אוקיי... שאלה...

sweetdreams

New member
אוקיי... שאלה...

מה אתם עושים עם אנשים חדשים שאתם מכירים, ולא ממש יודעים איך "למקם" אותם בטבלת החברים שלכם?? מה ז'תומרת למקם?? אם להכניס אותם תחת הגדרת החברים, ידידים, או סתם מישהו שאני מכירה.. ולמה קשה לכם לעשות את זה?? נגיד שאתם ממש אוהבים אותם, הקשר שלכם איתם הוא יומיומי, וממש סבבה, אתם נמצאים הרבה ביחד ומסתדרים מצויין.. אבל משהו שם לא דופק טוב.. זה לא משהו מוסבר, שאתם יכולים לשים עליו את האצבע, אבל משהו לא זורם שם כמו שצריך... אתם לא באים לקשר הזה עם ציפיות, כי מן הסתם זה קשר חדש ואתם לומדים את הבנאדם תוך כדי.. אבל בכל קשר שמתעמק איזשהם ציפיות מן הסתם מתפתחות, נכון?? ובמקרה הזה, מאוד קשה לכם לעשות את זה, לסמוך עליו.. וכל זאת למרות שעל פני השטח כן יש התקרבות- אנחנו נמצאים הרבה ביחד, מדברים המון ונראה שיש יותר פתיחות בשיחות בנינו, ואפילו יצאנו כמה פעמים.. חלק מהדברים, כמו זה שאנחנו מבלים ביחד ומתקשרים טוב, נראים לי כבר טריוויאליים (שזה טוב..), אבל יש כמה דברים, שלמרות שאפשר אולי לומר שהם כבר די שגרתיים בנינו (כמו טלפונים והודעות) עדיין נראים לי ארעיים לחלוטין.. אני לא יודעת למה התחושה הזאת, אני אפילו לא לגמרי יודעת אם זה משהו שבא ממני או ממנו.. אבל זה נראה כאילו יש איזשהו מרחק מסויים, שלא נתקרב יותר ממנו.. למה זה יכול לקרות???

sh53

New member
אולי את זקוקה לעוד זמן להכיר אותם?

בגלל שהם חדשים? אולי אם "תסווגי" אותו כבר עכשיו, יכול להיות שלאחר זמן מה תכירי בכלל אדם אחר? אולי עכשיו הוא מתנהג ככה בגלל סיבות טובות שיש לו (סה"כ הקשר די חדש)? אולי בעצם שווה לחכות?

sweetdreams

New member
אני בכל מקרה מחכה ../images/Emo13.gif

אבל בין לבין אני גם תוהה לעצמי מה מצבנו... אנחנו נמצאים עכשיו במן מצב ביניים מוזר שכזה, שלכאורה כלפי חוץ זה נראה שאנחנו ממש קרובים, ותכלס אני גם מרגישה יותר בנוח וטבעי איתו, אבל זה נראה לי כאילו הרושם הזה שהקשר שלנו עושה כלפי חוץ הוא קצת יותר ממה שיש שם באמת.. ואמנם הדברים על פני השטח מדברים בעד עצמם, אבל עדיין יש לי איתו את התחושה הזאת של הריחוק.. ואני לא ממש מבינה את זה... אני מקווה שהצלחתי להעביר את זה כמו שצריך..

sh53

New member
כשאת מדברת על "כלפי חוץ"

האם את מתכוונת למה שאת מרגישה שאנשים חושבים עליכם? האם הכוונה שאנשים משתפים אותך במחשבותיהם על הקשר ביניכם? זה משפיע עלייך מה אנשים חושבים עליכם? זה חשוב לך?

sweetdreams

New member
אני יודעת פחות או יותר מה אנשים..

חושבים עלינו.. אנחנו גם מקבלים כל מיני תגובות על זה שאנחנו תמיד ביחד.. אבל פחות התכוונתי למה שאנשים חושבים עלינו, זה ממש לא משנה בעיניי.. הכוונה היתה יותר להדגיש את הפער בין איך שהקשר שלנו נראה מבחינת מעשים ודברים בפועל, לבין איך שזה מרגיש לפחות לי... לגביו אני באמת לא יודעת להגיד שום דבר..

sh53

New member
מה הכוונה ב

"מבחינת מעשים ודברים בפועל"? שהיית מצפה ליותר ודי התאכזבת בנושא הזה?

sweetdreams

New member
ההפך..

שדווקא מבחינת הדברים בפועל הקשר שלנו נראה ממש טוב.. הבעיה שיש (לפחות אצלי) פער בין המצב בשטח לבין התחושה בפנים..

למעלה