אוקיי,

אוקיי,

אז ככה, כמו שמיכל אמרה לפני שהיא נסעה - אני לא סבלנית כמוה.
אז כמה הבהרות:
הפורום זה לא מקום לריבים. בפירוש לא. ריבים נועדו למסנג´ר, איסייקיו או כל תוכנת מסרים אחרת. יש הבדל בין ויכוחים לריבים וכל עוד הויכוחים לגיטמיים וחשובים לפורום הם לא ימחקו. אבל ברגע שאתן עוברות לפסים אישיים....
אני לא פה בשביל לנקות אחריכן, (וגם לא מיכל.
) אתן קבעתן בסקר דמוקרטי לחלוטין ששרשורים זה טוב. אז למה אתן פותחות הודעה חדשה על כל דבר קטן?!
מילת המפתח - לשרשר במידה. ז"א, אל תפתחו הודעה חדשה על כל שטות. אבל אתן גם לא צריכות בהכרח ליצור שרשורי ענק.
- אין לי שום בעיה עם עוף, אבל אל תשכחו את הנושא של הפורום.
אני יודעת שהרבה יותר נוח כשמיכל פה, כי יש לה הרבה יותר סבלנות, והיא יותר חביבה אל כולן. אבל אני לא מיכל. אני לא מושלמת. וגם אני רוצה שמיכל תחזור.
ההודעה מנוסחת בלשון נקבה אך מיועדת בהחלט לשתי המינים!
שיהיה לכן יום נעים!

../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo117.gif

לא קשור לאהבה. אני מודעת לזה שאני לא סבלנית.
ושלא תדעו כמה עבודת שרשור הייתי צריכה לעשות היום.
אני באמת לא יודעת איך מיכל מחזיקה עם זה מעמד.

france

New member
באמת

את לא סבלנית. חי חי חהחהחהחהחהחהחה! את לא סבלנית? חכי אם אני הייתי מנהלתת ואי ואי ואי מה היה הולך פה(תני לה בשיניים!)!

המפ..../images/Emo117.gif

אז עכשיו כשאת יודעת איך את הייתה מתנהגת במקומי, את לא תקשי עליי נכון
*פאפי פייס* ידעתי!

Mooa-Numi

New member
אז תעשי טובה לכולנו-

אל תפתחי שרשורי נושא על כל דבר לעוס, אל תנסי להתערב יותר מידי בעניינים שלא שלך, ואל, אבל פשוט אל-תעשי עוד פעם את ההודעות האלה שפשוט מעצבנים, לא בוגרים, ופשוט מטומטמים לגמרי. ולכולם-תלחצו כמה פעמים פייג´ דאון זה יעזור. מיכל פה, מיכל עייפה, וטל-אל תיהיי כל כך סבלנית. תמחקי מידי פעם. וגם אני התגעגעתי, אני פשוט לא במצברוח להראות את זה *פיהוק*. אבל באמת התגעגעתי, יש לי הוכחות.

france

New member
בלהבלה

המוח שלי מנוון. לא יצאתי מהבית איזה שבועיים. אני מניחה שבעצם לא אליי כי אני לא פתחתי את השרשור הזה....המפ....

france

New member
המפ

טוב נסכם אתזה ככה: אם זה אליי, נעלבתי. מה לעשות מטומטמת שכמוני לא יכולה לקבל ביקורת. ותום מה קרה ?! מאז שנכנסתי לפורום את מתעלמת ממני גם באיציק!

Mooa-Numi

New member
אר....

טוב אני יוותר על זה... *מבט חלול* בעצם? זין!! מותר לי להגיד מה שבא יל עכשיו... את פה כמה זמן? יומיים? מקסימום חמש? לא יותר נכון? זה שאת צופה כבר חודשיים לא עושה אותך חברה רשמית וותיקה, אני צודקת?? אז די כבר לפתוח עשרים אלף שרשורים מ-א-ו-ס-י-ם ולעוסים, שטחנו אותם מיליון פעם, לחשוב את עצמך ולא יודעת מה!!
והכי חשוב- לא לעושת את ההודעות המעצבנות האלה!!! זה ה-כ-י לא מצחיק בעולם!! פשוט לרדת לרדת לרדת עם העכבר הא הא האא!! צחוקים!!! *כועסת* *מתפוצצת* אני ממש מצטערת על התגובה הזועמת, והממש לא במקום שלי, ואני יודעת שאני צריכה להיות יותר מתחשבת אחראית ובוגרת וכל דאט בולשיט, אבל גם לי יש נקודת שבירה! ואני עצבנית עכשיו, ואני מודעת לעובדה שזה יגרור תגובות נעלבות והכל-אבל זין! אני נשברת! טוב סיימתי.

r o n i1

New member
אבל מיכל <סליחה על ההתערבות>

אבל הרבה פה פתחו סתם שירשורים ועליהם לא כעסת ככה......אם היא עשתה טעות תעירי אבל לא בכעס! אם עצבנתי סליחה זה לא בכוונה

france

New member
אני שמחה לשמוע שאני מטומטמת

באמת מתחילת החופש לא אמרו לי את זה. אני לא מבינה מאיפה כול החרא הזה נפל עלייך, ובשמחה אני הייתי עוזבת, אבל יש כאן כל כך הרבה בנות חמודות אז אני מבליגה. התגברתי. ואם את במחזור לכי קחי אדקס, אל תוציאי את זה עליי. ואני בטוחה שאם זה היה מעצבן את טאל היא הייתה אומרת/מוחקת.

../images/Emo46.gif

אם היא במחזור זה עניינה!!!!! וזה ממש לא הגיוני שזה עיצבן את טאל נכון?! למה נראה לך לעזאזל שפתחתי את השרשור הזה???
לכיף האישי שלי?!! ברור שזה עצבן אותי!!!
ועכשיו אני עוד יותר מעוצבנת. תודה. היה לי דווקא יום נחמד...

france

New member
ורק תזכרי

שגם אם את המנהלת את לא צריכה להתנהג כמו זונה. בשביל זה יש שרשור למעלה ואת השרשור הזה רציתי לנצל אבל הוא ארוך מדי כבר....

למעלה