אוקיי שאלה

adidush111

New member
אוקיי שאלה

כתבתי פה קודם שאני רוצה להתחיל ללמוד לרקוד ואני בת 18.. אממ..כאילו לנסות עכשיו אני בקרוב מתגייסת ואני יכולה רק בימי שישי ושבת בסטודיו b ראיתי שנותנים שיעורי ריקוד בימי שישי.. עכשיו :/ האם זה שווה פעם בשבוע,כלומר האם ניתן להתקדם?

מממממ

כן נותנים בימי שישי ... ואם את כול כך אוהבת לרקוד אז עדיף פעם אחת בשבוע מאשר כלום..ותבררי אולי ביום שישי יהיו שני שיעורים שאת רוצה ואז זה יהיה שני שיעורים ביום למשל מודרני+קלאסי או לא יודעת מה שתברחי..אז זה יותר ישתלם לך אבל אם לא עדיף פעם אחת מכלום...לא יודעת אם אפשר להתקדם..אני לא חושבת שמשיעור אחד בשבוע ניתן להתקדם ...אם זה בלט ברור שתתקדמי במשך הזמן אבל זה יקח המון זמן וזה גם ממש מעט שיעור שבועי אחד בטכניקה (בלט) ואם זה משהו אחר כמו היפ הופ אז בכלל...אבל סתם בשביל הכיף וכאלה זה שווה

Only Dance

New member
אהמ... דעתי בעיניין

לרקוד תמיד ניתן, מסגרת של סטודיו בי היא לא אדוקה כלכך לפי מה שהבנתי וזאת מערכת שכביכול את בונה לעצמך רוצה פעמיים בשבוע סבבה רוצה רק פעם אחת גם סבבה. להתקדם בשיעור של פעם בשבוע אני לא חושבת שזה אפשרי, מה זה בשבילך התקדמות? באילו תחומים? בתחומי גמישות זה משהו שדורש עבודה הרבה יותר אינטנסיבית מפעם בשבוע, השאלה היא אםרווח שם שבוע בין שיעור לשיעור לא גדול מידי ותשכחי את הקומבינציה שלימדו אותך שיעור ליפני כן וככה את בעצם דורכת במקום, תפני לךעוד יום בשבוע. או שתחשבי איך תתקדמי בבית ובנוסף בסטודיו.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifלדעתי כן.

כולם מתחילים מתישהו ומאיפשהו, וגם זאת התחלה. וכל התחלה מובילה להתקדמות כלשהי
עמיתוש

למעלה