אוקיי שאלות בקשר ל- Ebay

Aerosmith2006

New member
אוקיי שאלות בקשר ל- Ebay

אז כמה שאלות קטנות כדי להתחיל להתמצא שם 1. לפעמים יש מחיר מסויים, צבוע בשחור ומתחת לו מחיר אחר (גבוהה יותר) לא מודגש, האם זה אומר שהמחיר העליון הוא זה שנכון? 2. ליד כל מחיר יש עוד מחיר, שאם הבנתי נכון זה המחיר אחריי ששולחים את זה באוניה, לפעמים זה יוצא למשל שהמחיר עצמו הוא $2.00 ועם משלוח באוניה זה למשל $2.95 . האם הכוונה היא שצריך להוסיף עוד $2.95 או שזה אחריי שכלול? כי לפעמים המחיר הוא 0.99 $ ואחריי משלוח עם אוניה זה פתאום 9.00$ ולפעמים בכלל לא כתוב מה קורה במקרה של שליחה באוניה. 3. אם הצלחתי להבין, כל מה שכתוב לידו buy it now אלו הדברים היחידים שלא נמצאים במכרז. האם זה נכון ואם כן, למה לפעמים כשאני בודקת מוצרים כאלה יש שם אפשרות לכאורה יותר זולה אם מציעים הצעה נוספת של מחיר? הנה למשל זה רק במכרז http://cgi.ebay.com/Aerosmith-Steven-Tyler-Cool-TShirt-Silkscreen-Black-M_W0QQitemZ180089706545QQihZ008QQcategoryZ15687QQrdZ1QQcmdZViewItem וזה למשל תחת לקנות כעשיו אבל עם אפשרות למכרז(?) http://cgi.ebay.com/AEROSMITH-STEVEN-TYLER-GIANT-COMIC-MINT-STEVE_W0QQitemZ170085912073QQihZ007QQcategoryZ104669QQrdZ1QQcmdZViewItem זהו בנתיים ואם מישהו יכול סתם ככה להסביר בקצרה איך הולכת שיטת הקניה שם ועל מה אני צריכה להסתכל ולשים לב אני אודה לו מקרב לב.

AeroTom

New member
נסיון קצת להסביר

באי ביי הרוב זה מכרזים של אנשים שונים. יש את הזמן תמיד מתי שהמכרז נגמר ואפשר להציע הצעת מקיסמום למוצר מסויים. הסכום בעיקרון שאת הכי מוכנה להשקיע בזה. אם המוצר עומד על 10 דולר ואת שמה 15 במקסימום, אז אם מישהו לפנייך לא שם יותר, את תובילי את המכרז עם קצת מעל 10 דולר ואם מישהו ישים מעל 15 (המקסימום שלך) הוא יעקוף אותך. אם תשימי סכום מקסימום שלא יספיק זה אומר שמישהו שם מקסימום יותר גבוה (ומחיר המוצר יעלה בינתיים לקצת מעל המחיר ששמת). Buy It Now זה אומר שאת יכולה לקנות את זה מיידית במחיר שמופיע ב-Buy It Now. למשל מכרז יכול לעמוד על 5 דולר ויהיה לו Buy It Now של 20...אז את יכולה לנסות להשתתף במכרז או פשוט להחליט אם מתאים לך, ולקנות את המוצר מיד במחיר של Buy It Now. שימי לב שמשלוחים זה שונה בכל מכרז. כי זה אנשים שונים. צריך לראות מה הוא כותב לגבי משלוח וכאלה (ואם בכלל שולח לישראל) ולחשב ככה כמה תצטרכי להוסיף למחר זכיה במידה ותקחי את המכרז. בדרך כלל מסומן Shipping To והמקומות שהבן-אדם מסכים לשלוח לשם. אפשר כמובן ליצור איתו קשר שם ולשאול שאלות בקשר למוצר. ותשלום הכי נוח זה להירשם ל-Paypal ואז לשלם בכרטיס אשראי תמיד בלי שאף אחד רואה את זה (את מעבירה ל-Paypal והם מעבירים את הסכום לחשבון של המוכר). בלי Paypal זה לשלוח כסף בדואר וכאלה ואני אף פעם לא התעסקתי בזה. רצוי לבדוק כמובן בכל מכרז אם המוכר מקבל Paypal... אלו נראה לי הדברים הכי חשובים שצריך לבדוק ולראות אם מתעניינים במוצר מסויים.

למעלה