אוקיי, שימו לב...

LeeCooper69

New member
אוי נכוווון...

איך שכחתי
אני כל שבוע מחפש את הסרט (כי הוא חוזר מלא בערוץ הסרטים)

אוקיי, שימו לב...

טוב, אז בפורום נשים בלבד היו כמה בנות שעשו שרשור של סרטים על לסביות, וצר לי להגיד את זה, אבל אני טיפשע ולא מכירה כל כך הרבה סרטים של הומואים... אז הנה הסרטים של שרשור הלסביות, אני יודעת שכבר היה פה כזה פעם, אבל נראה לי שיש פה תוספות... אבודות והוזות אם קירות יכלו לדבר 2 אמה ויגואר אש התשוקה בנים אינם בוכים גואו פיש ג'יה האמת על ג'יין יותר טוב משוקולד לבבות במדבר מלהולנד דרייב מרסי משולש מצולם משחקי פיתוי נערות שעשועים נשיקת הפרפר עשירה ונוקמת פאקינג אמאל קשורות שיחת בנות Chasing Amy Kissing Jessica Stein Two Girls Inlove When Night's Falling לאישתי יש מאהבת שולשלת אנטוניה יצורים שמיימים יחידה במינה הנערה מסכת הקוף פרידה למה הם ולא אני עכשיו, בעיקרון, למה הם ולא אני, נדמה לי שזה על שני הצדדים... סרטים על הומואים אני פשוט לא מכירה, זה כזה עצוב... היה איזה סרט אחד שראיתי עם זה שמשחק את מגניטו באקס מן, שהדמות שלו היא הבמאי של פרנקנשטיין שהיה הומו, ויש שם גם את ברנדן פרייז'ר, אבל נראה לי שזה הסרט היחיד שאני מכירה... בנים? משהו?

אני מניח שזה אומר../images/Emo41.gifשרשור סרטים חדש

אני אתרום לרשימה את 'כמעט 18' שמספר את סיפור היציאה מהארון וההתמודדות עם ההומוסקסואליות של נער בן 18
סרט מקסים שאהבתי

LeeCooper69

New member
אני אתרום את:

יוסי וג'אגר (דההה). בילי אליוט (לא יודע כמה הוא נכנס) בראש טוב (סרט נידח ששודר ביס פעם) HEAD ON זה השם המקורי וזהו... לא עולה לי עוד... אני אתקשר למועדון הסרט הורוד באגודה ואדווח לכם.

Chandler Rulz

New member
יש את "מועדון הלבבות השבורים" עם

דין קיין.. מסופר על חבורה של הומואים שמחפשים אהבה.. משהו כמו "הכי גאים שיש" אבל לא בידיוק..

אויש! "כלוב הציפורים" סרט ענק!

עם רובין וויליאמס מומלץ בחום. ואם הזכרתי בסרטי לסביות את משחקי פיתוי, שבעצם יש שם רק נשיקה, אפשר גם להוסיף את "אחי, איפה האוטו שלי?" שיש שם את הקטע ששני אלה מתנשקים, ולא צריך לציין שגם מייקי משתתף שם

Gal-Mo0D

New member
"מועדון הלבבות השבורים" ../images/Emo45.gif

ממליץ בחום גדול מאוד!

leMon sQueezer

New member
יש גם את:

"פרסיליה מלכת המדבר" "אנשים מושלמים" "על הקו" - סרט שהיה בשבוע שעבר בערוץ הסרטים במסגרת "סרטים מכאן". הוא מסופר על רומן בין ישראלית לניגרית.

mara jade

New member
סרטי לסביות-משהו קצר שתרגמתי

בשנים האחרונות סרטים על לסביות נהיים יותר ויותר פופולרים. הסרטים- "Girls in Uniform" (1931)(גרמניה) ו"The Children's Hour"(1961)-ארה"ב, הם הדוג' הראשונה לסרטים על לסביות. בימינו יש יותר ביקוש לסרטים האלו מפני שאין כ"כ הרבה התנגדות חברתית לנושא כמו שהייתה פעם. בשנות ה-70' נעשו יותר ויותר סרטים העוסקים בלסביות במרומז ו\או בצורה ברורה. "Maidens" (1978), "A Question of Love" (1978), "Personal Best" (1982) "ו-Desert Hearts" (1985)-אלו הם סרטים המשתייכים לקטגוריה הזאת. מקווה שלא שיעממתי אותכם...

mara jade

New member
וד"א...

בגלל שהסרט The Children's Hour שהזכרתי קודם הוא על לסביות היו לו שתי גרסאות הראשונה הייתה גרסא הרומזת על יחסים בין נשים וניסו להפחית את הדבר כמה שפחות כי לא הסכימו להציג את זה פשוט(הסרט נקרא These Three) והשניה הייתה עם יחסים בין נשים(אם אני לא טועה)וגם בגלל שהוא היה על לסביות פשוט מנעו מהסרט מלקבל פרס פוליצר. עוד סרטים הם: Working Girls ו Lavender Limelight: Lesbians in Film-שזה סרט דוקומנטרי על סרטי לסביות

למעלה