אוקיי, קודם כל....

LaMbChOpS

New member
חחחח לא הבנת למה התכוונתי...

לא התכוונתי שאורלנדו עצמו ירצה להגיע לקהל גברי, אבל היות והם מהווים אחוז גדול מהאנשים בעולם (שוב-לפי מיטב ידיעתי תקני אותי אם אני טועה) אז "צריך" ליצור להם סגנון סרטים שהם ישלמו כסף כדי לראות. אהה, ומי יודע? אולי אורלנדו באמת.אממ..."נוהג בצד השני של הכביש"....אהמ אהמ...

karin byrne

New member
חחחחחחח.....

האמת שהבנתי....זו הייתה התחכמות
...ובאמת שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, יחשוב מה שהוא רוצה ויאהב מה שהוא רוצה זה לא ענייני אני אמרתי את דעתי.....אין לי ספק שהדבר הכי נחשב היום זה סקס וככל שתעשה דברים נועזים יותר ככה יתייחסו אליך יותר אבל לפעמים צריך לשים גבולות כי לא הכל זה כסף ופרסום...זה גם לגבי נשים וגם לגבי גברים.....

g a g a

New member
LaMbChOpS - את יכולה לשים בבקשה

את הלינק לכתבה מ GQ
תודה מראש

g a g a

New member
אבל יש ל GQ אתר אמריקאי ואתר

בריטי ועוד מלא אתרים. הייתי באמריקאי ובבריטי, ולא ראיתי אופציה לחיפוש. את יכולה לשים לי לינק בבקשה?

OB4ever

New member
טוב שלא!!!

עלאק ראית תסרט..חוץ מזה כל אחד היה יכול לרשום תשם של אורלי בדף הזה!!!!! ודבר שני לפני שאת אורמת שאמרו את זה בGQ תראי לנו תכתבה!!!!! ויאללה זה פורום של אורלי תפסיקו להגיד עליו דברים רעים!!!! א כיף להיכנס לפה!!!! ולכמה בנות כאן אם אתן לא אוהבות את אורלי ומזלזלות בו למה אתן כאן בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!

OB4ever

New member
ודבר שני

אני מחפשת כל יום דברים על אורלי בקאזה ואף פעם לא ראיתי סרט פורנו!!!!

פרפר15

New member
את צודקת

אני פשוט יודעת בוודאות שהתמונה הזאת היא מרציחות במידיסטור (או משהו כזה) ואני לא סובלת שממציאים סיפורים לא נכונים

LaMbChOpS

New member
וואו!אני מתעופפת מכל הרוח שאת עושה!

ממש לא אכפת לי אם את מאמינה לי או לא, אם לא מצאת, בעיה שלך. ואף אחד, אבל אף אחד, לא אמר משהו רע על אורלנדו!! בסך הכל חולקים מידע. אז תחשבי טוב לפני שאת נובחת ככה על אנשים.... וחמודה שלי, למרות שזה לא הפורום שלי, אם לא כיף לך כאן, תרגישי חופשי ללכת. ורק לידע כללי, לא שמתי תמונה!!!!! שמתי מסמך!!!

OB4ever

New member
שיהיה לך בכיף!!!

קיבלתי הוראה ממנהלת הפורום לא להגיב לשטויות ומי שבאה להגיד דברים כאלה (שקריים) על אורלנד שתגיד.....ואיזה מידע את חולקת..תודה באמת...יאללה תמשיכי לפרסם מה שבה לך אני אמשיך להאמין למה שבה לי וזהו!

OB4ever

New member
סליחה...

מצטערת שככה הגבתי אתמול..הייתי בקריזה על משהו אחר ואז זה הוסיף לקריזה ובכלל יצא מכלל שליטה... תקבלי את התנצלותי??

LaMbChOpS

New member
שמעי...

בעיקרון את לא צריכה להתנצל....סך הכל לא ידעתי שזה יעורר כל כך הרבה מחלוקות פוליטיות..... אז גם כהתנצלות ממני על גרימת עומס יתר בפורום, כמה תמונות של אורלנדו...

Anat L

New member
אורלנדו

לא שיחק בשום סרט פורנו וזהו!!! ומאיפה הבאת את השם של הסרט הזה בכלל??? כשתראי לנו הוכחות אני יאמין

למעלה