אוקיי..שאלה!

הם לא הופכים...

הם כאלו... הרוע נמצא בתוכינו רק מחכה להזדמנות לפרוץ... מה קרה?מאיפה השאלה?

L M A E

New member
אחת!

לא איימתי חלילה שאאיים עלייך! איך הגעת למסקנה הזאת בכלל?

L M A E

New member
שמחה שנרגעת...}{

רק לידע כללי..שלא תבהלי לי שוב..היה רע ..אבל כלפי ואני מנסה להבין איך אנשים פתאום משתנים להם ונהפכים להיות רעים

תשאלי מה גרם להם להשתנות?

אדם לא פתאום הופף לרע... צריך גורם מזרז... משהו שיעורר את הרוע ויוציא אותו כלפי חוץ... סתאםם ככה אדם לא רע..

לא נכון בכלל אחת...

הרוע לא נמצא בתוך אף אחד... אנשים טובים בד"כ רק לפעמים יש גם אנשים רעים ולא נחמדים...

חמודה... בכל אחד יש טיפת רוע..

איך זה בא לידי ביטויי אצל כל אחד אחרת... אחד רע פיזית מרביץ ואלים... אחד רע מילולית מקלל וכודמה.. גם ציניות זה סוג של הומור רע...

לא...זה לא נכון...

אני לא חושבת שאנשים רעים מטבעם...זה הכל עינין של אופי בלבד... אני מכירה כל כך הרבה אנשים טובים שאוהבים לתת ולעזור ככה שזה פשוט לא נכון מה שאת אומרת... אני מקווה שאת לא אומרת את הדברים האלו מתוך ניסיון או משהו כזה... וציניות זה לא הומור רע...זה הומור מדהים לדעתי...זה לקחת משהו טיפה מבעס ולהסתכל עליו מנקודת מבט שונה לגמרי ומצחיקה... אני אישית חולה על אנשים ציניים- הומור משובח כשהוא במידה כמובן...

אוקי...מההתחלה...

אני לא חושבת שאנשים רעים מטיבעם אבל בכל אחד אני חושבת שיש גם טוב וגם רע.. אחד נותן לטוב לשלוט והרע בכלל לא קיים.. והשני לא יושע איך למצוא את הטוב שבו על מנת למטרל את הרע.. בעיני זה הכל עינין של שליטה.. "פתאום נכנס בי הילד הרע..."זוכרת את שיר הילדות הזה? אני מאמינה שכל אחד רוצה להיות טוב רק לפעמים זה קשה... זה לא הולך.. הסביבה לא תומכת או מליוני סיבות אחרות..ואז זה עינין של בחירה אישית...

תראי יש פה הרבה עינין של אופי

ונסיבות...יש כאלו שגדלו בסביבה תומכת אבל עדיין עושים מעשים רעים ויש כאלו שהחיים הקשו עליהם אבל בכל זאת צמחו להיות אנשים קשובים,עדינים ותומכים... זה מאוד אינדוידואלי...

אני מאמינה שיש אנשים רעים

ויש אנשים טובים וחיוביים. נתקלתי בהרבה אנשים מלאי רוע וסרקאזם בפורומים, ואני מרחמת עליהם.

טאKילה

New member
למלמ

אל תפחידי אותי!

L M A E

New member
אוך נו...

אחלה ערב לכולם ולהלהלהלהלהללהלהלהההההה :)) יאללה תרגעו

למעלה