אוקיי, פיק שכתבתי

אוקיי, פיק שכתבתי

לא ממש פיק, יותר סרט דוקומנטרי
"מהבריאה ועד היום"-היסטוריית העולם הדיגיטלי. אני מצפה להרבה תגובות חיוביות^_^

Ray girl

New member
יפהההההההההההההההההההההההההה

אבל לסוף לא הייתי מצפה! המשפט האחרון פשוט הדהים אותי! השאיר אותי עם לסת פתוחה לגמרי ועיניים גדולות! כל הכבוד!

moon flower

New member
תמיד ידעתי שנימון הוא הדיג'ימון

הכי חזק בעולם מוהאהאהא!!! נימון היוצר! וואו, זה נשמע טוב!

OFIRB9

New member
גאוני!!! פשוט גאוני!!!

ואני לא אומרת את זה בגלל שאתה היחיד שקרא את הפיק שלי! יו רוק!!! נימון הוא גבר שומר המכנסיים של עצמו למי עוד בא להרוג את בוקמון?

Light woman

New member
וואו זה היה מדהים |המום|

כל כך אהבתי, והסוף היה כזה לא צפוי!!!! זה היה ממש יפה, בטח השקעת המון....

meytar

New member
מנצלש"ת קצת. כתבתי שיר..

טוב אז פעם ראשונה שכתבתי שיר. זה כאילו מנקודת מבטו של קן, אל אח שלו סם. (כנראה שאני בקטע שלהם עכשיו
) איך לי הלכת? אח גדול ונערץ סם אחי, אני אוהב אותך כל כך. אם הייתי מצליח, אם הייתי יכול, נכשלתי אחי ונמאס לי כבר לסבול! כמה זמן עבר מאז שהלכת, הירח מתמלא לאט, ועוד חודש עובר אחי, בלעדיך. נותר לי רק לבכות, כי חברים לי אין, ואין מי שיעזור לי אחי, כי חברי היחידי היית. והחבורה שם עלי מסתכלת, הם לא רואים את סבלי אחי, הם נלחמים בי, רואים בי כמפלצת. אך אם תשוב, לא אהיה כה בודד ואשתדל לא לפחד אבל המוות הפריד בינינו לעולם ועד.

star_female

New member
אממ.. אנו... קורה...

רציתי לקרוא אותו (באמת! אפילו פתחתי אותו..) ואז אה, משהו צץ... לא זוכרת מה... ולא קראתי x.x אני אלך לקרוא עכשיו (רק תגיד שאין שם ספויילרים לסוף של פרונטיר... ><)

star_female

New member
עכשיו קראתי...

דבר ראשון- פיק יפה, אהבתי איך ששילבת הכל. דבר שני- כן היו ספוילרים >< אולי לא לגבי הילדים עצמם, אבל לגבי הקרבות של סוף העונה ו,לדוגמא,מה שקרה בעבר של לוסמון. ארג. --;

Digi Lista

New member
מיתר איך לקרוא לשיר?../images/Emo13.gif

מילי הסיפור שלך(
) כבר במאמרים

Apikachu L

New member
מדהים

שאיפה מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםשאיפה מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםשאיפה מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםשאיפה מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםשאיפה מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםשאיפה מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםשאיפה מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםשאיפה מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםשאיפה מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםשאיפה מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםשאיפה מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםשאיפה מדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהיםמדהים

אמ אני לא מצליחה לקרוא את הפיק

הוא ארוך מידי מכדי להעתיק אותו?אם לא,מישהו כאן מוכן להעתיק לי אותו בבקשה?תודה מראש.

למעלה