אוקיי שלום!

Dani my love

New member
אוקיי שלום!

אני חדשה פה קודם כל.... אז יש לי שאלה לכולם... לא חשוב בנים או בנות, מה זה אומר כשפעם הוא עושה לי שלום, פעם מתאלם ופעם אנחנו יושבים וצוחקים בכייף???

אם הוא מתאלם ממך זאת בעיה..

אבל אם הוא מתעלם ממך..זה כבר משהו אחר.. אבל לא הגדרת בדיוק את היחסים שלכם.. אהה..וגם אני חדש פה..

Dani my love

New member
התכוונתי למתעלם....

לא יודעת... איין לנו בדיוק יחסים... פעם אני עוברת לידו בלי להגיד כלום וגם הוא שותק... ואפילו לא מסתכל לעברי... ולפעמים אנחנו מדברים לבד... ובכייף, ולפעמים צוחקים עם כולם אבל הוא מסתכל לי בעיניים! יש לי רגשות כלפיו אבל אני לא יודעת עם רק נדמה לי או שהוא מחבב אותי, אהה ולפעמים הוא עושה לי גם שלום כזה ממרחק ומחייך (אנחנו ביחד בחוג ושם אנחנו מדברים בדרך כלל... ואנחנו גם באותו בית ספר רק הוא 2 כיתות מעליי) ועגב מה ההבדל ביית להתאלם ללהתעלם?

LOVEסנדי

New member
אני חושבת שאני יודעת...

קודם כל היי לך גם אני חדשה מה שמך בכלל? בת כמה את? אז ככה כתבת שאת לא יודעת בדיוק מה היחסים ביניכם לפי דעתי את אסור לך לרמוז לו כלום כי הכל זה תחושת בטן שלך שהוא דלוק עלייך את לא בטוחה אז כל עוד הוא לא יוזם כלום את אסור לך לעשות כלום פשוט תהיו בקשר ידידותי שלום שלום ודרך אגב בנים אוהבים שבנות קשות להשגה בדר"כ זה מושך אותם עוד יותר כי שגבר נלחם על מישהי הוא גם יותר מעריך את זה שזה בא לו קשה ולא בקלות את מבינה? ואם הוא מתעלם ממך אז עזבי אותו תעברי הלאה יש עוד הרבה דגים בים לפי מה שהבנתי את צעירה אז פשוט תזרמי עם החיים אף פעם אי אפשר לדעת לאן הם זורמים וזה כל הכייף שבדבר אל יאללה תעשי חיים...
(אין דבר כזה "אתאלם")

Dani my love

New member
אני קטרינה... בת 15

האמת אנחנו ידידים... לא יודעת, אני לא חושבת שהוא דלוק אליי... אבל... שיואו קשה לי להסביר...

Anna Karenina

New member
מתאלם=נאלם דום, שותק.

למרות שההטייה של המילה זה "נאלם", לא "התאלם". ו"התעלם" - נו, באמת. אני לא צריכה להסביר.
(נועה מרגישה אבשלום קור לרגע...)

HyPeR SoNiC

New member
תראי..... תשמעי... תקשיבי....

לפי מה שקראתי בשרשור - אתם ביחסים של "שלום-שלום".... לא יותר מזה... נכון?? אם זה ככה - אז זה שהוא מתעלם ממך זה לא אומר כלום..... כנראה שהוא לא שם לב אלייך או שהוא ראה שאת עסוקה בעניינים אחרים אז הוא לא טורח...... אם את רוצה יותר מזה - תתחילי לפתח את זה
תגידי לו יותר מסתם שלום..... אני בטוח שתחשבי על עוש משהו להגיד לו

Dani my love

New member
כן זה שלום... שלום... מה נישמע?

איזה כיתה את?.. בהצלחה... סתם צחוקים כאלה.... האמת אני מתביישת, על מה אני כבר יכולה לדבר איתו? שיאו אני יודעת שהוא ילד מקסים ולא מניאק... אבל עדיין איין לי על מה לדבר איתו...

Dani my love

New member
הוא הבן אדם הכי מתוק ביוקום...

הוא... לומד בי'... הוא שחקן מעולה! ומחקה את לובה מארץ נהדרת... שזה פשוט בול!!!! הוא מצחיק לאלה ותמיד עושה חיקויים של כולם... ממממ... אני לא יודעת מה עוד לספר...

Noopy

New member
אולי תבשקי ממנו לעשות..

חיכויים של אנשים?.. אין עוד דברים מיוחדים שהוא יודע לעשות?

Dani my love

New member
לא חושבת... ../images/Emo163.gif

אייך בכלל עושים חיקויי של כלב דלמטי??????????

למעלה