אוקיי...שאלון

s h e e p i t

New member
טו טו ../images/Emo118.gif

1.שם: בוטן 2. גיל: 17 ןחצי 3. תאריך לידה: 27.3.88 4. כינוי: רותם, כותם, פותם[?] 5. תכונה טובה: יפה
6. תכונה רעה: אין 7. חולשה: צ'ארלי 8. אובססיות: צ'ארלי 9. פאדיחה: להמרח על הכביש עם עגלה 10. כאב: לא כואב 11. משאלה: שהרעשים האלה במוח יפסקו 12. זיכרון רע: שיעור ספורט אחרון 13. זיכרון טוב? שיעור ספורט ראשון 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שאלתיאל קוואק 15. געגוע: צ'ארלי 16. פחד: למות מהמחלה הזאת של הטמפונים [מי היה מאמין שיש דבר כזה] 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. איפה את\ה גר? בבית 19. החג האהוב עליך: ראש השנה [סתם כי זה עכשיו ובא לי] 20. אוכל מועדף: תפוח בדבש
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: מדוזה 22. שתיה מועדפת: מה שיש 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: טוויקס... יאמי
אוי, נגמר. 25. עוגה מועדפת: בטטה
26. צבע מועדף: סגול חציל 27. חיה מועדפת: כבשים 28. חיית מחמד [אם יש]: פאקי ויוסטון 29. ספורט מועדף: בטלה 30. מספר מזל: 126479531456985 31. ספר: אני לא מסתפרת 32. סרט דיסני מועדף: יאאאאאאא היפה והחיה, השועל והכלבלב, בת הים הקטנה, אלדין, ספר הג'ונגל, באג לייף... להמשיך? 33. סרט: קקי 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: חברים
[נגמר] , השמיניה
[זה איכותי] 37. מקצוע אהוב: עיצוב 38. מקצוע שנוא: תורה
39. מקום בעולם: סיביר 40. המעשה הכי נועז שעשית: לקפוץ על רגל אחת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לקפוץ על הרגל השניה 42. פריט לבוש מועדף: בגדים 43. ההמצאה של כל הזמנים: טמפון, דאודורנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: מערבולת 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כן
48. שקיעה או זריחה? כן 49. בליינד דייט- בעד או נגד? עזבו אותי באמשכ'ם 50. ג'ינס או סתם מכנס? חצי חצי 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? יהודה סעדו 60. שיר שגורם לך לבכות? יהודה סעדו 61. השיר של כל הזמנים? בנני ובנוני 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: דפנה ודודידו דודי דודי דודידו 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? "עוף צ'ארלי חתוך את השמיים..." 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? אני שר ויודע גם לקפוץ קוואק קוואק 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? יוסלס איידי למיניהם 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? יפה, חמודה, מתוקה, מקסימה, נדיבה... מושלמת
67. שמות החברים הכי טובים שלך? צ'ארלי, טשטש, נופר, שירן, מאי, דלית, שירה, שימרית, הדס... מספיק לכם 68. הגלידה הכי טעימה? יאמי
איפה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יודעת לאכול 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכתה ד' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? מיוז, אוף טופיק, יל"ה, חטיבת בני המושבים... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שיפית שיפ+ית 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא הבנתי. איזה חיה? 75. באיזה פורומים אתה? ^ 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? חחחחחח שולחים ת'חברות שיגידו שאני אוהבת מישהו אחר?
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? טוסיק 78. יש לך חבר\ה? צ'ארלי 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? חחח לא... כי גם ככה עכשיו אנחנו לא מדברים. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מקללת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מבקשת סליחה 83. מה התחביבים שלך? מה שמעביר את הזמן 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? צ'ארלי וטשטש 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כבש 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחר הצהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חיבוק מדוב 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים - אוכלים הכי הרבה 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ^ 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? טישו 92. מי החברים שלך בפרום? אין לי חברים
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני חצי שנה
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אני לא
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? כל יום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? הצליחה לשחרר את צ'ארלי לחופשי 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? איתו
כאן ועכשיו! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? תאוריה ראשונה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אלסקה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? למה לא?

