אוקיי, קודם כל....

LaMbChOpS

New member
אוקיי, קודם כל....

זה לא היה רציחות במידסאמר, זה סרט שונה לגמרי, ואפילו הייתה כתבה עליו בGQ ועל העובדה שאורלנו משתתף בו.... וכמו שאמרתי, לצערי או לא, ראיתי את הסרט...

karin byrne

New member
זה לא הגיוני....

בואי נחשוב בהיגיון.........למה שאורלנדו יסכים להשתתף בסרט שכזה?תאמיני לי שיש לו מלא הצעות לשחק בסרטים(אמיתיים) אז למה שהוא ירצה ל"שחק" בסרט מסוג שכזה?זה ממש ביזיון....אני לא מאמינה שאורלי היה מסכים להשתתף בסרט כזה...זה פשוט מגעיל.......וחוץ מזה כמו שכבר אמרתי יש לו הרבה הצעות לשחק בסרטים אמיתיים....

למה את לא מאמינה שהוא יסכים להשתתף

בסרטים כאלה??.. אפשר לחשוב את מכירה אותו עוד מהגן. כולכן פה לא יודעות מי הוא חוץ מהשם והגיל שלו.

karin byrne

New member
זה לא שאני מכירה אותו מהגן....

הלוואי....אבל אני חושבת שאם הוא היה בוחר להשתתף בסרטים כאלה אז הוא היה רק שחקן פורנו....אף אחד לא היה לוקח אותו לשחק בסרטים מסוג אחר כי צריך יותר מסתם פרצוף יפה כדי להיות שחקן...

LaMbChOpS

New member
שתדעי רק ש...

שחקנים מפורסמים היו בסרטי פורנו! ג'ניפר אניסטון, כריסטינה ריצ'י, אדוארד נורטון....ואני בטוחה שיש עוד כמה!!

מה זה איך היא יודעת?..

איך את יודעת שאולרנדו וקייט חברים?. איך את יודעת בן כמה הוא?. איך את יודעת מה השם שלו..?.. זה פשוט דברים ידועים. מדברים על זה, רואים סרטים, יש גם את גיא פינס בדרך

מה???????????

מה זה השטויות האלה??!?! כל מי שבתחום הקולנוע יודע טוב מאוד שהאופי של השחקנים לא קשור לסרט שהם משחקים בו. כל במאי טוב יודע את זה. את יודעת כמה שחקני פורנו משתתפים בסרטים "רגילים" (כמו שאת אומרת)? מי שמבין בקולנוע יודע שסרט פורנו זה בסה"כ סרט נורמלי שבא לשרת את הצופים.

karin byrne

New member
טוב בסדר...מה שתגידי....

שמעי אני לא באה להתווכח אני רק אומרת את דעתי....למיטב ידעתי אפשר להביע דעה פה.זה פורום לא?כל אחד ודעתו....את אומרת שזה בסדר סרטי פורנו?סבבה.אני רק אומרת שסרטים כאלה זה שיא הביזיון ואם יש אנשים שאוהבים את שיהיה להם כל טוב....אבל צריך לדעת שלא כל מה שרואים בסרטים זה אמיתי....ואני לא מבינה מה הטעם בכלל בסרטים כאלה...כאילו שאנשים לא יודעים איך ל"עשות את זה"...זה הדבר הראשון שידעו עוד לפני שהמציאו את הגלגל.....

LaMbChOpS

New member
שמעי גם את צודקת במובן מסויים

סרטי פורנו הם רוב הפעמים דבר מעוות וחולני, אבל מה לעשות?? בזמנים שבנות בנות 12 הולכות עם מכנסיים שגורם לאחרים לתהות איפה הן עשו ביקיני ווקס כל כך טוב, אז אפשר להגיד שהסקס והפורנו הם בכל מקום. ככה שהסרטים הם...איך להגיד... the least of my worries

מישהו אמר לך לא להביע דעה???

תגידי מה שבא לך. לא אמרתי לך כלום. גם אני אמרתי את דעתי.

LaMbChOpS

New member
האמת זה נכון כי

סך הכל הדרך הכי טובה להגיע לקהל צופים גברי (שמהווה חלק גדול מהעולם לפי מיטב ידיעתי) היא דרך ה*** שלהם.... ולא נראה לי ששקנים הוליוודים "רגילים" יתנגדו להרוויח עוד כמה מליונים ברק לשבת/לשכב/להיתלות הפוך ולעשות דברים שלא נפרט עליהם כרגע.

karin byrne

New member
זה די נכון האמת....

אבל למה שאורלי ירצה להגיע לקהל צופים גברי?אלא אם כן הוא הומו ולא ידעתי....לא שהומו זה רע.....

למעלה