להפתיע אותך בואי אני אנסה
אז ככה את לא מצליחה להוריד במשקל למה, אולי מרוב שאת שקועה בלבחון את עצמך אולי את לא באמת צריכה להוריד במשקל, וזה רק נדמה לך, אולי את בכלל בשיגעון שאני שמנה אבל את לא כזאת?????? את לא מצליחה להעלות את הציונים שלך, אולי כי את שקועה כל הזמן בלמצוא חן בעיני אחרים, ובעיות אחרות מטרידות אותך חוץ מהלימודים. ואת לא מסתדרת עם משפחתך חשבת למה, אולי את משדרת להם את זה אפילו לא באופן ישיר אלא עקיף, אולי את פשוט כל כך לא אוהבת את עצמך שאת חושבת שכולם שונאים אותך או בוחנים אותך, או מבקרים אותך... יש לי כמה רעיונות בשבילך: קודם כל קחי נשימה עמוקה, תעמדי מול המראה ותסתכלי על עצמך ותראי אם את באמת שמנה, ואם כן, אז אין דבר שיכול לעמוד בפני הרצון ואני מדברת מניסיון ירדתי כבר 9 קילו, דבר שני תנסי קצת יותר להשקיע בלימודים, תגיעי מבית הספר, תעשי מקלחת מרגיעה מאוד, תאכלי ארוחת צהרים, תשבי בחדר לשעתיים לפחות, תנקי את הראש ותתחילי להכין שיעורים וללמוד את החומר ולא במחשבה שזה עונש אלא כפתח לכך שאם תלמדי תצליחי. ותשבי עם המשפחה ותשוחחי איתם, דברי גלויות מה כבר יש לך להפסיד, את שונאת אותם גם ככה, אז למה שלא תנסי לברר איתם מה באמת קורה, ולברר עם עצמך שאת לבד, מה באמת גורם לך לשנוא אותם, מה הם עושים או אומרים שהרגשות האלה עולים בך. תשבי ותחשבי לבד, אפילו לכי לשפת הים ותנקי את הראש, ותעשי סדר בבלאגן שיש לך שם, אנחנו לא נוכל לספק לך את כל התשובות, את חייבת למצוא את התשובות לבד, הן נמצאות שם בראשך ובליבך, ואת היחידה שיכולה לדעת את כל הסיבות לבעיה שלך. אנחנו פה יכולים רק לתת לך את כל התמיכה והעזרה, העידוד והחיבוק, אבל מי שצריך לעשות את העבודה האמיתית זה רק את, ורק את תוכלי לעזור לעצמך באמת, כי כל התשובות טמונות בתוך חדרי ליבך וראשך. מקווה שתצליחי לעשות סדר בקרוב, ממני האופה