אוקיי...:

Raz110

New member
אוקיי...:

זאת הטלנובלה הכי גרועה שנעשתה בהיסטוריה: קודם כל... נובמבר? ממתי? זה סתם הרס.. זה אמור לעלות במרץ.. עם יותר פרקים מצולמים וליכוד על הליהוק.. ליהוק הדמויות..- דודו טופז- טעות... סורי אבל דודו טופס יותר מדי דודו טופז לא משנה איזה דמות הוא יעשה וקשה להיפטר ממנו.. שרון אלכסנדר ורון שחר-?!?! דרסט, לא נמאס לכם מאותם החשקנים טלנובלה אחרי טלנובלה??? הם מוכשרים, וכל אחד יכול לעשות 2טלנבולות.. לא יותר... זה הורס .. הציונות עברה את גבול הטעם הטוב.. הטלנובלה לא רצינית... צחקנית מדי ... חסרת כל עלילה... ואני מצטרף לכל אלה שמתנגדים לדודו טופז בתחתונים- זה מוגזם... ראיתי מלגעת בעושר, עד האלופה 2 (שגם שם חשבתי לפרוש) הכל. את הבובות אני לא יודע אם אני יראה, העולם הזה מתדרדר. סורי

liaush

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכמה שאתה צודק!!!

אני לא מבינה איך אנשים יכולים לאהוב את זה:// זו טלנובלה כ"כ פטתית! אני מרחמת על השחקנים הטובים שלוקחים חלק בכשלון הזה כמו מיקי קם שרון אלכסנדר גיא לואל, רון שחר. ועוד כאלה שטובים.. גמאני ממש מתגעגעת לטלנובלות של פעם.. לחיי האהבה3> משחק החיים 3> מיכאלה 3> טלנובלה בע"מ 3> האלופה 3>.. נכון שהאלופה 2 קצת ירדה ברמה אבל עדיין היה מעניין לצפות בה מה שהרס לגמרי זה הבובות, פרודיה לגמרי! יש לי הרגשה שניסו להעתיק ת'קטע הזה של הפרודיה כמו שעשו בטלנובלה ב"עמ פרודיה על טלנובלות, אז הם מנסים לעשות פרודיה על דוגמנות מה שממש לא הולך להם.. כי זה לא משתווה לרמה של טלנובלה בע"מ!
עם הליהוק אין לי בעיה כי הרוב שם באמת בסדר חוץ מהטרגדיה של הטלנובלה הזו .. טרגדיה בשם דודו טופז! ממש פטתי לראות איך מנסים להפוך איש בן 60+ לאלול מין בן 20+
העלילה מאוד רדודה ושיטחית, צפויה בעיקר! שלא נדבר על הסטים המזעזעים ובכלל הטלנובלה הזו דיי מחופפת נראה כאילו הם בכלל לא עושים חזרות הבמאי אומר "אקשן" והם מתחילים לחלטר זה בכלל לא נראה מקצועי ולא נראה כאילו עשו עבודה ממש קשה אלא סתם חיפפו חוץ מהפתיח לא השקיעו בכלום.. אבל סבבה כמו שכבר אמרתי אם ככה יראו הטלנובלות של השנים הבאות אני מבינה את המבקרים שקוטלים אותם ומבינה ת'שחקנים שמרימים ת'אף כשאומרים להם "טלנובלה" ומבינה גם את הצופים (החכמים) שביניכם שמעדיפים לא לראות ת'חרא הזה אבל מה כבר אפשר לצפות מילדים בגילכם? חח לא מבדילים בין איכות לבין סתם זבל שדוחפים לכם אז תהנו..

HILA46

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לגבי שרון אלכסנדר את צודקת, שחקן איכות למה להתבזבז למה? טלנובלה אחת, שתיים ניחא אבל די שחקן מכובד ,חבל שהוא מסתנוור מהכסף
והם היו מתים לשחזר את טב"ע

NO SAY MORE

New member
../images/Emo31.gif מסכים חלקית ../images/Emo45.gif ../images/Emo210.gif

