אוקיי . עוד סקר ...

Sham 69

New member
אוקיי . עוד סקר ...

מי הלהקה שהכי "מקפיאה" לכם את הדם? כאילו .. שכשאתם שומעים אותה אז הדם שלכם קופא ואתם מרגישים שהביצים שלכם הם 2 סלעים או שהשיערות הזדקרו לכם בפעם הראשונה ששמעתם אותה, הצליל שפשוט .. מכניס אותכם לחרדה .. מרוב שהוא "אפל" .. או חד .. או לא יודע מה .. אצלי עדיין אין להקה שגרמה לי לקפאון דם טוטאלי .. אבל הכי קרובים הם בורזום ואולי גם אנאל בלאסט

BlackShadow

New member
אחלה תיאורים יש לך! ../images/Emo13.gif

אממ... אני זוכר שזה קרה לי פעם אחת... זה היה בתקופה שחשבתי שנירוונה הם להקה מגניבה בטירוף ומתכתבת אחת שלי שלחה לי את Cradle of Filth - Queen of Winter, Throned (זה מהדיסקים הראשונים אם אני לא טועה) ואני, שחשבתי שסמלז לייק טין ספיריט זה שיר כבד הייתי על סף התמוטטות. היום זה פשוט נשמע לי שיר מפגר.

November rain

New member
אממ... האמת...

אין ממש להקה שממש גורמת לי "לקפוא" או משהו בסגנון... התרגלתי פחות או יותר להכל... בורזום ואולי גם קריידל גרמו בהתחלה לחלק מדהדברים שציינת, אבל היום כבר אין שום דבר שממש מקפיא אותי...

DISTURBED

New member
נראה לי ש...

רדיוהד עדיין עושים לי וגם קולדפליי הקול של הסולן שלהם מדהים

bwp

Member
גם לדעתי השיר של קריידל

queen of winter throned היה מדהים ביויו ששמעתיו בפעם הראשונה, כ"כ נגנבתי

BlackShadow

New member
לא התכוונתי שהוא היה יפה...

הוא פשוט עשה לי את מה ששאם תיאר...

PdLrAaTgIoNnUM

New member
JUDAS PRIEST!

אם יש להקה שיכולה "להקפיא לי את הדם" כפי שתיארת את זה, זה רק פריסט. כשרוב הלפורד צורח, הזמן באמת נעצר והאדמה קופאת. שירים כמו PAINKILLER האגדי ו BEYOND THE REALMS OF DEATH ממש עושים לי את זה. כמו כן, גם DREAM THEATER גורמים לתופעה דומה, רק שהפעם זה בגלל התיפוף המדהים והסולואי גיטרות האלוהיים. להקות נוספות שמתקרבות למעמד זה: ICED EARTH - הקול של הסולן נשמע באמת כאילו הוא הקול של לוציפר STRATOVARIUS - בגיטרות המדוייקות להפליא

Sham 69

New member
רוב הלפרוד ..

כן .. יש לו צרחות שחותכות לך את הכבד במיוחד באלבום סולו שלו

Zed off

New member
מממ...

לפי דעתי הצרחות של Eric Adams(מאנוור) יותר "חותכות" אבל גם לרוב יש קול מאוד מרשים!

PdLrAaTgIoNnUM

New member
אכן נכון

ERIC ADAMS הוא אכן סולן מעולה, ו MANOWAR היא להקה אדירה בכלל בצעירותי הייתה ממש שרוף עליהם. הערצתי אותם בכל רמח איברי. אבל מאז קצת עבר לי מהם, בעיקר בגלל שהם לא הוציאו שום אלבום חדש ב 5 שנים האחרונות. דיי נמאס לשמוע הופעות חיות (כמה שהם היו מצויינות), סרטי די וי די ואוספים. להקה צריכה להמציא חומר חדש מדי פעם. הם עכשיו מקליטים אלבום חדש שייצא מתישהו בתחילת השנה הבאה. אני מקווה הוא יחזיר לי משהו מין הכבוד האבוד שלי אליהם!

badphish

New member
כמו שאמרתי בדיון עליהם

רמסטיין הגרמנית הזאת פשוט עושה לי רע בפעם הראשונה ששמעתי את דו הסט יש שם את הקטע הזה שהוא שר אחד מהבתים וזה נשמע כמו הימנון צבאי מין צעדה כזאת למלחמה נורא למצעד כזה כמו בסרטים של שנות השלושים שרואים איזה אלף חיילים המין ריבוע או טור צועדים לקרב וצבע וגרמניה מתקשר לי רק לדבר אחד...

Sham 69

New member
אממ .. לא נראה לי שהבנת ..

התכוונתי .. צמרמורות מהסוג הטוב .. שכשאתה מרגיש את זה אתה חושב לעצמך "הדבר הזה כל כך טוב .." .. כל כך טוב עד שמעביר בך צמרמורות ומקפיא לך את הדם .. משהו חד .. אתה יודע .. למרות שהטעות שלך הגיונית ..

badphish

New member
אההה

במקרה הזה אז הדיסק ixnay on the homber שלא האמנתי שאופסרינג הגיעו לרמה כזאת מטורפת ומקרה גם רייד דה לייטנינג אבל פחות

yoni162

New member
השיר היחיד שעשה לי באמת משהו...

Steve Vai - For The Love of God ותעשו טובה, שמעו את הגירסה מהדיסק (לא מ-G3) עם אוזניות, בלי לעשות כלום, רק לשמוע את השיר, ותעצמו עיניים.

a_duck

New member
נראה לי MAYHEM...

הם הלהקה עם המוזיקה הכי אפלה...לדעתי...

יש בינינו טלפתיה!!!!!!!!!

גם לי עוברת צמרמורת בגוף כשאני שומע MAYHEM... אני מציע סקר חדש! מי חושב שa_duck הבן אדם הכי גאון בעולם?

למעלה