אוקיי...שאלון

Tommy The Cat

New member
אוקיי...שאלון../images/Emo13.gif

1.שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב? 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. איפה את\ה גר? 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק? 60. שיר שגורם לך לבכות? 61. השיר של כל הזמנים? 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

Just Yula

New member
אני:]

1.שם: יולה 2. גיל: 17 וקצת 3. תאריך לידה: 30.07.88 4. כינוי: יולה, יולע, יולי, לולי.. ועוד המון
5. תכונה טובה: לודעת... אנלא חושבת דברים טובים על עצמי:S 6. תכונה רעה: מפחדת מדברים מסוימים בגלל דברים שפגעו בי בעבר. בע 7. חולשה: ברק
8. אובססיות: ברק
9. פאדיחה:אממ.. יש יותר מדיי:/ 10. כאב: בגב..
מהנקודות שהורידו לי ביום שני..בע 11. משאלה: להיות תמיד מאושרת, ושהאנשים הכי חשובים לי גם יהיו מאושרים 12. זיכרון רע: לא אוהבת כאלה..
13. זיכרון טוב? הסופ"ש...
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שדי הייתי עדה כשסבתא רבה שלי ז"ל קיבלה שבץ...
15. געגוע: המון...
16. פחד: לאבד אותו..להשאר לבד...
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לודעת.. 18. איפה את\ה גר? נשר 19. החג האהוב עליך: כל חג עם חופש ארוך מתקבל בברכה 20. אוכל מועדף: ספגטי..=] 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ביצה:| 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: עוגת שוקלד חמה עם גלידה וקצפת!! 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת:שוקולאאאד:] 26. צבע מועדף: שחור אדום כחול 27. חיה מועדפת: חתול.. אבל לא כשהוא מעצבן:/ 28. חיית מחמד [אם יש]: חתול! 29. ספורט מועדף: התעמלות אומנותית 30. מספר מזל: 2 31. ספר: המשפט האחרון של פרמה?:S 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות! 33. סרט: לודעת. אין ספציפי 34. שחקנ\ית: ג'ים קארי 35. זמר\ ת:קלאוס מיינה..:] מאת'יו.. 36. סדרה מעודפת: THE OC 37. מקצוע אהוב: לודעת:S לוניראה לי שיש 38. מקצוע שנוא: הרבה מאוד 39. מקום בעולם: עם ברקי..! לומשנה איפה:( 40. המעשה הכי נועז שעשית: הרבה:p 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה:p 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: קו 430 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף...
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לודעת 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא נראה לי 47. גלידה- בכוס או בוופל? וואפל:] 48. שקיעה או זריחה? שקיעה...
49. בליינד דייט- בעד או נגד? אין לי דעה...:S 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית חח 52. מלפפון או עגבניה?עגבנייה 53. קור או חום? באמצע 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? חח.. סטיל לאבין יו..:] 60. שיר שגורם לך לבכות? לבכות זה לא טוף..:( 61. השיר של כל הזמנים? ווינד אוף צ'ינג:) 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: יש המון שירים:] 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? הרבה:] 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? לא רוצה לחשוב על זה:/ 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? שירים של מיוז...
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא כדאי שאני אתחיל...:S 67. שמות החברים הכי טובים שלך? ברקי, בץ, ריטה.. אנערף:S 68. הגלידה הכי טעימה? פיצוץ עם עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהוא כל כך מותק!!!
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? קודם..:S 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לודעת.. כל מיני 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? מיוז.. סקורפס.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ג'אסט יולה? לודעת חח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? דה! 75. באיזה פורומים אתה? אממ.. מיוז וסקורפס:S 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע זה פשוט מעצבן שאותו בנאדם יודע שיש לי חבר והוא ממשיך להטפל ולנסות דברים 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אהה.. עיניים...:] 78. יש לך חבר\ה? כן!!!
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כע:p אח שלי בנאדם מצחיק 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מדברת עם ברקי:] 83. מה התחביבים שלך? ברקי:] 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? ברקי:] 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אהה.. פלאפון.. כסף.. מינידיסק 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פרפר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה:p 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? ברקי 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ברקי? חח סתם.. לודעת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כל מה שברק הביא לי 92. מי החברים שלך בפרום? ברק חח.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מזמן 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לוזוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני כמה דקות:] 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אני רוצה מצבה שחורה. ו.. לודעת מה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם ברקי.. בכל מקום אפשרי. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לאדעת.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? קרוב לברק:] 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא!! בחיים לא..

Tommy The Cat

New member
אוקיי...

