני שונאת את הקטע הזה.. אמממממ... רייצ´ל גרין - זאת מחברים או זאת מאי אר?
וזה הדבר היחיד שעלה לי בראש..

סולסיטה

New member
אוקיי...

כן, כן, אני יודעת, אני קצת במגמת נטישה *חוטפת מכות על הראש מעצמי* אבל זה רק נראה ככה, אני משתדלת לקרוא מה אתם כותבים, אני פשוט נמצאת בסבב מבחנים, וזה לא הכי ידידותי שבעולם... עברתי היסטוריה, ואנגלית, מחר יש לי כימיה (ואני מקדישה את ההפסקה הקצרצרה בשבילכם
), ואח"כ מתמטיקה (אמאלה...! זה עונש לכל מי שעושה 5 יח´. אני הבאתי את זה על עצמי...
). בכל אופן - אני מתגעגעת! דונ´ט פורגט מי!!
ועכשיו, לתשובות (נו, אני חייבת לענות על הכל... זה בערך להשלים את הזמן האבוד): 1. סוזן + רומנו/פיטר: גועל נפש
, לא הייתי מאחלת בחירה כזו לאף אחת... (; עדיף כבר לצאת עם קרי!
פיטר עוד סביר (למרות שהוא לא ממש מצטיין בלהיות בן-אדם אוהב), אבל רומאנו- אין מצב. 2. חתונה - רייצ´ או אלה: הייתי אומרת שרייצ´ל, כי לא נראה שיש לה בעייה לתפוס בנים (לא נדבר על אייכות כרגע), וכי היא מבוגרת מאלה באיזה 15 שנים, אז יש לה יתרון בולט. 3. אליזבת´ - ארה"ב או בריטניה: אני לא נותנת אותה ב
לאף אחד... שתשאר אצלינו במסך! לא רוצה להתגעגע...
4. all in the family/on the bitch: עצוב
המוות של מארק (ואני גם מתגעגעת אליו פי מליון הרבה יותר! חוץ מזה שזה היה מוות ממושך, טראגי- על רקע התינוקת והאישה החדשות, והילדה שלו שהוא צריך להציל מעצמה). מה לעשות שהפרק של לוסי וקרטר היה מותח? מי מת- הוא או היא? למה זה קורה לנו? אולי שניהם יחיו באושר ועושר?
5. קרטר בחוץ/וויבר מתה: אני לא אוהבת להרוג אנשים, ומצד שני אני
את קרטר, אבל גם את קרי בדרכה שלה... אני לא יודעת! אני חושבת שהכל תלוי באיך יעשו את זה- מי היה מנחש, למשל, שהפרידה ממארק תהיה עצובה מהפרידה מדאג בהרבה??? 6. קבלה - פראנק/ג´רי: אולי לפראנק באמת היו סיפורים, ואולי ג´רי לא כזה דומיננטי... אבל זה ג´רי! ד´אט ווי אול נואו אנד לאב! השטויות שהוא עושה (למשל בלוקדאון עם סוזן), הוא אחד מהחבר´ה. אני לא הייתי מוותרת עליו!!
הוא גם הרבה יותר סימפטי מפראנק... 7. עזיבה - דאג/קרול: איך בכלל אפשר לדבר במושגים של לאהוב עזיבה של אחד מ-2 הדמויות שאני הכי
(ביחד עם סוזן, למי ששכח
). לא עונה. שניהם עצובים, ושניהם גרמו לי לבכות יותר מדי, ושניהם היו הכי מיותרים שבעולם!!!
המידע היחידי שאני מוכנה לנדב זה, שבאמת זה היה אסון מיותר מאוד - הקשר בין קרול ללוקה. בשר וחלב. 8. ER מיצתה/לא: מה פתאום?! אחרת מה היינו עושים פה?
ER רולז לנצח... רק שיחזירו את קלוני וקרול והכל יהיה כמעט מושלם!! (נו, טוב, בלי מארק, אבל אני מסתפקת גם ככה) 9. לוקה + סוזן/צ´ן: לוקה לבד...
ואם אתם מתעקשים... כיוון שאני
את סוזן יותר מדי, ואני לא אעשה לה את זה- צ´ן זכתה (?). 10. רייצ´ל גרין- ER/חברים: האמת שתמיד חיבבתי את רייצ´ל (ER), עד השנה, וגם עכשיו אני לא *שונאת* אותה. מחברים היא התחילה קצת רדודה, אבל היא מקבלת תוכן עם השנים. מי אמר שהשנים לא עושות רק טוב? אני בוחרת בה! ועכשיו לשאלה חדשה: אם היו נותנים לכם בחירה את מי "להרוג" - מארק או סוזן, במי הייתם בוחרים?? (אני לא כזו אכזרית, ואתם יודעים שאני באמת
את שניהם, אבל פשוט מעניין אותי מה הדעה שלכם בדילמה) לאב יו אול מור ד´אן אבר, סולסיטה.

המממ

New member
אני הייתי בוחרת ב...

מארק. למה? כי הוא כבר מת גם ככה, ואנחנו יודעים שעשו לו מוות ארוך, יפה ומרגש, שהיה עצוב- אבל לא הזזנו את עיננו מהמסך. והתרגלנו לעובדה שהוא כבר לא בין חברי אי אר... אז למה לעשות לנו עוד טראומה ולהרוג גם את סוזן...? חוצמיזה שהיא דמות מעניינת, אישיות טובה ורופאה מוצלחת. שאלה: אם הייתם רופאים, כמו מי הייתם מעדיפים להיות- סוזן או אליזבת´? (ותתייחסו לזה שאתם רופאים! יחסים עם חולים, מסירות וכו´- לא חיי חברה ואהבה!!!) יומטוב ושקט שיהיה לנו!

כמו סוזן

היא יותר נחמדה בד"כ והיא גם רופאה ממש טובה! ואני יודעת שלאהתכוונת לזה אבל אני חייבת לציין שהיא באמת בנאדם טוב, והיא זכתה להתנשק עם קרטר!!! ולשאלה איזה רופאים הייתם מעדיפים להיות ב-OR או ב-ER?

~*~gaL

New member
ER ../images/Emo8.gif

כמו שהיה לקרטר - הוא התחיל בחדר ניתוח אבל הוא הבין ששם זה "יאללה בואו נעשה מהבנאדם חתיכות ונגמור עם זה" ובחדר מיון יותר קרובים לחולים... חוץ מזה כל האקשן נמצא בחדר מיון וקודם כל צריכים להציל את החולים שם מאשר בחדר ניתוח. וגם כי...ככה.
עוגה כחולה (שב"בי סטיל מיי הארט") או הבייגלה המקולקלים (שהיו בעונה ה-8.. נראה לי ב"אה סימפל טוויסט אוף פייט")?

למעלה