אוקיי, שוב תגובה...

PopPy

New member
אוקיי, שוב תגובה...

סורי אני לא בבית ואני כותבת תגובה כהודעה חדשה, אבל... לוקהרט הוא הטיפוס הכי מופרע שפגשתי אי פעם בספר! ואם אתם שואלים אותי הוא בכלל הומו שמאוהב שנים בהארי ;) אבל יש לי עוד ממש הרבה תאוריות על לוקהרט, טרלוני וריטה סקיטר, אז אל תתיחסו
אבל פרד וג´ורג´ הם ללא ספק הכי מצחיקים, אני בעיקר אוהבת את הקטע מהספר הרביעי (והספר לא לידי כרגע אז אני אצטט בע"פ): "לעזאזאל!" אמר אדון וויזלי, "למה להם לחסום את האח?" "יש להם אש חשמלית" ענה הארי. "באמת?" אמר אדון וויזלי בהתרגשות. "חושמילית, אתה אומר? עם שטקר והכל? אני חייב לראות את זה, תנו לחשוב שנייה! איה, רון!" כעת קולו של רון הצטרף לאחרים. "מה קורה פה? משהו השתבש?" ולקטע הקורע: "הו לא רון" נשמע קולו של פרד בשיא העוקצנות, "זה בדיוק איפה שרצינו להיות." "כן אנחנו עושים פה חיים משוגעים" אמר ג´ורג´ שקולו נשמע מעומעם כאילו הוא לחוץ אל הקיר. אני פשוט מתה על הקטע הזה וכשקראתי אותו כמעט התפוצצתי מצחוק
אגב בקשר להעדפות הספרים - שלישי בגלל שיש טון מידע, אחריו הרביעי בגלל ההפתעה שבסוף ובגלל המשפט של האגריד ("מה שיבוא יבוא.. וכשיבוא לא תיהיה ברירה אלא להתמודד עם זה..") שהוא פשוט נראה לי ממש מתוק, הראשון כי הוא מקסים, וגם לי משום מה השני לא כל-כך קסם, אולי בגלל שאני חושבת שיש קטעים שרולינג קצת נסחפה בהם, בכללי לא אהבתי את העלילה שלו כמו שאהבתי את האחרים.. אגב, בסקולבוקס אין ספק שקווידיץ´ הרבה יותר מענין מפאנטסטיק ביסטס, אבל אולי זה העדפה אישית שלי, כל אחד וטעמו האישי. אניוואי ניפגש שוב בערב (אני מקווה..), תעשו לי טובה - *מתחננת* - אל תציפו בהודעות
|S| פופי |S|

למעלה