1.שם: ברק 2. גיל: 16 ויומיים 3. תאריך לידה: תחשבו לבד 4. כינוי: חילזי, ברקי, BEREK 5. תכונה טובה: אכפתי? לא'דע מה זה שיעור חינוך עם גילי? 6. תכונה רעה: מתעצבן/מתבאס בקלות 7. חולשה: רגליים 8. אובססיות: יולה, גיטרות, MUSE 9. פאדיחה: בדר"כ כשאני מתבלבל במילים וזה או סופר לא נכון..חח 10. כאב: כרגע? בזרת 11. משאלה: אממ...אין כרגע 12. זיכרון רע: ששמעתי שסבא שלי נפטר, ב97 13. זיכרון טוב? כל הסופשבוע שהיה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אממ.. לא עולה לי בראש 15. געגוע: יותר מידי 16. פחד: גמל שלמה, להשאר לבד, ליפול לתהום בלי תחתית 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא עולה לי בראש...בריטני ספירס? 18. איפה את\ה גר? מתכחש.. 19. החג האהוב עליך: ראש השנה! ופסח 20. אוכל מועדף: הכל בערך:] 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: גפילטע פיש? 22. שתיה מועדפת: מנגו, קולה 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה עם גלידה 24. ממתק מועדף: המיני עוגות שוקולד האלה מארה"ב 25. עוגה מועדפת: ראה שאלה 23 26. צבע מועדף: מה זה פה קב"א? 27. חיה מועדפת: חשופיות 28. חיית מחמד [אם יש]: אין, אבל בעקרון צב 29. ספורט מועדף: כרגע אין 30. מספר מזל: 5 31. ספר: לא'דע 32. סרט דיסני מועדף: הכל 33. סרט: ספרות זולה, דוני דארקו, שמש נצחית בראש צלול, מועדון קרב 34. שחקנ\ית: לא עולה לי לראש כרגע 35. זמר\ ת: מאת'יו בלאמי - מיוז 36. סדרה מעודפת: באפי, אנג'ל, האו סי.. 37. מקצוע אהוב: תקשורת חברה, ליאת שליטע! 38. מקצוע שנוא: הרבה:] 39. מקום בעולם: כל מקום עם יולה וחברים:] 40.המעשה הכי נועז שעשית: אהה..... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה יותר מידי 42. פריט לבוש מועדף: מכנסיים? 43. ההמצאה של כל הזמנים: גיטרה בס 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! איפה כל הכיף של לאכול קרטון?:] 48. שקיעה או זריחה? שקיחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נמנע 50. ג'ינס או סתם מכנס? מכנסיים!!!!!!!!!!!!!!!!! 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכן.. 52. מלפפון או עגבניה? שניהם 53. קור או חום? אמצע:] כמו עכישו כזה 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה?תות בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? 60. שיר שגורם לך לבכות? אממ.. 61. השיר של כל הזמנים? Led Zeppelin - Since I've Been Loving You 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: וואי...יש המון 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? כנ"ל 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? Velvet Revolver - Loving The Alien 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? לא עולה לי לראש 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? נממ! 67. שמות החברים הכי טובים שלך? יולה, אדוה, סיון, אלעד, אלעד, יקיר, בץ, קרן 68. הגלידה הכי טעימה? נוק אאוט בוטנים 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא כל כך טובה בהכל 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אנערף... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לפה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? תבדקו בכרטיסישי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סתם 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח 75. באיזה פורומים אתה? ראו שאלה 72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אנערף 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכבה ת'שעון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? אומר לילה טוב ללולי 83. מה התחביבים שלך? מיוזיק:] 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? לולי! 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן, דיסקים, פלאפון, ארנק 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? צב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב, לא אוהב אור 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חיבוקוש 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אה..לא'דע 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כל מה שיולה הביאה לי, אבישג, ג'סמין... 92. מי החברים שלך בפרום? אממ כמעט כולם, לא? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא מזמן תאמת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה לחשוב על מוות 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם יולה, בכל מקום 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אממ...הרגע בו סבא שלי נפטר 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ראה שאלה 97 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא!! בשום אופן

