אוקיי....

your-destiny...

New member
אוקיי....../images/Emo4.gif

תראו, מחר אני טסה בבוקר. ואני כבר פרסמתי את זה בפורום, ואף אחת מכן לא טרחה להגיב, אפילו לא ביי, וכנראה שאפילו לא טרחתן לקרוא את ההודעה! אז כן אני התעצבנתי, ואני כועסת, ואני גם נעלבתי, אבל אתן הרי לא חייבות לי שום דבר! נכון? ואני לא רוצה מכתבי רחמים (יש בנות שיודעות על מה אני מדברת) וגם לא שתגידו לי "ביי" כטובה! לא צריכה ולא רוצה את זה ממכן! אני רק רוצה להפנות את תשומת לבכן לעיניין... אז תודה אה כן...וביי

your-destiny...

New member
אוקיי ואני רוצה להוסיף עוד דבר...

לפני כמה ימים פרסמתי פה 2 טיוטוראלים, ואך אחת לא הגיבה, וזה לא שלא ראו כי המשיכו את השירשור אבל פשוט לא התחשק לכן להגיב. ובשבילי זה יותר גרוע משתגידו שזה חרא ושתקטלו את זה.

AnG£L Fi®e

New member
דנה...

אני כבר הגבתי לך ואמרתי לך שלא הספקתי את המכתב בגלל מה שעשיתי ביום והייתי ממש עמוסה... אני ממש מצטערת כבר אמרתי! ודי תפסיקי לא מרחמים עלייך- טבו אני לא אתחיל עם זה פה, בשביל זה יש לך אותי (10 שקלים ל20 דקות *אהמ*) חחחחחח לאב יו
רותי

france

New member
סורי

אני מצטערת לא ראיתי לא הסכלתי על שרשורים אחרים אלא רק על שרשורים שרציתי שיגיבו לי בהם על הבובות שלי. מצטערת ונסיעה טובה!

../images/Emo12.gif

לא ראיתי את ההודעה... בקיצקץ טיסה נעימה, ותאמיני לי שנתגעגע אלייך ! גם למה שאני אומרת לא תמיד מגיבים... אבל לא נתחיל את השיחה הישנה נושנה של הפורום לא ?! אז תבלי ותחזרי אלינו מהר מהר !! -
- שני

Shusho

New member
דנהההה../images/Emo25.gif

אני בכלל לא קלטתי את ההודעה הזאת, אבל בכל מקרה ידעתי שאת הולכת לנו :) אז אני (מאחלתבשם כל בנות ובני הפורום שהתעצלו לכתוב..) שיהיה לך כיף בחופשה, ושתחזרי מהר :) ו... זהו בהביי!
(אני מאושרת! אני ערה בשעה שכזאת!)

../images/Emo41.gifסליחה דנה../images/Emo41.gif

טיסה טובה! ותהני! ואל תישכחי אותנו! ב-
-נועה.

למעלה