אוקיי שולחן 12 פיט

ב י ש ו ף

New member
אוקיי שולחן 12 פיט

אני מחפש שולחן 12 פיט, ריילי שוחטים במחיר ובצדק, מישהו מבין בשולחנות ויכול להסביר מה באמת ההבדלים בחומרי הגלם? או שזה רק עניין מותגי? שולחן של שם פחות גדול יכול להשפיע על תנועת המשחק? אם מישהו יודע על מועדון שנסגר, ומחפש למכור זה אחלה דבר שני לגבי השמות ששמעתי שמביאים לארץ והם יחסית לא יקרים זה "קראון" ו"אריסטוקרט" מישהו יודע על שני אלה? ושאלה אחרונה יש אפשרות להביא את זה לאילת? כמה משלוח צריך לעלות? באופן נפרד כמה פירוק והרכבה צריכים לעלות? (נראה לי שזה מייקר בטירוף) תודה

9ball master

New member
המדריך לקניית שולחן....

אני מציע שתקרא את המדריך לקניית שולחן ביליארד, זה יענה לך על רוב השאלות שלך. לא ידוע לי על מישהו שמוכר 12 פיט משומש אבל אתה יכול לפנות לחנויות השונות (תחפש בדפי זהב) ותשאל אותם, לפעמים יש להם גם משומשים.

ב י ש ו ף

New member
חבל שהוא לא ערך קצת השוואה

מנסיון על המותגים השונים, כמו יתרונות חסרונות קראון , אריסטוקרט , וריילי, ברור לי שריילי הוא הכי יקר ומין הסתם שואף לאיכותי ביותר, אבל עדין קצת הסברים היה יכול להיות נחמד חוץ מזה , הוא השכיל לכתוב. יש למישהו משהו להוסיף? כמו כמה עולה הובלה והרכבה? (גם שולחן יד שניה דורש משהו כזה)

9ball master

New member
מטרת המדריך היא...

לתת מושג לאנשים כיצד בנוי שולחן ומה לבדוק בעת קניה ולא לפרסם מותגים כאלו ואחרים.

Anin17

New member
אני יכול להגיד לך בוודאות שראיתי

קטלוגים של מפעלים בסין שמייצרים מוצרים עם השמות אריסטוקרט, ריילי וקראון

Anin17

New member
מה שאומר שמילים כגון "שואף לאיכותי

ביותר" אתה יכול לנטרל

9ball master

New member
שמות מותגים...

ישנם המון חברות שרובן ממוקמות בסין אשר מייצרות מוצרים שנקראים OEM כלומר אלו מוצרים ללא שום שם וסימן זיהוי, חברות שיווק יכולות להזמין מוצרים דרכן ו"להדביק" את השם שלהם על המוצר.... זהו דבר שמקובל בכל העולם ומאד שכיח בעולם המחשבים והאלקטרוניקה. דוגמא מעולם הביליארד - מקלות של חברת Cuetec ושל חברת Excalibur מיוצרים באותו מפעל, מדובר באותם מקלות ורק הגימור שונה ולוגו שונה... כאמור חברת BCE קנתה את ריילי לפני שנים, BCE מייצרת את רוב הציוד בסין למעט שלושה דגמים של שולחנות 12 פיט שמיוצרים באנגליה תחת המותג "ריילי אריסטוקרט" שאר ה"ריילי", "אריסטוקרט" וכו' וכו' וכו' מיוצר בסין ובעוד מספר מדינות במזרח אסיה

ב י ש ו ף

New member
אולי ישתלם לי להביא שולחן כזה

מסין, יש לך פרטים אולי על עלויות הובלה והרכבה? אני מאמין שזה יהיה חייב להיות משלוח ימי יש למישהו מושג בזה? לגבי הרכבה אני יכול להשכיר שירותים של מישהו

9ball master

New member
יבוא אישי

עלול לעלות לך הרבה כסף.... רוב החברות שמיצרות את הציוד לא מוכרות אותו לאנשים פרטיים אלא רק לחברות בכמויות מסחריות. עלות משלוח תלוייה במשקל או בנפח החבילה, בדרך כלל שמדובר משהו גדול כמו שולחן ביליארד/סנוקר, התשלום הוא לפי נפח. כמובן שיש תשלום על ביטוח על המשלוח. וכשזה יגיע לארץ ז תצטרך לשלם על זה מע"מ ומכס. ואחר כך עוד תשלם הובלה וגם תצטרך להזמין מישהו שירכיב לך את השולחן.. אם כבר אתה הולך על משהו סיני אז אני חושב שעדיף לך לפנות לחנויות בארץ (דפי זהב, זוכר?) ותבקש מהם הצעת מחיר, המחיר בארץ כולל גם הובלה וגם התקנה ובדרך כלל גם את כל הציוד הנלווה כמו תאורה, מקלות, כדורים וכו'

למעלה