dirty boots

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1.שם: ינאי 2. גיל: עוד חודשיים 14 (לא, אין בזה התכחשות
) 3. תאריך לידה: 15.12.1991 4. כינוי: שום סיכוי שאני מפרסם פה
5. תכונה טובה: הממ. 6. תכונה רעה: נוטה לדכא את עצמי כשאני במצב רוח טוב 7. חולשה: פסיפלורה 8. אובססיות: סקוטי דאזנט נואו
9. פאדיחה: חברים עבדו עלי בדלת שהם מתרימים
10. כאב: ? 11. משאלה: לא לפה
12. זיכרון רע: ניתוק קשר עם מישהו. 13. זיכרון טוב? אממ, הרבה דברים מהקיץ. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יום אחד שהקאתי בו פעמיים מקרוסלה, אלא אם הזיכרון שלי מטעה אותי 15. געגוע: לנאיביות 16. פחד: אה... ספינות פיראטים והמתקן המרובע הזה בלונה פארק 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מי אוהב אותך יותר ממני 18. איפה את\ה גר? יהוד
19. החג האהוב עליך: חנוכה
20. אוכל מועדף: קוסקוס ונודלס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: קוטג' וממרח שוקולד (ז"א, אם יכריחו אותי\ישחדו אותי כן, אבל זה דוחה) 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: עוגת פסיפלורה
24. ממתק מועדף: סקיטלס 25. עוגה מועדפת: לא ממש אוהב עוגות 26. צבע מועדף: ירוק וכחול 27. חיה מועדפת: צב
28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: טניס, נניח 30. מספר מזל: 8 אם אני לא טועה 31. ספר: 1984 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: סמוצ'י חייב למות, יורוטריפ 34. שחקנ\ית: אדוארד נורטון 35. זמר\ ת: הממ... מאט? 36. סדרה מעודפת: 8 כללים פשוטים 37. מקצוע אהוב: היסטוריה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: הולנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: נראה לי שמשהו שקשור לניצנים, כי לקחת וידאו מהמנוי בלי להגיד להורים לא נחשב
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: להירשם לאיזה פורום באתר אחד... 42. פריט לבוש מועדף: סווטצ'רט 43. ההמצאה של כל הזמנים: מיטה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אם זה עובד, אז למה לא? 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? נראה לי שבזבזן 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום, בזמן האחרון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק? אין בדיוק אחד שממש מצחיק אותי 60. שיר שגורם לך לבכות? Scorpions-Srill loving you, Pkacebo-My Sweet Prince, Pkacebo-Blue American (לא לבכות, אבל בהחלט עצובים) 61. השיר של כל הזמנים? עדיף לא להתחיל עם הרשימה. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין בנאדם כזה
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? Muse-Apocalypse Please
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? שב"ק ס'-יהיה פיצוץ
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? Pantera-Cemetary Gates 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית? רע. התנהגותית? גם לא ממש טוב. 67. שמות החברים הכי טובים שלך? עדיף לא לפרסם פה
68. הגלידה הכי טעימה? פסיפלורה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הכנות והיכולת להיפתח בפניהם 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 2-3 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? השרת העיוור וואלה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? מיוז (כמובן), רוק, צמחוטבעונות ולאחרונה גם מוניקה סקס. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אממ, dirty boots ובגלל שזה שיר של סוניק יות' שאני אוהב 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בהחלט 75. באיזה פורומים אתה? מה שכתבתי מקודם 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? האמת, הלוואי וזה היה קורה. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מבנה פנים?
78. יש לך חבר\ה? לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? יכול להיות, בזמן האחרון אני מדבר יותר עם אח שלי, אבל יש לי הנחה שעם ההורים שלי לא. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכבה את השעון המעורר, בתנאי שאני קם כשהוא מצלצל ולא לפני 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? קורא או שומע מוסיקה 83. מה התחביבים שלך? לקרוא, לשמוע מוזיקה, פורומים, חברים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הדיסקים והדיסקמן וכמה חברים
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מוזיקה כלשהי ופלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? צב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לפעמים את הבוקר ולפעמים את הערב והלילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? שוב, לא לפה. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ארוחת ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? נודלס? סתם, אין לי מושג. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפלאפון והדיסקמן. 92. מי החברים שלך בפרום? הממ... הקסט, שאלה מיותרת
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שכחתי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? שכחתי 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?אממ... אמרתי בתגובה לזה שאמרו לי
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "לא הייתם כוס התה שלי" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חבר ספציפי בתל אביב 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הייתי מוותר על הצופים ועל הרבה דברים שקרו בכתה ז'. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אירלנד, כנראה. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא עונה

s h e e p i t

New member
מזה עוד חודשיים 14?!

מתי גדלת ככה?! לא הייתה לך בת מצווה לא מזמן?

