אוקיי תפתיעו אותי

kodgirl

New member
אוקיי תפתיעו אותי

אני לא מצליחה להוריד במשקל להעלות את ציוניי ולהסתדר עם משפחתי (שמרובם אני מרגישה ממש שנאה כלפי). מה עושים?

Shandi*

New member
נלחמים../images/Emo61.gif

מצטערת שאני במצב רוח קרבי כזה, במיוחד בימים שנמאס מהמלחמה ויותר מזה, אבל בכל הנוגע לשיפור עצמי, אני תמיד אומרת לא לוותר, כי אז את כאילו מוותרת על עצמך. זאת בהנחה שהמשקל שאת רוצה להוריד באמת עודף, ולא מדובר ברצון פתאומי להיות גפרור, בקשר לציונים - באמת לא קל, אבל תמיד אפשרי. קרובי משפחה - באמת בעיה, כי זה תלוי לא רק בך. אני מבטיחה לך שהם לא שונאים אותך. בטוח. תבדקי מה גורם לך להרגיש כך, ומה את משדרת להם (יכול להיות שגם הם מתרשמים שאת שונאת אותם?) והמשפט הכי פחות מפתיע: תאהבי את עצמך. הכי חשוב, ומעמיד את כל הבעיות האחרות בפרופורציה הנכונה.

אופה3

New member
להפתיע אותך בואי אני אנסה

אז ככה את לא מצליחה להוריד במשקל למה, אולי מרוב שאת שקועה בלבחון את עצמך אולי את לא באמת צריכה להוריד במשקל, וזה רק נדמה לך, אולי את בכלל בשיגעון שאני שמנה אבל את לא כזאת?????? את לא מצליחה להעלות את הציונים שלך, אולי כי את שקועה כל הזמן בלמצוא חן בעיני אחרים, ובעיות אחרות מטרידות אותך חוץ מהלימודים. ואת לא מסתדרת עם משפחתך חשבת למה, אולי את משדרת להם את זה אפילו לא באופן ישיר אלא עקיף, אולי את פשוט כל כך לא אוהבת את עצמך שאת חושבת שכולם שונאים אותך או בוחנים אותך, או מבקרים אותך... יש לי כמה רעיונות בשבילך: קודם כל קחי נשימה עמוקה, תעמדי מול המראה ותסתכלי על עצמך ותראי אם את באמת שמנה, ואם כן, אז אין דבר שיכול לעמוד בפני הרצון ואני מדברת מניסיון ירדתי כבר 9 קילו, דבר שני תנסי קצת יותר להשקיע בלימודים, תגיעי מבית הספר, תעשי מקלחת מרגיעה מאוד, תאכלי ארוחת צהרים, תשבי בחדר לשעתיים לפחות, תנקי את הראש ותתחילי להכין שיעורים וללמוד את החומר ולא במחשבה שזה עונש אלא כפתח לכך שאם תלמדי תצליחי. ותשבי עם המשפחה ותשוחחי איתם, דברי גלויות מה כבר יש לך להפסיד, את שונאת אותם גם ככה, אז למה שלא תנסי לברר איתם מה באמת קורה, ולברר עם עצמך שאת לבד, מה באמת גורם לך לשנוא אותם, מה הם עושים או אומרים שהרגשות האלה עולים בך. תשבי ותחשבי לבד, אפילו לכי לשפת הים ותנקי את הראש, ותעשי סדר בבלאגן שיש לך שם, אנחנו לא נוכל לספק לך את כל התשובות, את חייבת למצוא את התשובות לבד, הן נמצאות שם בראשך ובליבך, ואת היחידה שיכולה לדעת את כל הסיבות לבעיה שלך. אנחנו פה יכולים רק לתת לך את כל התמיכה והעזרה, העידוד והחיבוק, אבל מי שצריך לעשות את העבודה האמיתית זה רק את, ורק את תוכלי לעזור לעצמך באמת, כי כל התשובות טמונות בתוך חדרי ליבך וראשך. מקווה שתצליחי לעשות סדר בקרוב, ממני האופה

kodgirl

New member
אני 30 קילו מעל המשקל הממוצע לגובהי

בקשר למשפחה - תראו יש לי אחות ואח , אמא שלי clearly מעדיפה אותo - היא מעניקה להם יחס כ"כ יפה ואלי היא בקושי מדברת אם כן אז זה בקרירות - היא עושה את זה בגלל שהשמנתי , כשהייתי רזה היא הייתה מעניקה לי את היחס שהיא מעניקה לאחי ואחותי. הציונים יהיו בסדר זה דבר שפחות מדאיג אותי - זה רק דבר שגורם לי לריב עם אמא שלי, הרי הם ממוצעים אבל אני אף פעם לא מספיק טובה בשבילה אז אני רוצה לשפר גם את זה.

shimi1234

New member
סדר

זה מה שאת צריכה! תתחנני מהיום 6 ארוחות כל יום לא יותר לא פחות. תתחילי בזה. תסדרי את היום שלך עפ"י הארוחות הנ"ל. בקשר לאמא שלך רק דבר אחד: תתרכזי בעצמך ולא בה! את הרבה יותר חשובה!

~דויד~

New member
את היוצרת הבלעדית של חייך

לך הכח לרפא את חייך ולשנות אותם מן הקצה אל הקצה כל שדרוש היא כוונה טהורה ואמיתית, והעזרה תגיע. היי פתוחה לקבל אותה. באהבה, דויד

למעלה