shklar1

New member
רק בגלל שאני לא מצליח לישון ../images/Emo123.gif

1.שם: 2. גיל: תומר 3. תאריך לידה: 17/6/87 4. כינוי: שקי 5. תכונה טובה: עוזר לכולם
6. תכונה רעה: אדיוט 7. חולשה: לעוגות דבש.... אני פשוט מת על ראש השנה
8. אובססיות: הכלבה שלי
9. פאדיחה: קראתי למורה אימא
10. כאב: דפקתי חלקה עם האופניים על הכביש לפני איזה שנתיים... 11. משאלה: בריאות לי ולמשפחתי עד סוף ימינו
12. זיכרון רע: גמר כוכב נולד 3
13. זיכרון טוב? ההופעה של Muse ב-Live8... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אח שלי והשטויות שעשינו 15. געגוע: לבית ספר... נמאס להיות בבית כשכל החברים כבר התגייסו
16. פחד: כלבים גדולים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המוסיקה של קולדפליי...
.. וגם שירים של אבי ביטר 18. איפה את\ה גר? הרצליה 19. החג האהוב עליך: ראש השנה
20. אוכל מועדף: נדוש, אבל אין על
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ברוקולי... גוד
22. שתיה מועדפת: מיץ תפוחים טבעי 23. קינוח מועדף: עוגת דבש
24. ממתק מועדף: אני לא הכי מת על שוקולדים... אבל השוקולד סופלה עם גלידה של מקדונלדס זה אורגזמה באמצע קניון הומה
25. עוגה מועדפת: דבששששששששש
26. צבע מועדף: בייבי בלו.. חחח תכלת בעברית צחה 27. חיה מועדפת: תנין 28. חיית מחמד [אם יש]: 2 כלבות 29. ספורט מועדף: ריצה 30. מספר מזל: הכל אותו זבל 31. ספר: כאוס - מדע חדש 32. סרט דיסני מועדף: בדוגרי אלאדין... יצא גבר
33. סרט: שר הטבעות... אין. מושלם 34. שחקנ\ית: קייט בלנשט 35. זמר\ ת: רובי וויליאמס 36. סדרה מעודפת: שנות השבעים 37. מקצוע אהוב: נגרות...
... מעבר לכך פיסיקה. פשוט מעניין
38. מקצוע שנוא: אזדרחות. אחד המטומטמים. גם ספרות 39. מקום בעולם: תימן... מעבר לזה ניו זילנד
40. המעשה הכי נועז שעשית: סקס בבית ספר
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: צעקתי למנהל של התיכון "מה המצ'ב נפתול..." 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וטי שירט 43. ההמצאה של כל הזמנים: חבילות ביצים של 12 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: רק חורף
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? במיטה מועטה 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? חלקית 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס. אבל רק כשהוא מגולח...
48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? רק ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור
54. לישון או לקום? לישון... מי לעזאזל אוהב לקום
55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל
57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת יכולה להיות יפה.. תלוי על מי. עלי לא 59. שיר שגורם לך לצחוק? חיים טופול - כנר על הגג 60. שיר שגורם לך לבכות? סורי אני לא בוכה משירים
61. השיר של כל הזמנים? חיים טופול - כנר על הגג... חחחח
... אממ... אין אחד. באמת שלא. יש המון טובים אבל אין אחד 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: או סורי אין לי כוח לקטע הזה של החפירות בשעה הזאת אז אני מדלג קצת
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? סבבה... חביב 67. שמות החברים הכי טובים שלך? חסוי
68. הגלידה הכי טעימה? לא אוהב גלידה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? *מדלג* 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? וואו.. כיתה ה'.. לפני 7 שנים בערך 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורום מיוז
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? הרבה... מעל 10 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? shklar1... שם המשפחה בתופסת 1
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן..מקווה שאמצע אותה. 75. באיזה פורומים אתה? הרבה. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קשות. חבל על הידידות 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא כעת 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד גדול 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודע.... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותח תמחשב P: 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? פותר סודוקו
83. מה התחביבים שלך? *חפירות* 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הבן אדם הכי מטומטם בעולם שאני ארגיש חכם P: .. אנערף 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? *חפירות* 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? קרפד 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחר הצהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ערב/לילה 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? חחחח.... פיצה ובכמויות
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? חזי כמובן
92. מי החברים שלך בפרום? פרום הוא מקום מאוד מסוכן... אין לי חברים בו. רק אוייבים
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כיתה י' אני חושב... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום... סבתא.. מצב רוח של חגים נו P: 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן קבור סתם איש. לא כדאי לשבת על הקבר כי מישהו בטח השתין עליו. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? *חפירות* 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? *חפירות על* 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו זילנד 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? בטח

