אוקיי שאלה!!

Idomania

New member
אוקיי שאלה!!

יש פה בכלל אנשים שלא יודעים מה יקרה בפרק הבא בסטאר???

ANGEL N

אם אני לא טועה.. ובטח יש עוד כמה נסתרים שקוראים ברגע זה את ההודעה, לא פעילים באופן חי בפורום אבל קוראים בו. יש כאלה. למה? ואל.

Idomania

New member
גם רציתי לדעת מה המצב פה..

וזה גם סתם עניין אותי כי לא ראיתי פה הודעה ממשיהו שלא יודע את הסוף כבר..

B a n j o

New member
אני

לא יודע איך זה נגמר באופן כללי (אבל לצערי נגלה לי ספוילר ענקי אז אני לא יודע אם זה נחשב או לא...)

רינת4

New member
אני!

האמת ידעתי 2 ספויילרים שנתגלו לי בלי כוונה והצטערתי על כך מאוד: שאמא שלה תמות והשני עוד לא קרה לצערי. אבל אין לי מושג למתי לשייך אותו. אני רק יודעת שזה יקרה, אבל לא אם זה יקרה סוף עונה 5 או בעונה 6. והאמת? אני מעדיפה לא לדעת. מספיק גם ככה שזה התגלה לי(שוב-רק במקרה...)

idanyd

New member
אני אני אני אני אני (../images/Emo58.gifון)

כן, אני מודה בגאווה, וקצת ביראה - אני לא יודע מה יקרה בפרק הבא של באפי (וגם לא בזה של אנג´ל). כן, חוץ מזה שהיא מתה בסוף, שזה סוד שיותר מדי אנשים שלא צריכים לדעת, כן יודעים (בערך כמו זה שקירק מת בסוף של "דורות", רק יותר קשור לעלילה), אני לא יודע מה קורה עם גלורי, בן, Dawn, ווילו, טארה וכו´. אז בבקשה, לא להניח הנחות שווא. אגב, יש לי בקשת ספוילר חד-פעמית - זה באמת היה הראש של לורן על המגש שם? כי לא ידעתי כמה אני מחבב את הבחור, עד שראיתי את פדחתו מונחת לה בשלווה על מגש הכסף, ופלטתי זעקת הפתעה קטנה...

resputin

New member
לכל "חוששי המפגש" בקשר לספויילרים.

יוקרן הפרק 522 במפגש, לאור הבקשות החוזרות. ככה תהיו מוכנים לאייקון, וכן לא תחכו שבוע. פרקים מעונה השישית, שאינם המחזמר (שנוי במחלוקת)- לא יוקרנו אלא אם חוששי הספויילרים יאשרו. אני מזכיר, אנחנו מנסים ליצור מפגש מהנה, אין ממה לחשוש. יש את המאגר המרכזי במחשב, הכולל את רוב 5 וכל 6, בנוסף לכך אני אביא דיסקים עם 518-522, ליתר ביטחוןבנוסף לדופפלאגאנגלאנד, האש, בודי, (בתקווה שירד כבר!) המשאלה ועוד פרקי קאלט של באפי אחרים, שאגורים אצלי במע´.

Angelus

New member
../images/Emo108.gifאם מישהו צריך פרקים.. ../images/Emo70.gif

יש לי את כל העונה החמישית בדיסקים צרובים ואת כל השישית על DVD אז אם חסרים פרקים תפנו אליי, אשמח לעזור.

Idomania

New member
זה מה שהתכוונתי..../images/Emo58.gif סוף עונה5

מה שהתכוונתי בשאלה שלי אם מישהו לא יודע שבאפי .. אוקיי למי שלא קורא ספוילרים תעשו לי טובה ואל תקראו את זה סתם יהרוס!! ס פ ו י ל ר אוקי אם אתם קוראם זה על אחריותכם!1 אז התכוונתי אם משהו לא יודע שבאפי מתה... ונראה לי שכולם יודעים על זה בפורום הזה!

Darth Rosenberg

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif קירק מת בסוף דורות../images/Emo58.gif

טוב. כמובן שזו היתה בדיחה, אבל לא היה לי מקום לכתוב, אז הספוילר בהודעה מתייחס לאנג´ל 2X22
ראו הוזהרתם. ד"א - חילקתי אותו לשני חלקים - ספוילר רך, וספוילר הארדקור. אז תעצרו בזמנכם החופשי (עידן)
ס פ ו י ל ר ר ך הראש על המגש הוא אכן הראש של לורן (ההוסט). בפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה פשוט בכיתי. מיותר לציין באיזו עוד הזדמנות מיררתי בבכי פעם נוספת (נכון, בבאפי, ולא ב5X22 שעוד לא ראיתי...)
ס פ ו י ל ר ה א ר ד ק ו ר (תעצרו עכשיו אם אתם לא רוצים לדעת יותר פרטים - למרות שאם הגעתם עד כה אז זה די ברור ש...) אבל למרות שזה הראש של לורן, הוא לא מת, אפשר להרכיב אותו בחזרה כל עוד לא השמידו לא את הגוף, ומן הסתם הוא חוזר למצב תקין. תודה לאל! וזהו! חג שמח

resputin

New member
למה לחפש.? בוא למפגש.

עשרים דק´-חצי שעה על המיטה של טאז ותהיה בסבבה.

idan3k

New member
אני בכיתי בTHE GIFT...

ולא הייתה לי שום מסקרה שתיזול...

idanyd

New member
למה לך?

לדעתי, ההודעה הזו הייתה מכוונת אלי (נכון ד"ר?). אגב, תודה לך. אני חייב לציין שה-beheading הזה היה ממש לא במקום, בהתחשב ברוח ההומוריסטית של הפרקים האחרונים, ובכלל, המחסור במוות אלים של דמויות מפתח בסדרה.

idanyd

New member
אוקיי... ../images/Emo58.gif

לא התאפקתי, וקראתי את הספוילר ההארד-קור שד"ר רשם, אז עכשיו הכל יותר מובן לי, וגם בהחלט נמצא ברוח הפרקים.

Marsha Figg

New member
למרות שאני יודעת כמה ../images/Emo58.gifים

שניים ליתר דיוק, דיי רציניים. או לסוף עונה 5 של באפי או לסוף 6, אני לא יודעת. זהירות.
מס´ 1- באפי מתה. מן הסתם היא תחזור לחיים בעונה אח"כ, כי אין "באפי קוטלת הערפדים" בלי באפי, קוטלת הערפדים (בנתיים), אבל היא מתה.
מס´ 2- אנטוני סטיוארט הד עוזב את הסדרה, ורופרט ג´יילס מת. אנא, אל תגידו לי זה נכון\ זה לא נכון (בעצם תגידו אם אחד מהספויילרים לא אמיתיים!)\ זה מעונה 5\ זה מעונה 6\ זה לא בדיוק ככה\ פירוט ספויילרי אחר. תודה.
רחלי

למעלה