אוקיי שמעו מתוקוות

xtina 4 ever

New member
מפגרת../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

אם כתבתי את זה לך, משום מה שזה מכוון אלייך.. את כמו הילדים המפגרים כאלה שאומרים להם "מעאפן" והם אומרים "תפסיק להגיד על עצמך מעאפן.." פאק את בדיוק כמוהם, וזה מצחיק אותי :]

וואלה...

שיצחיק, שמחה שהצחקתי אותך קיצר בנות אינלי כחח אני מזה לא באתי לריב איתכן באתי לומר את דעתי האישית אתן סתם התחלתן להגיד דברים לא יפים, ואני מחזירה למי שאומר לי אותם, אז אם זונה זה לא קללה אצלכן אתן באמת במצב גרוע זונה קראו לחברות שלכן לא לי ביי

xtina 4 ever

New member
זונה זאת קללה בשבילי לפחות..../images/Emo210.gif

ואת זונה זולה ועלובה :] יום נעים, מאמי

כן כן המצב קשה אצלך...

נכון זונה קללה את פשוט לא הבנת ת'כוונה של המשפט חחח ואת זאתת, את זונה עלובה. זונה תקראי לחברה שלך ! יומטוב גם לך מותק
והגרעין הזה, הוא ממזמן התפתח למוח שהוא הרבה יותר גדול משלך ;] חחח

xtina 4 ever

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

יופי חמודה, תמשיכי ככה.. רק בפעם הבאה תנסי לשים פסיקים במקומות הנכונים ואז אולי אני אחשוב שהגרעין שלך (שלא נראה כאילו התפתח) יותר גדול מהמוח שלי.
ולחברה שלי אני לא אקרא זונה, כי היא לא. אבל את כע.. שרמוטהההה!
יאללה לכי למצוץ לערבי גוסס..מה שאת עושה כל יום בצומת.

פ'חח

מה את פאקינג חשה עלי, מה חשב חכמה ?! זההוו שאתת לאא י'זונהה לכי מצצי לאחותך י'כללבהה , את נימאסת עליי אני בסה"כ באתי להגיד מה אני שובת ואת ישר התחלת עם הקללות שלך, אני ניסיתי לא להגיד לרמה שלך ואני גם לא יגיע אבל אם את מקללת זה משו אחר אז תרגיעי ת'טונים מהרר ישרמווטה # ! לי נ=מ=א=ס ממך אני לא מעניין ת'י יותרר לכיי חפשיי ת'חברים שלך ב=צ=ו=מ=ת ב-י

xtina 4 ever

New member
ווואיייי מישהי פה עצבנית../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

למה אני חשה עלייך חכמה? אולי כי את ממש טיפשה? ><" חשבת על זה? אני בספק. וברור שאת אף פעם לא תגיעי לרמה שלי, כי אני כמה רמות מעלייך, חמודה
ובניגוד אלייך, יש לי חברים שגרים בבית ולא בצומת (כמוך וכמו חברותייך למקצוע). אז יאללה עופי לי מהעיינים כלבה סוקה נחוי

../images/Emo6.gif

יאאסס את ממש עיצבנת אותי ובניגוד אלייך אני יודעת לחשוב, ואת המקצוע שלך חוץ מלעמוד בצומת, זה לעצבן אנשים שבאים ואומרים את דעתם, ולקלל אותם, אני לא א=ר=ד הבנת מה אמרתי? א=ר=ד לרמה שלך # ! כי אני כמה מעלליך @ ! אנל'א מבינה תסבירי לי מה הבעיה שלך להגיד "אני לא חשובת כמוך" מה הבעיה את אשכרהה חיבת לקלל מישו אם את לא מקללת או מציקה למישו את לא סוגרת ת'יום # ! אז תרגיעי טוניםם מותק # ! צ'אוו אהה ונ.ב את ח=ש=ה חכמה חשה זה חשה תצמה מה שהיא לא וזה מה שאת.

