אוקיי, עזרה קטנה...

galahead

New member
אוקיי, עזרה קטנה...

אני צריך שיעורי לחימה לילד בן 7 בראשל"צ להוצאת מרץ ולבניית ביטחון עצמי... לאו דווקא אומנות לחימה פר סיי

mapopo

New member
שיעורי לחימה לילד בן 7

שלום רב, הנך מוזמן להגיע לשיעור ניסיון עם הילד בבית ספר "עמית" בראשון לציון שם הוא ילמד קראטה אצל מורה שיש לו קבוצה גדולה של תלמידים בגילו של בנך אנא תיצור קשר עם רענן טל המורה בטל´ 303179-054 וגם הינך מוזמן להכנס ללינק שלנו WWW.CMA.CO.IL בברכה, לחימה משולבת

אסף2

New member
טוב קצת סדר

למרות שאני בהחלט לא ממיתנגדי האיגרוף התאילנדי אני מרגיש שיש להוסיף שבכימעט כל דוג´ו לקרטה או ג´ודו או מה שלא יהיה יש גם שיעורים לילדים ובכולם הילדים מוציאים מרץ ובדרך כלל גם מפתחים ביטחון עצמי(זה די תלוי בילד)אני ממליץ ללכת אם הילד לכמה מקומות וליבדוק מה הכי מוצא חן בעינו ואיפה ניראה לו הכי טוב להיתאמן דרך אגב אני מקווה שהילד גם רוצה ללמוד אומנות לחימה כי אחרת זה יהיה ביזבוז זמן מניסיוני מקווה שעזרתי לך אסף

mapopo

New member
הוא מתחיל עם קראטה.....

הוא מתחיל עם קראטה קלאסי לומד את היסודות היטב.. לומד קטות.. ורק בחגורה כתומה הוא מתחיל את האגרוף התאילנדי, ללמוד יסודות וכו.... לחימה משולבת זה שילוב של קראטה קלאסי עם אגרוף תאילנדי... זה השילוב המנצח שנותן ביטחון עצמי, חוזק, ויכולות גופניות רבות... שלכם MAPOPO (לחימה משולבת) WWW.CMA.CO.IL

למעלה