אוקיי...

Haunted

New member
אוקיי... ../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

בשלב הזה, כשנשארו עוד 2 פרקים לשידורים בארה"ב, ועוד 6 פרקים לשידורים בארץ, אני חושב שזה הזמן לפתוח שרשור מסודר ונורמלי שבו כל אחד מוזמן לתת את התאוריה שלו לגבי סוף הסדרה. מי ימות
מי ילך לכלא
מה יהיה עם איי ג'יי
מה יעלה בגורלו של הדוד ג'יוניור
ושאלת מיליון הדולר: מה יעלה בגורלו של טוני בסוף הסדרה
הביעו את דעותיכם בהמוניכם

Haunted

New member
ובהזדמנות זו, חג שבועות שמח לכולם ../images/Emo13.gif ../images/Emo172.gif

קים19

New member
אני כבר אמרתי......

הם לא יהרגו את טוני זה יהיה מגוחך,לדעתי הוא פשוט יאבד את הכול מעמד,נכסים,מישפחה ולדעתי יהרגו את איי ג'יי או אולי מדו וזה העונש הכי קשה ולדעתי הסצינה האחרונה תהיה שלו יושב לבד ומהרהר מה יעשה הלאה וזה ישאר סוף פתוח.

וויר

New member
נראה לי הסוף הולך להיות רע צפיתי בפרק 19 היום

לדעתי טוני מבין שגורלו נחרץ אחרת קשה להבין את האדישות בסוף הפרק שברור שינסו לחסל אותו . החשד שלי גם לסופו של טוני הוא בעובדה שמפיק הסדרה התלונן בראיונות עימו שלוחצים כל הזמן לעשות עוד ועוד פרקים וזה די מעצבן אותו רק חיסול של טוני יסיים את הלחץ שהסדרה תשוב שוב ושוב . הסבר אחר שלי קשור בחטא ועונשו שהרי אצל האמרקאים המוטיב הזה הוא חלק מהקוד מוסר שלהם וסוף שבו טוני ממשיך באושר לעבר השקיעה נוגד את המוסר האמרקאי לגבי פשיעה ופושעים .

קים19

New member
דבר אחד בטוח....

סוף טוב לא יהיה לסידרה הזאות ולא רק לטוני עצמו,אלא לאף אחד מהדמויות לא מצפה סוף טוב וזה מה שכול כך עצוב וביגלל זה אני ממש לא מצפה ליראות את הפרק האחרון ,טוני ישלם על מה שהוא עשה השאלה היא איך וכמה אכזרי זה יהיה,אבל אין סיכוי שהוא מת בפרק האחרון הוא פשוט ישאר לבד ולדעתי זה יהיה כן סוף פתוח שהצופים יחליטו וישערו מה יעלה בגורלו.הצופים של הסופרנוס אימביוולנטים לגבי טוני,ככה שמיצד אחד יש את הרצון שהוא ישלם ומיצד שני אף אחד לא רוצה לראות אותו מת ואם בתחילת העונה הוא היה בלתי ניסבל מה שבהחלט הקל על הסוף ,אז מי שראה את פרק 619(המדהים) יכול להבין שהכול היתהפך לחלוטין .זה משהו שדייויד צ'ייס עושה בצורה אכזרית בעונה הזאות,אבל הוא תמיד עשה את זה לכול אורך העונות,הוא מראה לנו את כול הצדדים של טוני וביגלל זה הסוף יהיה קשה,כי ברור שהוא יענש. דבר אחד אני יודעת שהסופרנוס תסתיים,HBO יכולה ליסגור את הבאסטה וללכת ,אבל מה שהכי ברור יסתיים עידן טלוויזיוני ,בדיוק כמו שהיה עם סיינפלד בזמנו ולי אישית נורא קשה עם העובדה שהסידרה תסתיים ,כי ברור לכולם שסידרה כזאות לא תהיה יותר.

Hubert Hubert

New member
בקשר לחטא ועונשו-

בסופרנוס מאוד משתדלים להתחמק מתפיסת גמול ועונש מסויימת ותשים לב שלעיתים קרובות דווקא החפים מפשע ובעלי הכוונות הטובות הם אלה שמחוסלים (אדריאנה, פוסי, החשפנית שראלפי רצח, ג'קי אפריל ג'וניור) כשכל מיני שמוקים אכזריים כמו טוני ופולי ממשיכים לחיות. זה לא שכל ה"רעים" יצאו חפים מפשע, כולנו זוכרים מה קרה לראלפי, אבל אני מאוד מתנגד לאמירה שהסופרנוס פועלת לפי איזשהו קוד מוסרי אמריקאי וקיטשי ושלכן אפשר לחזות את הסוף. הסופרנוס מאז ומתמיד ניסו דווקא לערער את תפיסת המוסר האמריקאית המסורתית על ידי הצגת מאפיונרים אלימים כדמויות סימפטיות וסיטואציות שמערערות את התפיסה שלנו לגבי טוב ורע (זאת שזכורה לי ביותר כרגע היא האונס של מלפי, שבו היה עליה להחליט אם להשתמש בשירותיו של טוני כדי להתנקם באנס או לתת לו לצאת חופשי מזה. מלפי עשתה את הבחירה שלה אבל הסדרה עצמה לא נקטה עמדה, ואני עדיין לא בטוח מה היא היתה צריכה לעשות). בקיצור, יכול להיות שטוני ימות ויכול להיות שלא, אבל גם אם כן זה לא יהיה כדי לרצות את חוש המוסר של האמריקאים.

למעלה