אוקיי

aYaLoLy

New member
אוקיי../images/Emo71.gif

בעקבות רעיון שעלה לי בזמן שכתבתי על עצמי בשרשור אחר.. סטיגמות מה היחס שלכן אליהן? קיימות? לא קיימות? אתן חושבות שאתן שייכות לאיזו קבוצה? אתן מתייגות אנשים? שוטו [אל תענו על זה בתור שאלון]

yaeli87

New member
יש להכניס נושא להודעה... ../images/Emo9.gif

אוקיי סטיגמות...ברור שיש אני לא רואה את עצמי חלק מהן ואני ממש לא תומכת בהן!!! אבל...כל בן אדם ומה שהוא חושב... אני לא אתווכח

עשיתי עבודת חקר על זה><

אני חושבת שסטיגמות זה אידיוטי. משתדלת כמה שפחות להכליל, אבל לפעמים קשה מדי. [בואו נראה אותכם מגיבים כשבהמה מי"א מרקדת לך מול העיניים עם טרנינג מזוויע בורוד שצועק "הצילו! אני נקרע!!!", מגפים עם הפרווה המזוויעה, פלוס שומנים שרוקדים להם להנאתם בצידי הגוף.] לצערי הסטיגמות קיימות, ויהיה נורא קשה להעלים אותם. יותרמדי קשה. לפי מס' ערסים אני 'פריקית'. למרות שלפי איזו פוסטמה מהכיתה שלי אני וואנבי פריקית. ["אלונה, את יודעת מה את?" "אהההה, פריקית?" "לא!!!!!!! את רק מנסה, את לא באמת." "אה?" "תראי, אצל אח שלי זה בדם, הוא פריק לחלוטין אבל את... אצלך זה שאת רוצה להיות, אבל את לא" ככה בערך הלך הדיאלוג. לא זוכרת במדויק]

קיימות

ואין מה לעשות זה טבע האדם אז נמשיך זה מין אמפרייה שלא יכולה ליפול אף פעם אז אני מכלילה, אבל במובן הלא פוגע וזה

למעלה