dirty boots

New member
או שהתעודת זהות משקרת,

או שצוין פה לפני 10 חודשים היום הולדת 13 שלי

נמממ

1.שם: נועה 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 22.2 4. כינוי: פונצית, פוצי, נועית, נוקי, נוקיה, נולי, נונו ואני עוצרת פה כי יש לי פשוט מיליונים. :S 5. תכונה טובה: יצירתית. 6. תכונה רעה: עצלנית.
7. חולשה: בנים עם שיער ארוך. 8. אובססיות: פינלנד, מוזיקה, גותיקה, ערפדים, גיטרות, ושוב בנים עם שיער ארוך.
9. פאדיחה: סודי. 10. כאב: אה? 11. משאלה: שסוכות יגיע כבר.
12. זיכרון רע: יותר מידי. 13. זיכרון טוב? יותר מידי. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין לי מושג... 15. געגוע: לחבר שלי. :( 16. פחד: מהיכשלות. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שיר פופ אחד מעצבן במיוחד שלא מתקדם לשום מקום, חסר קצב, והזמרת בכלל לא שרה אלא מדבר אל עצמה. נאלצתי לשמוע אותו במשך כל יום להרבה זמן בגלל שהדיסקמן שלי מקולקל וזה היה ברדיו.
18. איפה את\ה גר? חור נידח. 19. החג האהוב עליך: פורים. 20. אוכל מועדף: שוקולד. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשר. 22. שתיה מועדפת: קפה. :] 23. קינוח מועדף: כל דבר הקשור בשוקלד. 24. ממתק מועדף: שוקולד. 25. עוגה מועדפת:שוקולד.
26. צבע מועדף: שחור, סגול, כחול. 27. חיה מועדפת: דרקונים נחשב? 28. חיית מחמד [אם יש]: נופ. 29. ספורט מועדף: נופ.
30. מספר מזל: 2 31. ספר: עיני הדרקון של סטיבן קינג. 32. סרט דיסני מועדף: הרקולס. 33. סרט: ראיון עם הערפד. 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ. 35. זמר\ ת: טוני קאקו - סונטה ארקטיקה. 36. סדרה מעודפת: שנות ה70. 37. מקצוע אהוב: מיתולוגיה, ספרותית מורחב (הרגיל משעממם. :/) וקולנוע. 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה, ספורט, לשון, תנ"ך. 39. מקום בעולם: פינלנד.
40. המעשה הכי נועז שעשית: כל מיני דברים הזויים שלבשתי. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יותר מידי.
42. פריט לבוש מועדף: גופית מחוך יפה כזאתי מרנואר ושרשרת שהזמנתי מהנט ואני מחכה שתגיע. :] 43. ההמצאה של כל הזמנים: מוזיקה. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמים. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד, אבל אם זה עובד אז שיהיה. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? ככה ככה. 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה. 53. קור או חום? תלוי. 54. לישון או לקום? לקום, המציאות לפעמים טובה מהחלומות. :] 55. חוף או הרים? גם וגם. :] 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק? שיר מסויים של פינטרול. 60. שיר שגורם לך לבכות? יש דיי הרבה. :S bleading heart של angra למשל. 61. השיר של כל הזמנים? קומפרטלי נמב של פינק פלויד. :] 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: the misery של סונטה ארקטיקה. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? אין לי מושג. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? כנ"ל. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? בערך כל השירים של סונטה. *סוגדת לנדיר* 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? מוזרה? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? האם זה באמת נחוץ? :/ 68. הגלידה הכי טעימה? כל הטעמים. :] 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות וכנות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אוי, מזמן. :S 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז בעיקר. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה, אופנה אלטרנטיבית ופאוור מטאל. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? פונצית גירל האמיתית. ואין לי כוח לספר. סיפור טיפשי ומשעמם. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כמובן. :] 75. באיזה פורומים אתה? מה שעניתי ב72. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אוי, זאת תחושה רעה. :S 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער, תוי פנים (בעיקר העיניים, החיוך) גם קצת המבנה גוף (כתפיים רחבות זה יפה :]) 78. יש לך חבר\ה? יאפ. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? נממ לא יודעת. נראה לי שלא. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? קמה מהמיטה. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? נכנסת למיטה. 83. מה התחביבים שלך? מוזיקה, כתיבה, ציור וכל מיני תכומי עיניין כמו גותיקה וערפדים. :] 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החבר שלי. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים, בגדים להחלפה. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דרקון. :]] 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את הסימס המציאותי. שבמציאות אתה יכול להריץ את הזמן, להנמיח ולהגביר ולהגיד לאנשים מה לעשות. :] 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? שוקולד? 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ארוחת שחיטות רצינית. עם קינוח עוגת שוקולד עם גלידה. :] 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב. 92. מי החברים שלך בפרום? בפורום הזה? שירן ואולגית הכי הרבה, אבל אני אוהבת את כולכם. :] 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? נממ אף פעם?
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת, אבל עשיתי את זה דיי הרבה פעמים. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול אני חושבת. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? איזה ציטוט יפה משיר. :] 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם החבר ולא הכי משנה איפה. אבל במצב מושלם בפינלנד.
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? המון טעויות קטנות. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פינלנד. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אה!!!!!!!!!!! מחשבת ישראל! לא! לא! עזבו אותי! לא מסכימה לענות!!! *בורחת*

למעלה