אוקיי!!

האחמית

New member
אוקיי!! ../images/Emo122.gif

אז בקשר למפגש! אני חושבת שנעשה אותו בחודש הקרוב....כנראה בתל אביב *בלע לא בעזריאלי!!*...יש הצעות, רעיונות, משהו? נמנמ..ואני אנצל תשרשור לספר על מפגש פורום שהייתי בו אתמול..! אז כל החברה מהפורום של "בית שמש והסביבה" באו אלינו לקן של הנוע"ל, ובדיוק באותו יום החניכים החליטו לתקוע במנעול של הדלת *זה מקלט* משהו, אז הם היו צריכים להכנס מהחלון
אחרי זה עשו לי "פוטו רצח" וצלמו מלא תמונות, ותאמת לא היה ממש מה לעשות.... אז עוד הצעה שיש לי זה שנתכנן מה אנחנו הולכים לעשות, כדי שלא יצא משעמם..!

יאממ..אוקע.|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

יאמ..לא רוצה עזריאלי..נמאס כבר!בואו ת"א אבל מקום אחר!חוצמזה,שצריכ להפגש דבר ראשון בתחנת רכבת..=] אווש..זה הכי כאפ להכנס למקלט מהחלונ..פעם אחת הגענו כל השבט[אנחנו תמיד באים ביחד..כי כולנו מאותו אזור של טבעונ..]ואז ראינו שאין מדריכימ בסניפ[יאמ,ואז גילינו שהפעולה ב6 ולא ב5 וחצי..]אז פירקנו את החלון,ונכנסו דרכ החלון..יאמ..את קולטת את המדריכה שלנו באה ובשיא ההיסטריה בטוחה שמישו פרצ לסניפ..למרות שאני אל מבינה מה יש להיות בהיסטריה,אין בסניפ משו ששוה יותר מ5 שקל..טופ נו מה זה מעניינ אתכם.. =]

flowers girl

New member
יאאאייי ת"א../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif *מתרגשת*

בואו נעשה את זה בדיזנגוף סנטרר... (יאא קרוב לבית צ'לי
) ולי אין בעיה
רק תגידו מתי

shiroosh999

New member
רעיון טוב!

לתכנן לפני! זה רעיון ענק! כי המפגש תאמול היה ממש ממש ממש ממש חרא...... אמממ..... לי לא אכרפת איפה בתל אביב... בעיקרון... תל אביב, איפושהו זה בסדר גמור... ושעה ויום, תקבעו שזה לא יצא על ה-4-9 ליולי.. כי אני במחנ"ק.... הקיצר! שכל אחד ירשום את התאריכים שהוא לא יכול! אבל באמת לא יכול לבוא בהם... כאילו בגרויות או דבריםפ ממש ממש ממש חשובים.. ואז נמצא תאריך שיהיה פנוי! אבל תשתפו פעולה!

Cold As Death

New member
נאמ...

אם זה יהיה בת"א, אני לא אשאר במפגש יותר משעה-שעה וחצי... ועדיף בסנטר... ורוני, אם את באה, דברי איתי.

flowers girl

New member
יאו../images/Emo70.gif

נראה את המהממת
אבל זה לא אומר שאני פחות שונאת אותך

Cold As Death

New member
פחחחחחחחחחחח...../images/Emo103.gif

ונמשיך: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... נאמ....זהו
שונאת אותי? למה?

אולגע../images/Emo70.gif|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

מתנ זה הפצל"ש הכי יפה בעולמ ואולגע זאת הילדה הכי יפע בעולמ -ד"א,כבר מצאת אותו בטרמפ האבוד?

למעלה