NiKi†a

New member
חחחחחחח

"קראתי למורה אמא" הזכרת לי פרק מכולם אוהבים את ריימונד

Latisia

New member
גם אני למרות שבטח אף אחד לא יקרא את

.... זה. 1.שם: שרי (כמו עגבניה אבל הפירוש של השם הוא לא עגבניה) . גיל: 3. תאריך לידה: 28.12.87 4. כינוי: מישמיש 5. תכונה טובה: לא קנאית 6. תכונה רעה: שתלטנית 7. חולשה: מישהו אחד מיוחד 8. אובססיות: מחשב, מוזיקה שלי וגיטרה 9. פאדיחה: גימגמתי נורא ואמרתי שטויות בפעם הראשונה שפגשתי את הידיד שלי שאני נורא אוהבת 10. כאב: אממ.. לא יודעת 11. משאלה: לראות את הרד הוט בהופעה (הלהקה הראשונה שבאמת אהבתי אלב אני כבר לא שומעת אותם כול כך :/) מיוז כמובן גם! 12. זיכרון רע: אממ לא אוהבת כאלה 13. זיכרון טוב? הטיול הראשון לחו"ל שהיה בהודו. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: זכרונות מהטיול בהודו הייתי בת 4 15. געגוע: אל ליאון 16. פחד: לאבד מישהו קרוב אני אוהבת מאוד 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. איפה את\ה גר? מושב בין אשדוד לאשקלון 19. החג האהוב עליך: חנוכה, נולדתי בחג הזה 20. אוכל מועדף: קרמבו ושרימס :) 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אממ לא יודעת 22. שתיה מועדפת: אייס קפה של ארומה 23. קינוח מועדף: גלידת ריבת חלב 24. ממתק מועדף: כיף כף 25. עוגה מועדפת: שוקולד או נפוליאון 26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה זקנה בשם מילקי 29. ספורט מועדף: אממ אין דבר כזה בלעכ 30. מספר מזל: אין לי אחד כזה 31. ספר: ערפילי אבלון ספר מעולה 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה חיחי 33. סרט: חומות של תקווה 34. שחקנ\ית: ג'וני דאפ 35. זמר\ ת: מליסה האוף דר מאור (בטח אף אחד לא מכיר אותה פה) 36. סדרה מעודפת: "חברים", "מופע שנות ה-70" ו-"בנות גילמור" 37. מקצוע אהוב: שיעורי אומנות שהיו 38. מקצוע שנוא: כימיה ואזרחות 39. מקום בעולם: לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית: פרצתי לבית ספר יסודי בשביל לעשות מעשי ונדליזם והעלמתי תמרורים מאיזו חניה במושב חחחחח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: מה שכתבתי למעלה 42. פריט לבוש מועדף: הגרביים הורודות שלי חחח זה הדבר היחיד הורוד שיש לי 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב מחשב מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא ממש 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי לגביי מה... 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לקום 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו!!! 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? השיר גירלפרינד של שי נובלמן 60. שיר שגורם לך לבכות? "תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום" זה אל שיר עצוב פשוט זה שיר שמזכיר לי מישהו 61. השיר של כל הזמנים? אני אחד כזה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום"- אבטיפוס, creepשל הרדיוהד וwishyou were here של פינק פלויד 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? חח שלה מצחיקה! אממ השירים האלה שהזכרתי למעלה. