אוקיי

Sezuke

New member
אוקיי

סורי על הכתום, זה קודם כל. דבר שני, מחר אנימה אקספו, כלומר היום אנחנו הולכים לבניין של הכנס לאסוף את הכרטיסים ולסיים את ההרשמה של עינב למאסקרייד, ומשם למלון שלנו. לא תהיה לנו גישה למחשב דיי הרבה זמן כי אחרי היום האחרון של הכנס אנחנו נוסעים ללאס וגאס. אז, אם.. כן... מחר אנימה אקספו!! אז כן, זהו. XD נ.ב עינב עומדת לחטוף התקף לב D:

Lightning9

New member
המוןהמוןהמוןהמוןהמון בהצלחה לכם!!!

ותצלמו את התחרות בווידאו!! שנוכל להתגאות בכם D: תהנו מלא

המון המון בהצלחה!!! D:

תהנו המוןןןןןןן המוןןןןןןןןן *חיבוקי* תצלמו מלא תמונות וסרטי ווידאו! כי זה בטח יהיה מצחיק XD וואייייייייי אני אפילו מתרגשת בשבילכם.... ;~; קיצר יהיה לכם כייף, ותנסו בכל זאת לשמור על קשר! אוהבת אתכם!! D:

AfroPetel

New member
הו~~~ בהצלחה לכם~~~~

למרות שכולם אמרו אתז ה כבר 89734956389745623976 פעם, יצגו אותנו בכבוד ותגרמו לנו להיות גאים! צלמו הההההההההההההככככווול! אני רוצה מספיק תמונות כדי שאפשר יהיה לחר אותן לסרט אנימציה! תהנו לכם שם~

Matereya

New member
בהצלחה מחרררר~!! ^0^

תיהנו לכם שם ותצלמו!!! אל תשכחו לעשות יומן מסע וחוויות XD

D N ANGEL GRIL

New member
תהנו DDDD: הכי שבעולם~!!

כמובן שתצלמו כמו משוגעים X333; ועינב בהצלחה DD:~ 3333>~

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאין על מה להתנצל ../images/Emo13.gif

חמודים ^____________^ תהנו המון! תחזרו עם תמונות ותעשו חיים בווגאס

innocence

New member
אומפג!! בהצלחה!!

ומעבר לזה, תהנו המון המון המון!:)) ותצלמו מליוןתלפים!

meianeko

New member
יההההההה!!

המון המון המון בהצלחה!!! תראי להם מה זה מקסימה שלי!!! וותהנו המון המון!

CibiHeart92

New member
אמאלה O:

אל תמותי סנפאי, אם תמותי מי יחזיר את הגביע הביתה? >: (שקט אבי X3) ממש ממש בהצלחה, אני באמת בטוחה שעינב תגיע גבוה! X3

Serf SaN

New member
נו נו נו 0:

קראתי בAX שהמאסקרייד מתקיים היום. מה השעה בארה"ב? XD מינוס שבע?... יו, אז הם בטח עכשיו בדיוק באמצע התחרות...T__T תעלו תמונות מהר! ;;;;

HeineW

New member
תחפש מחר בערב סרטונים ביוטיוב! ם:

ACparadise מעלים סרטונים של כל המשתתפים! אבל אין לי מושג באיזו מהירות הוא עושה זאת... :\

למעלה