אוקיי!

S h i R l e y

New member
אוקיי!../images/Emo10.gif

אין לי מושג מי עוד פה בגיל 16 וחצי וצריך להתייצב בשבוע הקרוב בלשכת גיוס לקביעת פרופיל אבל אם יש מישהו כזה או מישהו שעבר את זה בבקשה שמישהו ירגיע אותי למה אני לחוצה רצח!! בעע....

E l i a n

New member
אז ככה; been there, done that

קודם כל, אין שום סיבה להילחץ. באמת שלא. אם תבואי לחוצה- לא יהיה טוב. אמנם הייתי שם, אבל לא עשיתי את המבחנים של הקב"א, אבל אני יכולה לעודד שזה קל,משום שראיתי מבחנים לדוגמא. המתמטיקה שם,למשל,ברמה מאוד בסיסית. הבדיקה הרפואית עוברת מהר,אם את לא מסתירה שום דבר מהצבא. הבדיקה של העברית היא בסדר, לרוב המילים מובנות. (יתברר לך שם למה אני מתכוונת) בחלק של האימות נתונים-אל תעבדי עליהם. הייתה לי חברה שניסתה לעבוד עליהם, ולא רק שהם גילו, הם גם הענישו אותה על זה. אז הנה לך הטיפים הכי הכי הכי הכי חשובים: 1. תבואי הכי מוקדם שאת יכולה.2. אל תבואי לחוצה- זה רק יקלקל לך. 3. תתכנני לבלות שם יותר משעתיים.
בהצלחה רבה, וספרי חוויות
אליאן דבש

RiNaTiT

New member
../images/Emo4.gifאממממ...מסכנה

אני בת 16 ו3 חודשים....לי יש זמן...מזל
אבל דוודה שמעתי שצו ראשון זה לא רציני..עוברים את זה בשלום ואין מה להילחץ...זה ככה שאת יכולה להירגע!!!!
והמון בהצלחה לך
וזהו ניראה לי "כשלאל נימאס הוא פשוט מחייך.....וחותך!!!"

S h i R l e y

New member
כמה דברים...

1. די עם הדודה הזה! אני לא דודה שלך ולא רוצה להיות.. אני לא כל כך זקנה , תודה! 2. לא רציני?? ילדים מהשכבה שלי שהלכו היום היו שם מ9:00 בבוקר עד 17:30. 3. תודה רבה על העידוד! לצערי זה לא עובד... הכניסו אותי ליותר מדי לחץ לאחרונה... שיט!

DEATHRUCTION

New member
באמת אין מה להלחץ וגם אני לא עשיתי

מבחנים ככה שאני לא יודע בקשר עליהם! אבל יש לי פרופיל 97

S h i R l e y

New member
משובח...

חשבתי שאתה היום בן 16 ויש לך עוד זמן אבל כנראה טעיתי... מזל טוב! בכל מקרה , פה באילת זה שונה מבמקומות אחרים כי פה כל האילתים שנולדו בחודשים ינואר , פברואר , מרץ ואפריל מזומנים במשך שלושה ימים. אין לנו פה לשכת גיוס אז נציגים מלשכת גיוס באר שבע מגיעים לבצפר גולדווטר פה באילת ומקימים לשכת גיוס מאולתרת... וכל יום מגיעים המון אנשים מה שיוצר מצב שכולנו נתקים בלשכת גיוס משעה 9:00 עד שעה 17:30... וזה מעצבן וארוך ומייגע...

E l i a n

New member
גם לי יש "הקלות"..

אבל לא בגלל דיסלקציה.. יש לי: א. הארכת זמן. ב. שימוש במחשבון לפי הצורך. ג. שימוש ב"נוסחאון"-דף נוסחאות. מאחלת לך שוב המון בהצלחה, ותזכרי: אנחנו נאהב אותך בכל מצב!
אליאן.

שבז

New member
../images/Emo4.gif

הדבר היחיד שיש לי לכתוב זה בהצלחה... ושאחותי גם עברה את זה לפני כמה זמן וזה לא היה כול כך נורא...

S h i R l e y

New member
יייייייפפפפפפפייייי!!!!! ../images/Emo6.gif

הכל נגמר! עבר! סוף! סטו! פיניטו! דה אנד! הלכתי ב9:00 וחזרתי לפני מס´ דקות הביתה... הכל עבר בסדר... המבחניפ הפסיכוטכניים יותר קשים נפשית מאשר שכלית... זה המון שאלות ומעט זמן אבל סיימתי את הרוב... המתמטיקה די מעצבן האמת! חוץ מזה הכל היה בסדר... בהצלחה לכל אלה שלא עשו את המבחנים... אני אישית ממליצה לכם לקחת ספרים שמכינים לפסיכומטרי ולעבור על שאלות כי זה יכין אתכם יופי למבחנים האלה!

DEATHRUCTION

New member
מה זאת אומרת? רוצים פרטים!

איך הלך? כמה פרופיל? גילו סמים בבדיקת שתן? וכ´ו

S h i R l e y

New member
פרטים לבקשתך!!!!

היה נחמד! המבחנים האלה מתישים נפשית! סמים? אני? בטח שמצאו... ועוד איזה... סתם סתם.. האמת היא שבצו ראשון לא בודקים סמים בשתן כדי לא להפחיד את הנוער וכדי לוודא שכולם יתייצבו לצו ראשון! יש לי פרופיל 82
(עקב בעיות גב קלות) אבל יהיה בסדר. אם הייתי בן הייתי יכולה להיות בקרבי עם פרופיל 82 מה שאומר שיש לי תקווה. וחוץ מזה הגשתי מכתבי בקשה להיות עורכת מוזיקלית בגל"צ ובקרוב (אני מקווה) יחזירו לי תשובה ואולי תהיה לי תקווה להעביר את השירות בכיף כיופק!

DEATHRUCTION

New member
אם תיהיה עורכת מוזיקאלית אל תשחכי

מי.... לא יודע מה! אבל התשובה אמורה להיות אני אבל תשימי מטאל1

S h i R l e y

New member
חחחחחח.....

אני מבטיחה... אם עד אז יהיה איזה שיר משובח של ניוקליר דיסיס אז אני ישים גם אותו!

למעלה