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? :/ 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? שירים של מיוז 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אממ אני קודם כול דיי סגורה בתוך עצמי.. רק אנשים שהם קרובים אליי יודעים מי אני. בסף הכול אני דיי ביישנית כזו. מבחינה חיצונית אני גבוהה שיער שחור כהה וחלק עיניים בצבע שחור צבע עור כהה כי אני הודית ואממ לא יודעת... 67. שמות החברים הכי טובים שלך? שרון (אחותי התאומה), גל, דבורה, שני וליאון. 68. הגלידה הכי טעימה? פיסטוק וריבתחלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל 13 וחצי 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורומים למיניהם P: 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה,יוני בלוך ( חולשה), הרדיוהד, כלי נגינה ונגנים והרבה מהשד"ק. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?לטיסיה בתפוז (שיר של קספר) ומישמיש (הסיפור מאחורי השם הוא ארוך) 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא יודעת אני מאמינה בזה חלקית 75. באיזה פורומים אתה? מיוז (בערך), קספר, יוני בלוק, הרדיוהד 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? עושה לי רע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? גובה, ידיים ושיער 78. יש לך חבר\ה? בערך 79. כמה אחים ואחיות יש לך? תאומה ואח קטן 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כןה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מסתכלת בשעון 83. מה התחביבים שלך? גיטרה, מחשב והמון מוזיקה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? לא יודעת פאלפון 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין חחחחח 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? בנתיים גיטרה חשמלית 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? אין כזו 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? קרמבו 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הגיטרה שלי 92. מי החברים שלך בפרום? אין כאלה פה חיחי לא ידועת לא מכירה מספיק 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אממ לפני 4 שנים שהתנדבתי ליום תרומות 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זכור לי 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת לא חשבתי על זה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם ליאון במקום מבודד 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אממ יש יותר מידי נקודות 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? קנדה ואני עושה את זה 100 . ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא אני הייתי מקריבה את חיי בשבילו

