אוקיי, תפסיקו!

Variety

New member
אוקיי, תפסיקו!

טוב.. כל הקטע הזה עם אפברי גוף מסויימים של מי שזה לא יהיה, והבדיחות בנוגע לזה - זה כבר ממש לא מצחיק לדעתי - וזה אף פעם לא הצחיק. אתם סוחטים בדיחות - במקום לדבר עם אנשים חדשים - אתם מביהלים אותם ומבריחים אותם! תפסיקו זה ממש נמאס. אני מבקש שתדברו עם אנשים חדשים - תציע עזרה - לשתף חוויות וכו... אל תדברו על דברים שלא הכי קשורים. אני לא אומר שלא תספרו בדיחות אם תכתבו הודעות הומוריסטיות - אבל זה יהיה קשור לנושא הפורום. אם גולשים לדברים אחרים שקשורים בדרך עקיפה (כמו כדורי קי וכו...) זה מעולה, זה נחמד לדבר על זה - אבל כל עוד זה איכשהו קשור לפורום. Variety-

אלון ב

New member
כל הכבוד ! החלטה מצויינת !

נ.ב - דרך אגב אתה יכול למחוק גם בלי שום בעיה הודעות שטותיות שאולי גם אני כותב כאן לפעמים אם נראה לך שהן לא מי יודע מה לעניין, אני באמת לא יעלב ! ( בתור מנהל פורום דומה שניהלתי אצלי באתר אני בהחלט מבין את זה ) לדעתי אחד התפקידים החשובים שלך בתור מנהל הפורום כאן זה לשמור שהפורום לא יסטה יותר מדיי מהמסלול שלו שהוא "חלומות צלולים" , וזה כולל בין השאר ( לצערם של כמה אנשים ) גם מחיקה של הודעות שבדרך כלל מבדרות רק את אלו שכתבו אותן, שאינן קשורות לנושא ולא תורמות שום דבר, רק ככה יהיה לנו פורום איכותי בנושא חלומות צלולים שאנשים ירצו להכנס אליו ולקרוא בו ! אז קדימה לקצץ בבשר החיי עכשיו ! יחי יחי חי ! כל הכבוד החלטה טובה ! ( אפילו מצויינת ! ) אלון

חלמן

New member
אבל תראו!

תראו! אין כל הזמן עידכונים על חלומות צלולים.. אז אנשים משנים קצת נושאים! מה אסור? לפי דעתי הפורום הזה יהיה דפלוק אחרי זה... זה לא שאנחנו בכלל לא מדברים על חלומות צלולים.. אנחנו מדברים אבל פחות! בגלל שאין משהו חדש! אלון וגיא, קודם היה לנו המון על ווילד ולכן כמעט לא ראית שטויות כאלה! עם מישהו פה יביא קצת מידע על העיין השלישית וכל זה אז כולם ידברו על זה ולא יהיה סתם צחוקים וזה.. (לא שאני מתנגד לזה) אז תחלס גם אם תימחקו הודעות משעממות אף אחד לא יכתוב פה כלום! כי לא יהיה מה לכתוב בגלל שלא יהיו עידכונים וזה! תחלס לא יודע תעשו מה שאתם רוצים.. למרות שזה רק יהרוס!! אז תחשבו פעמים.... ועוד משהו גיא ואלון - אם תיכנסו לפורומים אחרים תראו שם מה הם רושמים ותכתבו גם פה! אז יהיה לנו מענין! כל מיני שיטות חדשות וזה..

אלון ב

New member
איומים לא מפחידים אותנו .....

שמע, סתם, בצחוק, אבל באמת ..... אל תאיים עלינו ! שומע ? תקשיב אני אישית חושב שמה שהלך כאן השבוע היה ממש מוגזם, לא קורה אסון אם לפעמים סוטים טיפה מהנושא אבל צריכים גם לדעת איפה הגבול, דווקא ההודעות שהיו כאן השבוע הן אלה שהורסות את הפורום הזה, אנשים חדשים שניכנסים לכאן כדי ללמוד על חלומות צלולים מוצאים במקום הודעות על חלומות צלולים ערמות על ערמות של זבל שטויות וירידות אישיות אחד על השני שבכלל לא קשורים לנושא, זה מה שמבריח מכן את האנשים ! לדעתי עדיף שיהיו בפורום קצת פחות הודעות אבל שהפורום יהיה פורום איכותי ושכל ההודעות בו יעסקו בחלומות צלולים ( ובנושאים שקשורים ) מאשר שיהיו כאן המון הודעות שכמעט 50% מהן שטויות ובולשיט ! חוץ מזה מה זאת אומרת "גיא ואלון תיכנסו לפורומים אחרים ותראו מה רושמים שם ותכתבו גם פה ויהיה לנו מענין!" להמ רק גיא ואלון ? מה איתך אתה עציץ ? אתה ואחרים כאן לא יכולים לחפש ולהביא לנו חומר מעניין ? זה רק התפקיד של גיא ושלי ? ( אם כבר אז של גיא כי אני לא מנהל את הפורום
) ואם כבר רוצים שבאמת יהיה פה מעניין למה שלא תביאו חברים חדשים לפורום ? אני מכריז בזאת על מבצע "חבר מביא חבר" ! מעכשיו כל אחד כאן שיכול ישלח לכל מי שרק אפשר באי-מייל את כתובת הפורום הזה, ויפיץ אותה בכל מקום אפשרי באינטרנט הישראלי ! ( רק בלי להציף פורומים ולעצבן אנשים ) , נו מה אתם אומרים ? טוב זהו בינתיים, אלון

חלמן

New member
בונא!!

