אוקיי.

rainbowgirl

New member
אוקיי.

שרשור של הפליי ליסט שלכמ
אני לא יודעת איכ שמימ את זה כקובץ html אז אני ישלח לכמ את זה כקישור

TheDUKE

New member
פשוט מאוד

לוחצים על הלחצן הימיני ביותר בשורת הלחצנים השמאלית בפליי ליסט שלכם, לוחצים שוב על אותו כפתור, ואז על GENERATE HTML וזהו. (אה כמובן שצריך לשמור את הקובץ אחר כך אבל את זה תבינו לבד (כי יש אפשרות פשוטה בדף עצמו) והרשימה שאני פרסמתי לא מלאה... יש עוד הרבה שירים שעוד לא מיינתי (אצלי פשוט זה ממויין לפי סוג ואז לפי שמות)

TheDUKE

New member
מצד שני אחרי כל ההסברים האלו

זה לא עובד במערכת

TheDUKE

New member
אה אחלה זה עובד... ויש הסבר לתוכן

פעם קיבלתי המון שירים ורק מיינתי לסוגים... אני צריך לברור ביניהם... (חוץ מזה יש לי אחות גדולה ומעפנה בבית ששומעת דברים מוזרים ולפעמים רוצה עידוד ממני - לכו תבינו)

rainbowgirl

New member
הסבר מספק למדי...

העלתי את שלי +עזה של אחותי כי לא ממש הפנתי.... אנג´וי

TheDUKE

New member
חחח זה נראה כמו חלק מהרשימה שלי

אבל כבוד על זפלין, ג´ניס, הנדריקס ופינק פלויד

TheDUKE

New member
יש לי טווח מוסיקה רחב...

באותה מידה אני שומע rammstien או בטהובן.. אבל אני נגד נגד נגד נגד נגד נגד מזרחית !!! (אינפקטד משרום שנמצא אצלי, אני לא שומע וזה אצלי כי מישהו ביקש שאני אביא לו, ותו לא. כמו כן גם אלישיה קיס ושאר חברותיה הסתומות). אבל האהבה הגדולה ביותר שלי זה הרוק הקלאסי ואני מניח שאפשר בקלות לראות ברשימה שלי את האוסף היפייפה של כל אלבומי זפלין ודורס, מחצית דיפ פרפל (כי יש להם המון המון המון), המון הנדריקס, מאנקיס, ואיך לא - פינק פלויד!! (כמובן שיש עוד כמה טובים אחרים ברשימה!) מואה!

TheDUKE

New member
איפה נעלמת איש טוב?

מזרחי לא בא בחשבון, והסטונס לא מושכים אותי... מזכיר לי שראיתי פעם קליפ של מייק ג´אגר ודיוויד בואי בדואט... מצחיק בטירוף ...

למעלה