אוקיי שלום!

Dani my love

New member
לא יכולה... זה חשוב לי

וזה מעסיק את המחשבות של 24 שעות!!!! אולי תעזרו לי לשכוח אותו????????????? אוף... כמה רצונות יש לי........... מזל שיש לי אתכם... אתם עוזרים לי המון.....

../images/Emo6.gif

ל-ד-ב-ר

את לא היית פותחת שירשור על מישהו שסתם ידיד שלך, את מתמקדת בבנאדם שמושך/מעניין אותך... מה התחנה הסופית? אני לא יודע, אבל אם את חותרת לאיזשהו כיוון איתו- כדאי שזה יתחיל מדיבור... DON'T YOU THINK???

9hanT0M

New member
כן עדיף תמיד שזה יתחיל מדיבור

אחרת הוא יחשוב שאת זולה וגם יספר לכל החברים שלו (כי בנים בגיל הזה הם מנייאקים, טוב נו גם אחרי הגיל הזה
)

Dani my love

New member
אוקיי בסדר...

אנחנו מדברים פה ושם... בנתיים אני צריכה משהו לדבר איתו עליו

9hanT0M

New member
חסר דברים לדבר עליהם?

אבל תלוי בתחביבים שלו ושלך למשל אם שניכם אוהבים קולנוע או מוזיקה או לקרוא או כושר גופני או קניות או מועדונים או כל מיני חוגים או לימודים אפילו (יש מופרעים שאוהבים את זה) אבל בשביל לדעת מה הוא אוהב אתם צריכים קודם כל קשר בסיסי יותר משלום שלום להתעניין אחד בשני תנסי ליזום את בקטנה שלא ירגיש שאת מתחילה איתו ותראי אם הוא זורם ואם הוא לא זורם כנראה שהוא לא מעוניין ותקחי את זה גם כאפשרות

Dani my love

New member
אנחנו באותו חוג...

שיאו זה נישמע דבילי כזה... בגיל כזה ללכת לחוג....

HyPeR SoNiC

New member
הנה רעיון משוגע!!!

תציעי לו להיפגש אחרי בצפר!
אם הוא ישאל למה - תגידי "סתם.." ולפני שאת מתנפלת עלי, לגבי "על מה תדברו" - אני סומך עלייך שאת תמצאי משהו...... אם את רוצה לשמור על אש קטנה - אולי תוכלי לתפוס איתו שיחות בהפסקות? על מה - את מחליטה! פשוט תירגעי, תשתחררי, ותזרמי..... ויהיה בסדר... או!!!! שמחר יום שישי! תארגני משהו אצלך בבית עם כמה חברים ותזמיני אותו!!
או שתצאו לאנשהו ותזמיני אותו...... יו גט דה פוינט מה דעתך???

Dani my love

New member
רעיות טוב... חבל שאני בישנית מדיי

אבל אם אראה אותו מחר... אני אקפוץ על זה...

לא לא!!!

לקפוץ עליו זה לא טוב
ת'אמת עדיף שתגידי לו שזה לא יפה שרגע הוא מתייחס אלייך ורגע לא ואני בטוחה שהוא ישנה את ההתנהגות שלו

LOVEסנדי

New member
לא כל כך טוב../images/Emo6.gif

למה מה הוא חבר שלה? לא אז עדיף שלא תגידי לו אמרתי לך עדיף שהוא יזום ראשון ראבק עם כל הגברים
"עוד לא נולד המנייאק שיעצור את הזמן"

ilana4ka

New member
katerina...

katyushka, poslushai! vo perveh-emu skol6ko let? vo vtareh, ya tebe govoryu--->podoiti k nimu, i poprobui pogovorit s nim!!! eto legko!!! udachi devchonka:)

Anna Karenina

New member
אמאל'ה. זה נראה כמו ג'יבריש לרגע.

אהה, אילנה..מצאת דרך לנהל שיחות פרטיות על גבי הפורום, אהה..??? פושטקית..!

ilana4ka

New member
חח נועה יא דפקה!

היא אמרה ששמה קטרינה. היא רוסיה. החלטתי לייעץ לה ברוסית:) מה רע?:) חכי רק שלא יגיעו גרוזינים לפורום.

Anna Karenina

New member
../images/Emo123.gif

גם אנחנו רוצים לדעת מה כתבת!! ואין לי בעיה עם גרוזינים. כל עוד אני מבינה מה הם אומרים...
(אני בטוחה שאת תדאגי להביא את כל החברים שלך...
)

למעלה