xtina 4 ever

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo210.gif

בנאדם שרושם הודעות כמו שלך, לא יכול להיות כמה רמות מעליי. בלתי אפשרי, סורי. תקלטי את זה...למרות שקצת קשה לך
והתחלתי לקלל אותך, כי את עשית מעצמך את הפוסטמה הכי גדולה בארץ! את באה לפורום של פאקצות בכאילו וכותבת "ייאאלהה לככוו ליישוןןן פפפאאאקקקקצצצצוותתת " כל כך מראה שאת פאקצה בעצמך, פאטתי.
ואני מבינה שקצת קשה לך לקבל את העובדה שאת זאת שעומדת כל היום בצומת ולא אני..קשה לקבל עובדות, אה?
ומתוקה, אני אמשיך לעצבן אותך ככה עד שלא תעופי מפה
יהיו לנו עוד שיחות ארוכות כנראה :] שיחות שבהן את כותבת הודעה, עושה מעצמך צחוק כרגיל, יוצאת מפגרת ואני כותבת ומוכיחה לך כל מיני עובדות על עצמך שאת בט לא הצלחת להבין עם הויברטור שיש לך במקום מוח. בתכלס, אני עוזרת לך דווקא..אני מפוצצת לך תבועה :]

חחחחחחחחח

היחידה שפתטית פה זאת את ! לכי תחזרי לצומת י'מכוערת מה חשת ת'צמך עליי רשמתי את זה סתם סתם # ! ולא ציפיתי לתגובה כזאת ממך, לי יש מוח, לך כנראה יש.. את מבינה אנל'א יכולה לתאר אותו... הוא כל כך קטן וכל כך מוזר... בקיצור היסתובבתי בין הפורומים ראיתי פורום פאקצות ניכנסתי כתבתי הודעה ניסיתי סתם להיות קצת בפורום אבל כל הבנות פהה מה את חושבת סתמונה וכל זהה סתומה תגידו לאחותכם כמו שאתן אומרות הכל פה סתם גמלי מותר אתן לא תגידו לאפח'ד אם להיות פה או לא כל מי שנכנס ואומר משו ישר קללות,אז אני מגיבה לך חזרה כי את פשוט לא מפסיקה לקלל ואני ממזמן הייתי הולכת אם היית מפסיקה לקלל אותי , ולריב איתי כי כשמקללים אותי אני מחזירה את זהכבר למדת אהה ?! לכי לצומת שלךך למה לא יתת בה היום אהה סורי יש לך דברים יותר טובים קיבת עבודה חדשה יפהה תקדמותת :] סלמאתת

xtina 4 ever

New member
בלאט את מצחיקה../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

לא רק שאת חוזרת על הכותרות שלי, את גם חוזרת על המילים שלך.
פאטתי ועלוב...זאת את
אם היה לי מוח יותר קטן משלך, הייתה לי כתיבה מזעזעת כמו שלך. ומה לעשות, אני לא כותבת כמו פאקצה שיצאה הרגע מזיון לא מוצלח בצומת...אבל את כן
תגיבי לי כמה שבא לך, אני רק נהנית מזה אם את לא שמה לב
אז תודה שאת מספקת לי בידור. לפחות את טובה...במשהו

moruush

New member
אוו גאד.

טלטול לאב סקעת תשמעי.. אם את רושמת פה כאילו "ואנל'א צריכה שום תמיכה של פאקצה אנונימית כי אנל'א פאקצה חחח לכו חפשווו ת'פקאצות שלכן במקום אחרר" אז סורי לבאס אותך מיי דרלינג אבל זה הפורום שלנו פה.. אנד אם לא באת לחפש תמיכה או וואט אבר למה לעזאזל נכנסת פה?!!
אני לא באה לריב איתך כי אין לי ראש לזה הכי בעולם ואני גם לא רוצה לרדת לרמות כאלו. ותדעי שהדיבור והשפה הזולה שאת משתמשת פה לדבר זה ממש תת רמה.

ואת יודעת למה?

