אוקיי, סקר קטן משלי..

Julia16

New member
אוקיי, סקר קטן משלי..

נכון שהוא לא ממש קשור לנוער בח'ול, אבל בכל זאת.. אוקיי, אז מה הייתם מעדיפים להיות: 1. מפורסמים (ברמה עולמית) 2. מיליונרים 3. מושלמים מבחינה חיצונית (להיראות בדיוק איך שתמיד חלמתם שתיראו, עם גוף מושלם, רזה וחטוב בלי צורך בדיאטות או התעמלות). עכשיו, תחשבו על זה ככה, מפורסמים- אין לכם שום פרטיות בשום מקום שאתם נמצאים בו, כל העולם בוחן אותכם, אם העלתם חצי קילו או צמח לכם איזה חצ'קון במצח ישר כל העיתונאים מתעלקים עלכים, כותבים וממציאים עליכם סיפורים לא נכונים, יכול להיות שאנשים מסוימים שבכלל לא מכירים אותכם ישנאו אותכם רק מתוך קנאה, אתה לא יודע מי באמת חבר שלך, יש עליות ונפילות בעסקי השעשועים, וכו כו'... מילונרים- שוב פעם, אתה לא יכול לדעת למה אנשים מתחברים אליכם, אתה לא יודע אם הבן זוג שלך רוצה אותך בשבילך או בשביל הכסף שלך, אתה ניהיה בנאדם מפונק שרגיל להתגלגל בכסף כל הזמן, לא עברת שום דבר בחיים שלך, אתה לא עצמאי כי הכל עושים בשבילך ועוד.. מושלמים חיצונית- אנשים יכולים לחשוב שאתם שטחיים או טפשים רק בגלל שאתם נראים טוב, אתם לא תדעו להזדהות עם כאב של אחרים כי הכל היה כל כך מושלם בשבילכם, אתם רגילים לצומת לב ופופולריות מצד כולם וזה יכול להפוך אותכם לסנובים וקרים, אם משהו יקרה לכם (תאונה או משהו) זה יהיה לכם יותר קשה להתמודד עם האיבוד של חלק מהמראה, מאשר אנשים שהיו פחות יפים ועוד... יאללה, תשפכו!
 

נעמצי

New member
אני עונה ראשונה....................

כי אני עדיין תקועה בבית ספר אני הייתי בוחרת להיות מושלמת מבחינה חצונית. למה???? כי כל דבר בא והולך, גם כסף, גם פרסום וגם יופי ומושלמות. כסף, לא חסר לי. אניחנו לא מליונרים אבל אף פעם לא היה חסר לי משהו כלכלי. אבל אם היתה לי בטן יותר שטוחה אולי הייתי נראית יותר טוב ומרגישה יותר בטוחה בעצמי. אולי ז שטחי אבל דבר ראשון רואים אותך, והמראה זה הרושם הראשוני והקובע...........
 

Julia16

New member
חח...יש משהו בדברייך,

גם כסף וגם פרסום וגם מראה חיצוני, הכל הולך ובא. אבל...חבל חבל חבל שבטן שטוחה זה מה שיגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך. מתוקה, את צריכה להסתכל על היופי הפנימי שלך, על כל הדברים הטובים שיש בתוכך, על השכל שיש לך בראש, על הלב החם שיש לך בגוף וזה מה שצריך לגרום לך להרגיש טוב ויותר בטוחה בעצמך, לא בטן שטוחה א ירכיים חטובות!..
 

justnoa

New member
האמת היא

שמכל מה שהצעת שם לא הייתי בוחרת באמת משהו בצורה רצינית... ברור שהייתי רוצה להיראות טוב או משהו כזה להיות מפורסמת אני לא רוצה, כי זה באמת חרא (למרות שזה כולל בתוכו גם להיות עשיר ולרוב גם להיראות טוב) הייתי מעדיפה כבר להיות עשירה (למרות שאני מתלוננת הרבה על מראה חיצוני (שיטחית שכמותי)), אבל עשירה שאני השגתי את זה לא שנולדתי עם כפית כסף בתחת, ולא שקיבלתי את זה איכשהו ולא כסף קל... עשירה מקריעת תחת, מכבוד לכסף שלי והערכה כזו עשירה כן הייתי רוצה להיות וזין על העולם... אני אדע מי החברים האמיתיים שלי לפי מי שיהיה גם כשהיה קשה או משהו כזה... תמיד מוצאים שיטה לבדוק לא?
 