שרון אלכסנדר ורון שחר
נכון האומנם כבר מאוס שהם לא מתפחתים למקומות אחרים ורון שחר עושה טלנובלה 3 ושרון עושה טלנובלה רביעית (למרות שרון לא הופיע ב"האלופה" ושרון לא הופיעה ב"האלופה 1") די צריך להפסיק אבל הם שחקנים טובים שניהם אז אם הם היו שחקנים גרועים מילא אבל לא.
אני שמח לראות אותם על המסך מאשר שיביאו עוד ערס מצוי לאמנון ואיש זקן לפיצ'ו
לגבי העלילה לגבי הסדרה בכלל
לדעתי יש סיפור עלילתי להאחז בו, מישהי עם עבר קשה שהיא גם דתייה והסיפור הגדול שמספר על זוג נשוי לשעבר (אריק צרפתי ונאווה נאמן) שרבו מסיבה זאת וזאת הסדרה מעניינת מעבירה את המסר יש מתחים מעולים כגון: רצח, התאבדות וזה אקשן שלא מקבלים בפרקים ראשונים גם למשל "האי" בהתחלה היה נראה משעמם ומוזר ותראו איזה סדרה מדהימה
לגבי השחקנים,דוגמנים
זה לא נכון, לי גם אמרו למשל שחבל ששחקנית טובה כמו נעה קנולר ובמאית מצליחה שהופיעה בסרט מצליח ברמה בינלאומית כמו "מדוזות" בתפקיד ראשי תידרדר לטלנובלה שטחית על עולם הדוגמנות, זה לא נכון! גם מיקי קם לא התדרדרה זה עבודה קשה ומכובדת, גם עד לפני שנתיים כולנו היינו בטוחים ש"עולם הכדורגל" הוא לא פחות מעולם שטחי שמפצח גרעינים ותראו מה גם האלופה עשתה ממנו..
לכו תדעו אולי "בובות" תשנה את הסטריאוטיפ הזה
לגבי דודו טופז
כאן גם אני כמוכם חושב כך, גמלי נמאס לראות אותו חצי עירום כל דקה, דודו טופז הוא ליהוק לא נכון כי הוא נתפס כ"ראשון בבידור" ועוד שמציגים אותו כ"מטומטם בבוקסר" ועוד בטלנובלה בשם שטחי כגון "בובות" הוא ישר נתפס כגרוע ובצדק הוא ממש שחקן גרוע - לא ברמה!
שיחזור להנחות

Raz110

New member
רצח והתאבדות?

תעשה לי טובה... הם השתמשו בזה בתור גלגל הצלה, "הנה אנחנו טלנובלה צינית אבל תראו אצלינו גם מתים" (לא יודע מה קרה שם לא ראיתי את הפרק השלישי) נראה לי שהבנו את זה באלופה 2, ששם הרגו לא יותר מ 5!, שחקנים ראשיים. הטלנובלה לא מושקעת בכלל, הבית של "קרלה" זה הבית של הזליגים באלופה, והבית של "אריק" זה הבית של דורי מהאלופה... באמת.. אם אין לכם תקציב לסטים חדשים אל תעשו טלנובלה. ועניין האביזרים.. כל הפאות למינהן.. הכל מתוכשט מדי.. זה מזכיר לי הצגות תיאטרון של ילדים בכיתה א'.. מצטער.. אבל זה פשוט ככה

NO SAY MORE

New member
זאת דעתי =/

והבית של הזליגים זה הבית של תומר ונאווה D: אכן הסוכנות של דודו זה הבית של דורי אבל לא אומר כלום גם בטב"ע שיחזרו הכל ממיכאלה!!!!! (שהייתה כישלון גמור בעייני דרך אגב) חוץ מזה מה ציפיתם שיספיקו בפחות מחודשיים?

Raz110

New member
זהו

שלא יודע למה הם העלו את הסדרה כל כך מהר...! ומיכאלה זאת אחת הטלנובלות... הכי אהבתי:) קיצר.. למי שמתכוון לראות את הבובות- תהנו.. חחח איזה מפגר אני בפורום הזה:D

snirf

Active member
../images/Emo88.gifמצדיק אותך בזה...

שהם מיהרו להעלות את הטלנובלה. הייתה הפסקה בקושי של חודשיים בין האלופה 2 לבובות. למה למהר כ"כ להעלות את הטלנובלה
אם היו מעלים אותה במרץ,כמו שציינת,אני מניח שהיא הייתה הרבה יותר מושקעת
ולגבי דודו טופז-אין ספק,כולם מצדיקים אותך

כנסו!!!

מתוקים למה התגובות האלה? דווקא זו סדרה נחמדה לאללה.... לכו תדעו אולי בהמשך היא תשתפר!!!

shirkan21

New member
האמת יש הרבה דברים צודקים.

דודו טופז באמת גרוע ובטח שלראות אותו בתחתונים זה ממש חמור. שרון אלכסנדר באמת מעלה טעם של עובש,אבל מרון אני מרוצה
אני חושבת בעיקר,שהם באמת היו צריכים לחכות לפחות עוד חודשיים.

michalb19

New member
לגבי דודו טופז אתה בהחלט צודק..

וגם לגבי ההשקעה של הסטים הם באמת יכלו לחכות עד מרץ כמו תמיד ואני לא יודעת למה הם הקדימו את זה, גם אותי זה הפתיע... אבל לגבי העלילה את עוד לא יכול לדעת... אתה לא יודע מה יקרה, אתה בסך הכל יודע שזה על דומנית דתייה וכולי וכולי אבל אתה לא יודע מה יקרה וכאלה... ולדעתי העלילה דווקא כן תיהיה מעניינת, מה שחבל שהשחקנים לא משהו...

גם אם הטלנובלה היתה עולה במרץ

הצילומים היו מתחילים בערך באמצע ינואר כשמתחילים לצלם בדרך כלל צריכים להיות 30 פרקים כתובים, כדי שלא יהיה מצב שהצילומים יהיו קרובים מדיי לפרקים שכותבים, כדי שיספיקו לכתוב את הפרקים... אז זה לא ממש קשור לזמן שזה עלה...

למעלה