חחחח.. נכון!!! אני לגגגגממממרררריייי מסכימה איתך!!!!!
ע עדידי15 New member 14/10/05 #43 מישהו מוכן להגיד מה יש שם?../images/Emo4.gif חח אין לי כוח להוריד סתם
T TrAd RaD New member 15/10/05 #45 יש דרך יותר קלההה תכינסי לאתר שךהם.. www.us5.com תיכנסי לוידיאו וזה דיי מהר טוען!!! הרבה יותר פשוט מלהוריד..! אממ אז נכנסתי לאתר....(אני יודעת מה אתן חושבות...אולי לא) אממ אז הם מגרמניה.. כי הכל כתוב שם בגרמנית אז שיערתי לעצמי ... אממ וזהו...
יש דרך יותר קלההה תכינסי לאתר שךהם.. www.us5.com תיכנסי לוידיאו וזה דיי מהר טוען!!! הרבה יותר פשוט מלהוריד..! אממ אז נכנסתי לאתר....(אני יודעת מה אתן חושבות...אולי לא) אממ אז הם מגרמניה.. כי הכל כתוב שם בגרמנית אז שיערתי לעצמי ... אממ וזהו...
C candyheart New member 15/10/05 #47 אני מסרבת להיכנס לאתר שלהם!../images/Emo3.gif פחחחחח לא אוהבת אותם! הם מוזרים...
Shiri from the block Active member 15/10/05 #1 וואי השיר עצמו ממש ממש ממש יפה! הקליפ, טוב, כמובן חיקו עלוב אבל די משעשע../images/Emo3.gif מגניב לראות שילוב של בקסטריט ומייקל באותו קליפ חח
וואי השיר עצמו ממש ממש ממש יפה! הקליפ, טוב, כמובן חיקו עלוב אבל די משעשע../images/Emo3.gif מגניב לראות שילוב של בקסטריט ומייקל באותו קליפ חח
T TrAd RaD New member 15/10/05 #46 וואיי השיר הזה יפהה... גדד.. הוא ממש ממש חמוד שמעתי אותו כבר כמה פעמיםם.... לאאאא מה קורה לייייי??!??!? הלפפפ
וואיי השיר הזה יפהה... גדד.. הוא ממש ממש חמוד שמעתי אותו כבר כמה פעמיםם.... לאאאא מה קורה לייייי??!??!? הלפפפ