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

1.שם: צחר 2. גיל:16 3. תאריך לידה: 31.8.89 4. כינוי: דגי/צחי נוי 5. תכונה טובה:כנות 6. תכונה רעה: סנוביות 7. חולשה: לחיוכים 8. אובססיות: אני מריח/מסניף כל דבר 9. פאדיחה: באבובים בממדיון קלטתי את הבגד ים שלי 5 מטר ממני,צף לו..ואני על האבוב רק עם תחתונים,בקושי 11. משאלה: שאני וכל הסובבים אותי יהיו בריאים עד 120:) 12. זיכרון רע: מוות של סבתא והמורה בכיתה ב' 13. זיכרון טוב? ככ הרבה,בעיקר שעוד גרתי בגני תקווה,לקום באמצע הלילה עם חברים,להיות איתם כל הלילה ובבוקר ישר לבצפר 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שבתות בגינה בבית הקודם בגני תקווה,משחקים ששבש,על הערסל בשמש..אחחח 15. געגוע: הופעות ישנות של ריטה ופסטיבל ערד 97 ריטה והיהודים באותו יום 16. פחד: להשאר בלי אנשים שיאהבו אותי או שלא ישארו אנשים שאני אוהב 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המורה אומרת שיש עבודת הגשה 18. איפה את\ה גר? פ"ת 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: צ'יפס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דגים 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: פאי תפוחים של מקדונלדס 24. ממתק מועדף: M&M/SMINT 25. עוגה מועדפת: לא יודע
26. צבע מועדף: ירוק 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: פיבי,כלבה 29. ספורט מועדף: טניס וכדורסל 30. מספר מזל: אין לי 31. ספר: מיהו ישראלי 32. סרט דיסני מועדף: מלךך האריות ומדגסקר
33. סרט: האחרים 34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי:) 35. זמר\ ת: ריטה 36. סדרה מעודפת: משחק מכור 37. מקצוע אהוב: היסטוריה 38. מקצוע שנוא: ספרות 39. מקום בעולם: פרו 40. המעשה הכי נועז שעשית: נוור כלשהו............בפורום אחר אהמ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל 42. פריט לבוש מועדף: גופיה וג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מצלמה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:הכל 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חוסך ומבזבז 52. מלפפון או עגבניה? סלט 53. קור או חום? שניהם 54. לישון או לקום? תלוי,לרוב זה לקום 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? 'אף פעם'-רמי/'לבכות'-ריטה (חח כמה שזה לא השם לשיר שאמור להצחיק,אבל שהיא מבצעת אותו בהופעות אני מחייך חיוך ענקי ככ מהעוצמות שלה בשיר הזה,רק בהופעות) 60. שיר שגורם לך לבכות?GN'R-DONT CRY 61. השיר של כל הזמנים? GN'R-SWEET CHILD O'MINE 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:השיר שלנו,רבות הדרכים,IN YOUR WORLD- מיוז 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? CAN'T TAKE MY EYES OFF YOU- בגרסא של מיוז 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? דונט קרי חחחח 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? כל השירים של מיוז 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? שחור ומשתדל להתנהג כמו שצריך לאנשים חדשים שאני מכיר,זה עוד בעבודה:) 67. שמות החברים הכי טובים שלך? יוסי,משה,שגיא,דניאל,חגי,בנה,טלי,טאטי ועדי 68. הגלידה הכי טעימה? בני ג'ריס עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות,יודעים לעשות איתי פאדיחות כמו שצריך (משה,דניאל ויוסי) 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? נראה לי בגיל 6 בערך 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אממ..מה נשמע? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? ריטה,היהודים,24,הומור שחור,מיוז 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Dug-E- דגי,תממיד קראו לי צחי נוי,עד שהלכנו כמה חבר'ה בכתה ו' ברחובות גני תקווה וראינו חנות "דגֶי נוי"..חבר שלי חשב שזה דָגי נוי..ומאז אני דגי וגם צחי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש וחצי 75. באיזה פורומים אתה? נו אמרתי,ריטה,היהודים,24,הומור שחור,מיוז 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ועוד משהו 78. יש לך חבר\ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות ואח 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אחותי,אחלה בנאדם:)..וכולם 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? משתין 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מוציא את פיבי 83. מה התחביבים שלך? חברים,מחשב,ריצה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את עדי,החברה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מצלמה,MP3 ולפלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מערכת סטיראו חדשה סמעק עם זאת וכמה תקליטים לפטיפון החדש:) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? שניצל וצ'יפס 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? תנו לי איזה היפר נטו או שופרסל..אני אסתדר 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מצלמה 92. מי החברים שלך בפורום? אני מכיר רק את בר (מצי) שהיא ידידה שלי,לשעבר גם טובה:) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? קשישים בכתה ח 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום עזרתי לזקנה לסחוב קניות הביתה וגם נתתי לנדב חצי שקל בחיפה 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? עדי ומזי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? דונט קרי:) 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עדי,בים 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא להסכים להורים שלי לעבור לפ"ת 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? רק גני תקוה:( 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? רק אם הוא הכי חשוב לי,אז אני מת

