אוקיי...

Iris cream

New member
אוקיי...

באתי לעשות משהו כמו שעשיתי בהארי פוטר ולכתוב *מקבלת פרס על נעלמת השבוע* אבל לא כי עכשיו כשאני מסתכלת נפתחו רק איזה 4 שירשורים חדשים מאז שלא הייתי פה אז אני פה כדי להעלות מורל (yep, thats my destiny in life.). תמיד תהיתי, בכל פרק נרצחים איזה 2 אנשים, מינימום- והכל בעיירה קטנטונת כמו סמולוויל, נכון? אז קודם כל- איך זה שכל תושבי העיירה לא נכחדים? ושנית כל- הממשלה לא אמורה לשים לב שמלא מלא מלא מתים בסמולוויל ברכים שונות ומשנות? מה עם תחקיר? מה קורה להם???

mishmesh

New member
ברוכה השבה ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

ולגבי התהיה שלך-בסמולוויל יש 43,000 אנשים
כן כן, גם אני בכלל חשבתי על אוכלוסיה בסדר גודל הזה, עד שראיתי את השלט בכניסה לסמולוויל(שיש עליו את המטאור)... זה אומנם הרבה, אך אל תשכחו שמדובר בארצות הברית. אומנם בארץ מקום יישוב עם 43,000 איש זה כבר עיר, אבל בארצות הברית גם מאה אלף הם לא הרבה. כך שסמולוויל היא עדיין עיירה קטנה. למרות זאת את עדיין צודקת גם רצח אחד בשבוע זה יחסית הרבה. אבל למרות שזה הרבה, זה עדיין לא מספר מספיק גדול כדי להתחיל לעשות חקירות, הרי כל מקרה ממילא נחקר כשלעצמו.

לאנה

New member
אמממממ.....

חשבתי על משהו. לא בהכרח יש רצח כל שבוע. החיים בסמולוויל לא הולכים לפי לוח השידורים של ערוץ שלוש.....

stardust15

New member
מובן

שהחיים בסמולוויל לא הולכים לפי לוח השידורים של ערוץ 3 וכל שבוע מישהו נרצח אבל אל תשכחי שחוץ מכל האנשים שנרצחים שם בגלל "הפריקים של השבוע" יש שם עוד אנשים שנרצחים ע"י "סתם" פסיכופטים אז בסוף יוצא שיש שם די הרבה מקרי רצח יחסית לעיירה קטנה...אבל בשביל מה להתעסק בזה בכלל??יש ב"סמולוויל" מלא דברים כאלה ,כמו איך זה יכול להיות שאף אחד ובמיוחד קלואי שהיא כל כך חדת הבחנה מקשרים בין זה שקלארק מסתלק כל פעם ואז הם מגלים שקלארק עזר לתפוס את אחד הפריקים השבועיים.וגם שלפעמים קלארק רוצח את ה"רשע" אז מה לאף אחד לא איכפת??כאילו גם אם הוא רק הגן על מישהו בכל זאת צריכים לקחת אותה למשטרה לחקירה או משהו...או שאם אף אחד לא יודע שהוא הרג את ה"רשע" אז אף אחד לא תוהה לאן נעלם הרשע??כאילו בנאדם נעדר וזה לא מזיז לאיש? בכל אופן זה מזכיר לי שבספר "זה" בעיר דרי(שזאת גם עיר קטנה ועוד במדינת מיין)מידי שנה(וזה בשיא בערך כל 27 שנים)נרצחים/נעלמים מאות ילדים וקורים דברים מוזרים אבל גם שם אין שום חקירה כלום

אופס שכחתי לרשום...

השלט מוכיח שני דברים: 1. הסידרה מתרחשת בשנת 2001 2. סמולוויל נמצאת בקנזס

SaberTooth

New member
השלטים לט תואמים....

השלטים לא תואמים. לפי השלט עם המטאור שמראים לפעמים, בסמולוויל גרים 43,000 אנשים. אך לפי השלט הזה, שגם הוא מופיע לפעמים, בסמולוויל גרים 25,001 (איזה דיוק) אנשים. משהו פה מוזר...

Iris cream

New member
אם בסמולוויל יש כל כך הרבה אנשים

איך זה שכולם מכירים את כולם?

אנשים... אתם מלובלבים לגמרי...

השלט של המטאור, היה לפני גשם המטאורים. אחרי כל הסצינה הזו, הראו את השלט ששמתי, ואז התחילה העלילה של סמולוויל... ווי, פתאום נזכרתי בפרק הראשון... שהייתה בו כזה סצינה, שקלואי פיט וקלארק עמדו מול הכניסה לביצפר, וכמה מטרים מהם עמדו לנה וויטני, ואז קלארק אמר שהוא הולך ולה והתחיל להתקרב אליה. וקלואי אמרה: "שלוש שתיים אחת ו..." *קלארק נופל* "כל פעם שקלארק מתקרב ללנה הוא חייב ליפול" או משו כזה, בטי.וי זה היה יותר טוב... עכשיו הרסתי את זה

SaberTooth

New member
התכוונת...

התכוונת שהשלט עם התירס היה לפני גשם המטאורים, נכון

charmed one1

New member
בניו יורק יש 7 מיליון אז קשה לי לרא

לראות את סמולוויל בתור עיר! הדבר שם שונים מאצלנו....

הלדין

New member
זה פשוט נורא

עד כה רק שני "פסיכים" מתו. כל השאר נלקחו למחלקות סגורות. כמו כן חלק מהמתים בסדרה הם בכלל תושבי מטרופוליס. סמולוויל היא פרבר שינה- אומנם ישנו אחוז ניכר של ילידים אבל רוב האוכלוסיה ממטרופוליס. מכיוון שאוכ´ מטרופוליס מתגוונת ומשתנה בלי הפסק הבתים של המתים מאוכלסים בדיירים חדשים מהעיר. האמריקאים פועלים בצורה שונה מזו שלנו. לדעתי, קוואן הוא סוכן של האפ.בי.איי. שנועד לעקוב אחרי כל מה שקורה שם.(באמת, מי מממנה יפני למנהל תיכון בעיירה של וואספים?). בינתיים הם רק עוקבים, וככל הנראה מטאטאים כמה דגימות מטאור לניסויים צבאיים.

למעלה