אוקיי תעצרו הכל!!!!

oRiddle

New member
אוקיי תעצרו הכל!!!!

לבחורה שאני הכי אוהב בפורום הזה היה היום יומולדת, ואיכשהו פישלתי, וחשבתי שזה לא היום, אז כנראה שעדיף מאוחר מאשר אף פעם - יהל יקירתי
!!! (למי שלא יודע, מדובר באלפקה-פקה) באמת אני מאחל לך שתהני מהצבא (טוב... ממה שנשאר ממנו), ובכלל... ואני באמת שמח שיצא לי להכיר אותך גם מחוץ לתחומי הפורום וחוץ מזה (בלי קשר) תהיי בריאה ושוב סליחה ושוב מזל טוב... ואני בטח אעלה על עוד מיליון דברים שלא כתבתי לך כאן אח"כ אז אני אאחל לך אותם באיי סי קיו ויאללה הגיע הזמן שההודעה הזו תעלה בפורום

TeeAnTee

New member
../images/Emo49.gif

לא כל כך מכיר אותך חוץ ממה שיצא לנו לדבר בהיפ, אבל שיהיה לך מזל טוב ויום הולדת שמח!

Rapid נאור

New member
../images/Emo49.gif לבחורה הכי מתוקה שאני מכיר!

המון המון המון מזל טוב נשמה שלי, שיהיה לך כל טוב. תמשיכי להיות הבחורה הכי ס-בבה בעולם, ציניות תמיד תורמת, ואני מרשה לך לרדת עליי מתי שתרצי
תסיימי סוף סוף עם הצבא, ותעברי לגור פה
מת עליך הכי בעולם
עד 790 יא זקנה אחת :) נאור. :)

נאורוש תודה מאמי

מתה עליך בכמויות!!! למרות שאור הקדים אותך, ולמרות שאין 40 הודעות פיקטיביות :) העיקר הדיקסי (למרות שאתה עדיין צריך לגלות את העניין) עוד שבוע ואני יוצאת עם החייל הכי צעיר בצה"ל!

micL

New member
../images/Emo49.gif- פשוט אבל ממצה

בעצם מזל טוב ענק יותר מגיע לך!!!!!!!

NO-BLESS

New member
לבחורה עם התחת הכי יפה בעולם!

ברגע זה אני חוטף מכות מאחיך על כתיבת שורות אלו, אבל לא אכפת לי, את שווה את זה!!! חולה עלייך נשמה שלי, תמשיכי להיות מגניבה ויותר נמוכה ממני (ומאחיך, שוב אני חוטף מכות), אוהב אותך הכי בעולם!!!!!!!!!

Arseny

New member
../images/Emo49.gif

שיהיה לך מזל טוב :) עד 120 ! המון אושר ועושר :)

EmGee

New member
../images/Emo49.gif שיהיה לך המון מזלטוב

כולה יצא לי להכיר אותך רק במירק, אבל גיליתי שאת אחלה. תודה רבה על הקטע עם הדגנחש, לא נורא שלא יצא העיקר הכוונה.... בריא עליך

volatile

New member
אה וואלה, יש לך יומולדת, שכחתי ../images/Emo13.gif

יהל ממי, למרות שאת לא מייחסת ליומולדת חשיבות אני כן אראה בזה הזדמנות לאחל לך עוד הרבה שנים של בריאות ( בכל המובנים
) וכושר, את אישה יקרה (ושנונה וחריפה (דבר נדיר כשלעצמו). אז יאללה את מה שיש לי לאחל חוץ מזה אני אאחל כבר בפרטיות, כרגיל כשבטח תחזרי מהצבא. מת עליך, פלג.

אורררררררררר מבריזן יומולדת שכמוך

אז מה אם אני הברזתי משלך, אתה לא יכול לערוק? אתה לא משקיע ביחסים שלנו מספיק תודה מותק אין עליך בעולם. רק על זה, אני אלך ואקרא סופסוף את השירים :) קבל ביס בתחת להראות כמה אני מתה עליך

למעלה