אוקיי. עשיתי מעשה רע

אוקיי. עשיתי מעשה רע

אני כותבת גם בפורום "בגידות ואהבה אסורה". נכנסתי פעם לשם בטעות, ויש שם כמה אנשים [בעיקר נשים] ששופכים ושופכות אותי מצחוק, פשוט כך, אז נשארתי [בעיקר לעקוץ פה ושם ולהיות הילדה הרעה]. אנדי הצליח להסב לי שם נזק לא רגיל, אגב, אבל למי בעצם אכפת? מי שמכיר אותי יודע מי אני וזהו. ויש עוד פורום, שאני לא אכתוב את שמו כדי לא לעלוב בכותב.... בעוד פורום התפרסם לפני מספר ימים שיר. אתן ואתם יודעים ויודעות שאני לעולם לא מגיבה על שיר, גם אם הוא יפה לי, כדי לא לעלוב באלה שכותבים שירים שלא יפים לי, וגם בגלל שאין לי כל כישרון ידע ועוד משהו שקשור לשירה. אבל השיר ההוא........ אז לא התאפקתי, הלכתי לפורום הבוגדים, ועשיתי לו פראפראזה על השיר. יש לי הרגשה שאני עומדת לחטוף פטיש או שניים על הראש. הצילוווווווווווווווווווווווו

paloma blanca

New member
../images/Emo6.gifילדה רעה שכמותך

נראה לי שאת אוהבת את הפטישים האלו לפעמים

יש בזה משהו.

כבר חטפתי קורנס אחד, ולא היה רע. מה את אומרת? יוצא שאני סתם מאזוכיסטית מצוייה? מכורה לאדרנלין? רגילה לשנאה? קלפטע? אוף, רציתי להיות שונה מכולן

וידוי. גםאני עשיתי אתמול מעשים רעים

סטיק אנטריקוט [מיושן] 1 שיפודי פרגית 2 קציצות [משו משו] 1 שיפוד לבבות 3 כנפיים 6 מרשמלו על האש 1 תפ"א חרוך פרוסת עוגה עם קפה שחור קצת פיצוחים [על קלח התירס, כבר לא נעים לי לספר] צהרים טובים

אלמרה

New member
זה בכלל לא מעשה רע

ותסלחי לי על השאלה האינטימית פולשנית משהו: רק 2 קציצות? למה, מה קרה?

חומדת,אולי זו את מאתמול../images/Emo66.gif

אמש במדורה ישבו זוג ושלושה ילדים,הבעל מכין בשר בשצף קצף...מוסר לאישה זו מציעה לילד הקטן,לילדה האמצעית ...ולגדולה.תמיד הן לא רוצות,מעדיפות להתרוצץ מסביב למדורה. חומדת... מי בלעה את הכל ,מי?

לך אולי לא נעים לספר עליו

אבל הוא סיפר לי עלייך. ואני במקומך הייתי נכנסת לשבוע למחתרת, יען כי את WHNTED בעוון התעללות קשה בקלח תירס. [למרות שיהיו נסיבות מקלות, כי מניסיון אחרי שמתעללים בתירס הוא מתעלל בך חזרה]

אני? התעללתי בו קשות?

אפילו לא התנגדתי ואת יודעת מה זאת אומרת מבחינתי? :) ו-1000
עבור קבלת הפנים המחמיאה

אלמרה

New member
קודם כל אין צורך להתנצל על כניסות

לפורומים אחרים אפילו אם שם בוגדים ובוגדות, ואם יותר לי, היתה תקופה בה רציתי למשוך קוראים לבלוג שלי ולכן נכנסתי כמעט לכל הפורומים שהצלחתי לדעת על קיומם. חוויה ביזארית כמובן להמצא בחלק מהקבוצות המגובשות סביב "נושא", אבל מסתבר שבפורומים כמו בפורומים, כולם שם בעלי ענין זה או אחר אבל תמיד ימצאו גם כאלה הסוטים מכל נורמה ומקלקלים ומקללים ומבטאים את העיוותים הנפשיים שלהם בצורה בוטה כנגד האחרים. לכן אל לך לחשוש מפטישים, קורנסים וכיוצא בכגון אלה, מילים ממוח קודח אינם שווי ערך למקדח. יום טוב לך יא מפוזרת, את תותחית פשוט אין עליך.

../images/Emo25.gifלאוטו שלנו

ושיר: האוטו שלנו חמוד ומתוק האוטו שלנו נוסע רחוק. האוטו שלנו אופה וצולה. האוטו שלנו הוא איש מעולה. [עכשיו הנבוט ינחת עלי מפה, אבל זה נכתב באהבה] מפוזרת - צריכה לשמוע לבעלה וללכת לפסיכיאטר, נכון?

tvrui10

New member
איזה כיף אתן מגשימות את כל

הפנטזיות שלנו.. לשמוע שיחת נשים ללא התערבות של אף גבר.. שכוללת את כל המרכיבים החשובים בחיים.. סקס,צחוק ואוכל

למעלה