אוקיי...
כן, כן, אני יודעת, אני קצת במגמת נטישה *חוטפת מכות על הראש מעצמי* אבל זה רק נראה ככה, אני משתדלת לקרוא מה אתם כותבים, אני פשוט נמצאת בסבב מבחנים, וזה לא הכי ידידותי שבעולם... עברתי היסטוריה, ואנגלית, מחר יש לי כימיה (ואני מקדישה את ההפסקה הקצרצרה בשבילכם
), ואח"כ מתמטיקה (אמאלה...! זה עונש לכל מי שעושה 5 יח´. אני הבאתי את זה על עצמי...
). בכל אופן -
אני מתגעגעת! דונ´ט פורגט מי!!
ועכשיו, לתשובות (נו, אני חייבת לענות על הכל... זה בערך להשלים את הזמן האבוד): 1. סוזן + רומנו/פיטר: גועל נפש
, לא הייתי מאחלת בחירה כזו לאף אחת... (; עדיף כבר לצאת עם קרי!
פיטר עוד סביר (למרות שהוא לא ממש מצטיין בלהיות בן-אדם אוהב), אבל רומאנו- אין מצב. 2. חתונה - רייצ´ או אלה: הייתי אומרת שרייצ´ל, כי לא נראה שיש לה בעייה לתפוס בנים (לא נדבר על אייכות כרגע), וכי היא מבוגרת מאלה באיזה 15 שנים, אז יש לה יתרון בולט. 3. אליזבת´ - ארה"ב או בריטניה: אני לא נותנת אותה ב
לאף אחד... שתשאר אצלינו במסך! לא רוצה להתגעגע...
4. all in the family/on the bitch: עצוב
המוות של מארק (ואני גם מתגעגעת אליו פי מליון הרבה יותר! חוץ מזה שזה היה מוות ממושך, טראגי- על רקע התינוקת והאישה החדשות, והילדה שלו שהוא צריך להציל מעצמה). מה לעשות שהפרק של לוסי וקרטר היה מותח? מי מת- הוא או היא? למה זה קורה לנו? אולי שניהם יחיו באושר ועושר?
5. קרטר בחוץ/וויבר מתה: אני לא אוהבת להרוג אנשים, ומצד שני אני
את קרטר, אבל גם את קרי בדרכה שלה... אני לא יודעת! אני חושבת שהכל תלוי באיך יעשו את זה- מי היה מנחש, למשל, שהפרידה ממארק תהיה עצובה מהפרידה מדאג בהרבה??? 6. קבלה - פראנק/ג´רי: אולי לפראנק באמת היו סיפורים, ואולי ג´רי לא כזה דומיננטי... אבל זה ג´רי! ד´אט ווי אול נואו אנד לאב! השטויות שהוא עושה (למשל בלוקדאון עם סוזן), הוא אחד מהחבר´ה. אני לא הייתי מוותרת עליו!!
הוא גם הרבה יותר סימפטי מפראנק... 7. עזיבה - דאג/קרול: איך בכלל אפשר לדבר במושגים של לאהוב עזיבה של אחד מ-2 הדמויות שאני הכי
(ביחד עם סוזן, למי ששכח
). לא עונה. שניהם עצובים, ושניהם גרמו לי לבכות יותר מדי, ושניהם היו הכי מיותרים שבעולם!!!
המידע היחידי שאני מוכנה לנדב זה, שבאמת זה היה אסון מיותר מאוד - הקשר בין קרול ללוקה. בשר וחלב. 8. ER מיצתה/לא: מה פתאום?! אחרת מה היינו עושים פה?
ER רולז לנצח... רק שיחזירו את קלוני וקרול והכל יהיה כמעט מושלם!! (נו, טוב, בלי מארק, אבל אני מסתפקת גם ככה) 9. לוקה + סוזן/צ´ן: לוקה
לבד...
ואם אתם מתעקשים... כיוון שאני
את סוזן יותר מדי, ואני לא אעשה לה את זה- צ´ן זכתה (?). 10. רייצ´ל גרין- ER/חברים: האמת שתמיד חיבבתי את רייצ´ל (ER), עד השנה, וגם עכשיו אני לא *שונאת* אותה. מחברים היא התחילה קצת רדודה, אבל היא מקבלת תוכן עם השנים. מי אמר שהשנים לא עושות רק טוב? אני בוחרת בה! ועכשיו לשאלה חדשה: אם היו נותנים לכם בחירה את מי "להרוג" - מארק או סוזן, במי הייתם בוחרים?? (אני לא כזו אכזרית, ואתם יודעים שאני באמת
את שניהם, אבל פשוט מעניין אותי מה הדעה שלכם בדילמה) לאב יו אול מור ד´אן אבר, סולסיטה.