B l a c k tears

New member
*אנילאבפורוםהזהרקעושהת'שאלון*

1.שם:אלמוג. 2. גיל:עודמעט 16. 3. תאריך לידה:4.2 4. כינוי:מוגי?]; 5. תכונה טובה:*שואלת את אולגה* היא אמרה שרוטה! 6. תכונה רעה:עצלנית,מתעצבנת מהר. 7. חולשה:פריקונים,משבצות,אולסטאר. 8. אובססיות:^^ 9. פאדיחה:הרבה. 10. כאב:הגרון כואב לי]; 11. משאלה:להיות כוסית 100לפת! [מה] 12. זיכרון רע:ריבים עם אבא. 13. זיכרון טוב?כלמיני ימים מצחיקים P: החתונה של אחותי. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:גירושים. 15. געגוע:אבא נראה לי. 16. פחד:ליצנים. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:המון דברים. 18. איפה את\ה גר?ראשון. 19. החג האהוב עליך:סוכות\חנוכה. 20. אוכל מועדף:שווארמה,פסטה,שניצל! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:קישוא איכס. 22. שתיה מועדפת:מנגו
23. קינוח מועדף:גלידה?]; 24. ממתק מועדף:דובונים! [או ביסלי] 25. עוגה מועדפת:גבינה. 26. צבע מועדף:כחול,אדום,שחור. 27. חיה מועדפת:כלבה שילי 28. חיית מחמד [אם יש]:^^ 29. ספורט מועדף:שונאת 30. מספר מזל:4 31. ספר:סודות נעורים :$$$$ 32. סרט דיסני מועדף:היפה והחיה!
33. סרט:הממ ..אפקט הפרפר. 34. שחקנ\ית:לא זוכרת שמות. 35. זמר\ ת:אביתר בנאי. 36. סדרה מעודפת:חברים. 37. מקצוע אהוב:ספרות 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה 39. מקום בעולם:לא הייתי בעולם.]; 40. המעשה הכי נועז שעשית:אנארף 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:פייי. אי אפשר לספור על ארבע ידיים! 42. פריט לבוש מועדף:חצאית חומה אחת 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב? 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב\סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כה 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כה 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל! 48. שקיעה או זריחה?שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד. אבל אני עדיין עושה את זה מידי פעם 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?של מי הכסף? 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה!!!!111 53. קור או חום?קור. 54. לישון או לקום?לישון! 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?על בנים מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק?נו מה. 60. שיר שגורם לך לבכות?המון \: 61. השיר של כל הזמנים?אביתר בנאי-יש לי סיכוי". 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:פפפ \: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?נו מה. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?חחחח שיר מטאל קשוח 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?בלה. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? סבבה! 67. שמות החברים הכי טובים שלך?ענבר,מיטל,חגית,אולגה,נופר. 68. הגלידה הכי טעימה?כל דבר עם הרבה שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?מצחיקה אותי. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כיתה ו' נראלי. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?כלמיני פורמים. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?כלמיני 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?היה ג'סט אלמוג[נו באנגלית] ופרצו לי את חברה הציעה לי את זה. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לודעת 75. באיזה פורומים אתה?ראשון,סקס לנוער,פירסינגים וקעקועים. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?מחמיא. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?פנים 78. יש לך חבר\ה?לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?יחד איתי חמש. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לחלק כן,כי הם מגניבים. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מסתכלת על השעון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכבה ת'אור. 83. מה התחביבים שלך?גיטרה. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?חברות,משפחה. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?כלב. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?אולסטאר משובצות. [יש כאלה בכלל?] וגיטרה חדשה כמו של יריבי]; 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?הממ שווארמה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?גיטרה נראלי. 92. מי החברים שלך בפרום?אני לא בפורום הזה,אבל אני מכירה את צחר! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אנארף. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אנארף,אבל אני עוזרת! 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?אתמול לחגית 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?שהייתי מגניבה! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?דייט רומנטי עם מישו שרמנטי XD 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הייתי משנה את ההתנהגות שלי במצבים מסויימים. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לונדון. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא. גם יש לי מצב למות וגם להציל מישו ואני אוותר על זה?!?!

למעלה