כי זאתי למעלה, מתנפלת ומקללת כל אחד שניכנס לפה, ניכנסתי וזאת זכותי וכתבתי מה שאני חושבת מה לעזאזל רע בזה? רוצות תגידו שזה לא נכון. מותר לכן, אבל למה להתחיל לקלל ואת למעלה, אם זה מבדר אותך זה ממש ממש ממש ממש משמח אותי # ! כי כנראה אין לך שום דבר לעשות חוץ מלריב איתי ואת עולה לי על העצבים אני לא התחלתי עם הקללות זאת את אבל אני אמשיך עם זה , אין לי בעיה ללכת אבל אין סיכוי שהיא תקלל אותי ואני לא יענה לה, אני אל רציתי לריב היא באה וקיללה אותי תראי בהודעה הראשונה שהיא כתבה ותביני, אז את תרגיעי ת'טונים שלך פ'חח את זאת שמקבלת אנשים כל יום הבית שלך נהפך למשו אחר ?! יומטובב =]

moruush

New member
אאה?!!

קודם כל אותי היא לא נראה לי שמכירה אותי והיא לא קיללה אותי
אני לא קיללתי אותך, אז מה את אומרת שהבית שלי פתוח?!! אמרתי שאני ממש לא רוצה להיכנס איתך לריב אבל בבקשה תחדלו מלריב.

moruush

New member
ועוד דבר.

תראי איך את מדברת.. אף אחד פה לא התחיל איתך תראי לאיזה רמה היגעת אוקיי שמעו מתוקוותו טלטול לאב סקעת ו 03:13 | 23/08/06 נכנסתי לפורום הזה סתםם משיעמום מוחלט ואני עד עכשיו מתגלגלת על הרצפה מצחחוק כל אחד עם הלייק ויו וכאילו ובלה בלה בלהה ייאאלהה לככוו ליישוןןן פפפאאאקקקקצצצצוותתת כןן נכון זה המה שאתן חחח פותחות בשביל זה פורוםם לכו צבעו ת'חדר בורוד שימו נצנצים ורודים ותחיו חיים מאושרים שםם לא צריך ת'זבל פהה #! ואללה טופי אחת מאוהבת בכיבשה רוצה חתימה של הראלמ ויאל בחזיה ועשתה עגיל בתחת, את מי זה פפאאקקיינגג מעניין ?! יאאללהה ססללממאאתת. אז תשמעו טל והשניה שאין לי מושג איך קוראים לה - בבקשה תפסיקו.. מלחמה זה עם הערבים לא בין יהודים ליהודים :)

כנסי

הודעה מלמטה , לא ראיתי שההודעה הראשונה נשלחה אז שלחתי אחרת בקיצור אמרתי את מה שאני חושבת... לא התכוונתי לפגוע באפח'ד ולא לקלל אפח'ת אבל אם זה יצא ככה מצטערת , ואמרתי את זה לה, לא לך אנל'א רציתי לרדת לרמות האלו אבל ככה זה יצא ... ממנה... קיצר אם פגעתי במישו סליחה אבל היא קקייללהה אז אני קיללתי בחזרה.. שבת שלום

moruush

New member
קיי..

לא הייתי אומר שהריב בינכן בוגר במיוחד.. אבל מי אני שאתערב..
ושבת שלום גם לך :]

טוב די אני ישים לזה סוף !

טוב תראי את זאת שרבתי איתה ו.. מורוש אני אין לי כח לריב לא איתך ולא איתך, אין לי כח בואו נסכם שנפסיק את זה כאן וזהו? אני אצא מהפורום כי אינלי מה לחחפש פה, אבל תפסיקי לקלל, מוסכם? שתהיה שנת לימודים נעימה
למרות שזה לא יכול להיות ככה = /

תראי..

אני מההתחלה לא באתי לריב רק כשאני הבגעתי ואמרתי מה שאני חושבת היא המפגרת הזאת באה ופתחה עלי ת'פה שלה, לא באתי פה לריב עם אפח'ד אבל היא התחילה לקלל ומי שמקל אותי אני מחזירה לו, תראי בהודעה הראשונה שלה שהיא קיללה... יומטוב =]

למעלה