אוקיי- רק לידע כללי...

ג נ ד י

New member
אוקיי- רק לידע כללי...

למה אתם הצטרפתם למשצים???? אצלי זה היה עניין של עבודה בעיניים מהמורה שלי לשל"ח- אבל אתם הצטרפתם בשביל באמת לנווט???

Bassman

New member
את האמת...

חשבתי שזה יותר ה דרכה מטבע... טעיתי וטוב שכך

fantasia2000

New member
הכל בגלל המורה

המורה שלי הכריח אותי לצאת אפשר לומר, הוא לפחות נורא התעקש, התקשר לאימא שלי וכל הזמן ז
ן לה את השכל. וכל פעם שהוא ראה אותי אז סיפר לי כמה שזה כיף וכולי וכולי. בסוף יצאתי, אני שונאת ללכת ברגל אני אלרגית לזיעה ואני מאוד אוהבת לישון. אבל אני חייבת לציין שכשאני רוצה אז אני יכולה והיה ממש כיף, למרות שלא הייתי רוצה לעבור את הקורס שוב ובטח ובטח לא לעשות מסלולים כל שני וחמישי...

fantasia2000

New member
אולי אתה מוכן

להסביר לי מה זה? כולם פה מדברים על זה ואין לי מושג מה זה וגם לא דיברו איתנו על זה בבית ספר.

עטלף77

New member
אני מקווה שאני אצליח להזכר ../images/Emo3.gif

זה היה לפני הרבה שנים |זקן|.... במקור אני הגעתי למשצי"ם בגלל ש"כולם" הלכו וכדי להפסיד לימודים (אפילו אמרתי את זה ברעיון
). אבל אחרי שהייתי פעיל גיליתי שאני אוהב להדריך (ידעתי עוד קודם שאני אוהב לטייל
) וגם גיליתי את הענין של ´מנהיגות צעירה´ ועד כמה זה חשוב
גל, מש"צ זקן

מש"צ זקן = מש"ק

מ - מדריך ש- של"ח ק - קשיש ככה קראנו למוריס - המדריך הכי פצצה של קורס מש"צים ממחוז ת"א.

PoisonIvy86

New member
כמה דברים...

1. מושג המש"ק (=מדריך שלח קשיש) אומץ על ידי יוסי מזרחי (רכז ההדרכה הנוכחי של הקורס והמדריך המדהים שלי לשעבר בקורס 2001) ובכלל על ידי הנהלת הקורס 2. אני באתי למיון וגיבוש משצים סתם בשביל הפנאן ולהכיר אנשים, וזה הכניס אותי לסופר מוטיבציה להיכנס לקורס, ובתור אחד שעברה את סיון וחזרה אתמול - הכל שווה!!!! אל תפספסו...... אחרי שנה מלאה במשצים, עם מפגשים וטיולים (יום רבין, צעדת הירקון, טיול פסח סוכות וכו´) הדרכה בקורס 2002 וכמובן סיון האחרון אני יכולה להגיד רק - משצים תבורכו! כי אנחנו האליטה ואם לא אז זה לא משנה, כי האנשים מדהימים לדעתי וזה מה שחשוב..... מחוז ת"א!!! שיר

שיר - צר לי להגיד לך אבל

המושג מש"ק אומץ ע"י המש"צים של אורט אבין וקורס 2000 ולא אצלכם. המושג קם אצלנו קבוצה 2 בגלל מוריס המדריך-חובש הכי מקסים בעולם! אם את לא מאמינה תשאלי את יוסי מזרחי שהיה מנהל פדגוגי אצלנו באורט אבין- תבקשי ממנו לראות את העט שקנינו לו ליומהולדת ומה חרוט עליו. 2. מש"צים זה הדבר הכי סבבה שעשיתי והסיוון עוד יותר- לאחר הקורס יצאתי לכל הטיולים לאחר שהפכנו כבר למש"צים בוגרים יצאתי רק לטיול אחד ואני אבֶל על כך בגלל שאני חולה על טיולים אבל אף אחד מהחברים שלי מכל הקורס לא רצה לצאת ולכן אני לא יוצא
ונורא חבל לי על כך. נשארה לי רק שנה הבאה לצאת בתור מש"צ בוגר עם הקורס שלך 2001. משה מנהל פורום 220

PoisonIvy86

New member
אתה מאורט אבין?

מי אתה גוד דאמאט? אני מבלה שם פול פול פול יש לי חברים רבים משם... אני לומדת בשבצ גבעתיים.

למעלה