אוקיי, תקשיבו.

פIלי

New member
שוקטה!

20.11 - אני בא, אפילו + כמה שאפשר. 27.11 - לא בא, סופ"ש יומולדת המגניב שלי ושל כריסי. 4.12 וכל השאר - אני לא רואה סיבה שלא, אבל עד אז אלוהים גדול. נקווה שטיול חנוכה שלי (שמתן באה אליו כמובן) לא יצא על צילומים.

kfm

New member
מיזה כריסי?../images/Emo12.gif ואני מקווה שאני אבוא

לטיול....מתי זה בכלל? (בעצם בטח תה לאידע, אחרת לא היית כותב....אז תגיד לי כשתה יודע, טופ?)

פIלי

New member
כן

את זאת שרואה את הגרעינרים כל שבוע. הבעייה איתם שהם כאלה בטלנים שצריך לאיים עליהם כדי שהם יזיזו את עצמם. אז פעם הבאה שיש לך שיעור איתם תצעקי עליהם שאת רוצה תאריכים. מומלץ בנוסח הזה: "תאריכים כושון, תאריכים!".

kfm

New member
חח מלעזאז...?!

אממממ הם לא באים אלינו כל שבוע!! פשוט בשבועיים האחרונים יצא.... ואני מכירה רק את מירי, עודד, רועי....וזהו. יש לי רעיון- בוא נעבור לאייסי כי אנחנו אופפפפפ לגמרי!!

את מתחילה להשמע כמו אתי../images/Emo6.gif../images/Emo16.gif

אגב, את פורום רק בישראל לא רוצים שם, והוא גם לא יהיה שם.
ניר

Yuvalenko

New member
"הסיפור של הנרות", מאת יובל ג.

היה היו נרות. נרות צבעוניים. יפים. קדושים. יומחד, היה חם. הם נעלמו, ואף אחד לא יודע לאן. אז הביאו מחליפים - נרות לבנים. אבל הנרות הלבנים, לא היו לבנים כלל ועיקר, הם למעשה היו נרות צבעוניים בחלוק לבן, וכן, הם אכן היו משוגעים לחלוטין. הם התחילו לשרוף כמעט כל דבר שהם נגעו בו, הם טפטפו שעווה בכל מקום, שלא לדבר על אנשים, הם התפזרו והתרבו בכל מיני מקומות קדושים, וריכזו את האוכלוסיה שלהם בעצרות זיכרון ותחנות אוטובוס הרוסות... אולם בשלב מסוים, המקום הלך והצטמצם, ומרוב ייאוש, הם עשו מה שכל אחד עושה בסופו של דבר - הם נכנסו לאינטרנט. וכאן, על גבי טריליוני ביטים של מידע, הם חיים להם באושר ועושר, עד עצם היום הזה, מתרבים כמו שפנים (היום ניתן כבר להגיד "מתרבים כמו נרות" - מאושר ע"י האקדמיה ללשון עברית), צצים בכל פינה אפשרית, ויודעים שתמיד יהיה מקום בשבילם, אפילו בין שורות אלה
. ס
ו
ף

סאטירה ניסתה לעבור? ../images/Emo16.gif

ותקעה בלהבה של נר (ונשרפה?)
. הנר.. סיפור ארוך. אני מחפש משהו שיחליף אותו, קשה לי למצוא אייקון אחר לאימוץ.
ניר

mati88

New member
חסרת חיים?!

(מתאים עכשיו להמציא איזה קטע על תויות..."אם זה שאני בלה בלה בלה אומר שאני בלה בלה בלה אז בוא תדביק תוית ובלה בלה בלה....אבל אין לי חכ להמציא עכשיו...כמו ששמתם לב, אתם מוזמנים להמציא!!) ולעניין- הלוואי והייתי יכולה לבוא לכולם! אם את קוראת לצילומים חוסר חיים אז את צריכה להתבייש...

פIלי

New member
אם זה ש...

אני לפעמים מדקלם את הפרסומת של הראפ של "מדליק מי שמקליק ראשון" אומר שאני חסר חיים, אז בוא תדביק תוויות ותקרא לי חסר חיים! (תמשיכו אותי ... ) טחחח הלוואי עליי כזאת חסרות חיים שאני יבוא לצילומים כל שבוע.

למעלה