אני לא מאיים! איפה הבנת שאני מאיים על מישהו או משהו! אז אל תזיין ת´שכל ברגר.. אין לי מושג מאיפה אתם מביאים את כל החומר הזה! אין לי מושג איך וכל זה!! ועכשיו כולכם תציפו אותי באתר dream.clkdsjfklj לא זוכר אבל רשמו אותו מיליון פעמים!!! ולמי יש עצבים לחפש שם פורום עלוב .. תיתנו את הכתובת המדויקת של האתר וגם אני לא מבין כל כך טוב באנגלית.. ישבתי 3 שעות ועשיתי בוקריפורט מסכן! אז אהם אהם להתיחס...

shabaz

New member
אררררררררררג?

גם אני לא מאיים כוס אמאק ערס... אני יהרוג אותכם אם תגידו לי את זה אני יפוצץ אותכם אתם שומעים? אל תתעסקו עם שבז... יש לי גב אימתני שרק מחכה לתת למישהו מכות.. אז....BOO חחחחחחח סתאאאאאאאאאם.... זה כזה טקטיקה...יעני סטייל אני לא מאיים...אטם תגידט את זה שוב אני יכסח אותכם:)

שריר

New member
יייייייייייווווווווואו נמאסתם עליי

יא שני ילדים קטנים חלמן יצאת מפרופרציות טורבו יצאת ואלון כבר איבד אותן את מבינים שהריב זה על שתי שירים שכתבתי נכון אתם לא חושבים שהגזמת? כאילו אני כבר חושב שלא צריך סתם למלא את הפורום בשטויות ואתם ממשיכים די שתקו וזהו דיי נמגבר הסיפור כבר לפני יומים ואתם כמו שתי סאבתות מתווכחות

אתם מוזרים טורבו!!!

אתם לא מבינים שגם הויכוח הטורבו מטומטם הזה הוא שטות...??? זה בכלל לא קשור לחלומות צלולים!

שריר

New member
בואנה מרעיד על תעצבן אותי מה אתה

מאיים אני אמחק לך את כל ההודעות שכתבת מי שלא הבין תכלית הוויכוח של חלמן ואלון בשורה אחת

חלמן

New member
אם תקראו שוב את

מה שרשמתי תבינו שאני דיברתי רק על חלומות צלולים! ורציתי לשמור על הפורום שלנו כמו שהוא! אבל יודעים מה על הזיין שלי! תהרסו את הפורום כמה שאתם רוצים!! תמחקו הכל!!! וגם כן אתה - מרעיד הספסלים.. אתה עכשיו עוד יותר יצאת מהנושא... בגלל ששריר אמר את זה ואתה סתם חזרת על זה סתם! דיייייי לא להתיחס למה שכתבתי פה וגם שם! אני עייף ועצבני!! ביייי

אלון ב

New member
צודק ! יאלה למחוק !! ../images/Emo24.gif

יאלה גיא תכסח ! הודעות זבל לזבל !

אלון ב

New member
אני לא מאיים! איפה הבנת שאני מאיים!

ציטטות נבחרות - 1. "אם תימחקו הודעות משעממות אף אחד לא יכתוב פה כלום!" 2. "תעשו מה שאתם רוצים.. למרות שזה רק יהרוס!!" 3. "אז תחשבו פעמים...." ( אוווווו .... שקשקשקשקקקק .... ) אני ספרתי 3 איומים, חברה מה אתם אומרים ?
דרך אגב תפסיק לקרוא לי ברגר לפני אני הופך אותך לקרקר ! הבנת ? ( וזה לא איום ) חלומות צלולים ! אלון

אלון ב

New member
סתם סתם

זה רק כדי שגיא ימחוק כבר את האשכול האדיוטי הזה ששוב צמח לו כאן פרא בפורום. חוץ מזה אני עייף אז במקום לכתוב שטויות אני אלך לישון ... לילה טוב, אלון

חלמן

New member
ברגר! סתם אלון -

אני יסביר לך מה זה כל משפט 1 זאת דעה לעתיד.. אם אז... 2 זה ממממממש לא איום.. זאת דעה לעתיד שתהיה עובדה ... 3 גם זה לא איום.. זה כדי שתחשבו פעמים!!!!!! וברגר - עדיף שאני יקרא לך ככה בגלל שאלון זה ילד מהכיתה שלי.. והוא מאוד מפגר......................... אז דווקא מתאים לך.. אלון! לא ברגר.. בידיוק כמו האלון שאני מכיר.. ד"כ אני מעדיף לקרוא בשמות משפחה של האנשים.. אווופס יצאתי קצת מחלומות צלולים - מפחד שגיא ימחק!!

אלון ב

New member
בסדר חולמני, הכל נרשם

הפינקס פתוח והיד רושמת ככה אתה רוצה ? אין בעיה

למעלה