s h e e p i t
New member
טו טו ../images/Emo118.gif
1.שם: בוטן 2. גיל: 17 ןחצי 3. תאריך לידה: 27.3.88 4. כינוי: רותם, כותם, פותם[?] 5. תכונה טובה: יפה
6. תכונה רעה: אין 7. חולשה: צ'ארלי 8. אובססיות: צ'ארלי 9. פאדיחה: להמרח על הכביש עם עגלה 10. כאב: לא כואב 11. משאלה: שהרעשים האלה במוח יפסקו 12. זיכרון רע: שיעור ספורט אחרון 13. זיכרון טוב? שיעור ספורט ראשון 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שאלתיאל קוואק 15. געגוע: צ'ארלי 16. פחד: למות מהמחלה הזאת של הטמפונים [מי היה מאמין שיש דבר כזה] 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. איפה את\ה גר? בבית 19. החג האהוב עליך: ראש השנה [סתם כי זה עכשיו ובא לי] 20. אוכל מועדף: תפוח בדבש
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: מדוזה 22. שתיה מועדפת: מה שיש 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: טוויקס... יאמי
אוי, נגמר. 25. עוגה מועדפת: בטטה
26. צבע מועדף: סגול חציל 27. חיה מועדפת: כבשים 28. חיית מחמד [אם יש]: פאקי ויוסטון 29. ספורט מועדף: בטלה 30. מספר מזל: 126479531456985 31. ספר: אני לא מסתפרת 32. סרט דיסני מועדף: יאאאאאאא היפה והחיה, השועל והכלבלב, בת הים הקטנה, אלדין, ספר הג'ונגל, באג לייף... להמשיך? 33. סרט: קקי 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: חברים
[נגמר] , השמיניה
[זה איכותי] 37. מקצוע אהוב: עיצוב 38. מקצוע שנוא: תורה
39. מקום בעולם: סיביר 40. המעשה הכי נועז שעשית: לקפוץ על רגל אחת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לקפוץ על הרגל השניה 42. פריט לבוש מועדף: בגדים 43. ההמצאה של כל הזמנים: טמפון, דאודורנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: מערבולת 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כן
48. שקיעה או זריחה? כן 49. בליינד דייט- בעד או נגד? עזבו אותי באמשכ'ם 50. ג'ינס או סתם מכנס? חצי חצי 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? יהודה סעדו 60. שיר שגורם לך לבכות? יהודה סעדו 61. השיר של כל הזמנים? בנני ובנוני 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: דפנה ודודידו דודי דודי דודידו 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? "עוף צ'ארלי חתוך את השמיים..." 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? אני שר ויודע גם לקפוץ קוואק קוואק 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? יוסלס איידי למיניהם 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? יפה, חמודה, מתוקה, מקסימה, נדיבה... מושלמת
67. שמות החברים הכי טובים שלך? צ'ארלי, טשטש, נופר, שירן, מאי, דלית, שירה, שימרית, הדס... מספיק לכם 68. הגלידה הכי טעימה? יאמי
איפה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יודעת לאכול 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכתה ד' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? מיוז, אוף טופיק, יל"ה, חטיבת בני המושבים... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שיפית שיפ+ית 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא הבנתי. איזה חיה? 75. באיזה פורומים אתה? ^ 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? חחחחחח שולחים ת'חברות שיגידו שאני אוהבת מישהו אחר?
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? טוסיק 78. יש לך חבר\ה? צ'ארלי 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? חחח לא... כי גם ככה עכשיו אנחנו לא מדברים. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מקללת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מבקשת סליחה 83. מה התחביבים שלך? מה שמעביר את הזמן 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? צ'ארלי וטשטש 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כבש 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחר הצהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חיבוק מדוב 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים - אוכלים הכי הרבה 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ^ 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? טישו 92. מי החברים שלך בפרום? אין לי חברים
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני חצי שנה
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אני לא
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? כל יום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? הצליחה לשחרר את צ'ארלי לחופשי 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? איתו
כאן ועכשיו! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? תאוריה ראשונה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אלסקה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? למה לא?
1.שם: בוטן 2. גיל: 17 ןחצי 3. תאריך לידה: 27.3.88 4. כינוי: רותם, כותם, פותם[?] 5. תכונה טובה: יפה