Julia16

New member
יפה מאוד!../images/Emo45.gif אהבתי את התשובה

שלך! ודרך אגב, לא הייתי אומרת עלייך שאת שטחית רק בגלל שמדי פעם גם את מתלוננת על המראה. אין מה לעשות, זה דבר שמעסיק אותנו וכולנו היינו רוצים להיראות טוב, גם האנשים הכי עמוקים ופילוסופיים, אני בטוחה שלא היו מתנגדים להיראות טוב, אז זה לא קשור לשטחיות. ואת צודקת, גם אני הייתי רוצה להיות עשירה אבל ממה שהשגתי בעצמי. (חח..בכל מקרה אין סיוכי שזה יהיה בזכות המשפחה שלי, אז אם אני באמת יהיה עשירה פעם זה יהיה רק בזכותי..)
 

Julia16

New member
תשובה שלי...

אני חושבת שלא הייתי בוחרת במראה חיצוני מושלם, זה קודם כל. למרות שיש כל מיני דברים שהייתי רוצה לשנות במראה שלי, אני חושבת שזה דבר שהוא פחות חשוב ולמרות שפעם היו דברים שממש הציקו לי בקטע הזה, כיום זה כבר לא מפריע לי בכלל. חוץ מזה, שאני חושבת שיש משהו קצת מוזר או אפילו מעוות במישהו שהוא מושלם חיצונית, אני לא יודעת למה, אבל אותי זה לא מושך ואולי אפילו קצת דוחה (חוץ מזה שאין אף אחד כזה באמת, אף אחד, עד כמה שהוא יפה, הוא לא מושלם). אני גם לא אוהבת ולא הייתי ממש רוצה 'פני-ברבי' כאלה מושלמות ומשעממות וגוף כזה של דוגמנית..להפך, לדעתי פנים שהם לא ממש יפות יש בהם יותר אופי והם יותר מעניינות. טוב, עזבו, אולי אני נשמעת מוזרה, אבל זה קשה להסביר.. נראה לי שהייתי בוחרת להיות מפורסמת. אני לא יודעת למה, כנראה שתמיד היה בי משהו שרצה להרגיש את ה'פיים'.. אבל הייתי רוצה משהו בתחום המוזיקה ולהיות מוזיקאית מפורסמת נגיד או להופיע בלהקה לפני קהל או משהו כזה. לא הייתי רוצה ללהיות מפורסמת כמו הסופר-סטארס של הוליווד, נגיד, כי זה באמת יותר מדיי חודר לפרטיות, אבל משהו נגיד מקומי, בעיר או בארץ שלי.
 
לאחר שיקולים רבים

(טוב לא ממש), החלטתי שאם באמת הייתי צריכה לבחור משהו מפה הייתי בוחרת להיות מושלמת חיצונית. להיות מפורסמת זה הדבר האחרון שאני רוצה, רק זה חסר שלי שכל העולם ייכנס לי לחיים. להיות עשירה ממש אני גם לא רוצה כי אז לא יודעים להעריך דברים, כשיש את כל מה שרוצים כבר לא נהנים מכלום. אז אניוויז, אני בוחרת בשלישי. לא אכפת לי שאנשים יחשבו שאני טיפשה בגלל איך שאני נראית, שיחשבו מה שבא להם.
 

Emc2

New member
אני כולה רוצה להיות מאושר... ../images/Emo13.gif

ולעשות משהו שאני נהנה ממנו
 

M o n t a n a

New member
חחח עכשיו שמתי לב שכתבתי מה שכתבת

ולא שיניתי את דעתי
 

sivani

New member
אני אסכם את זה במשפט אחד:

טוב לי עם איך שעצמי,ומי שאוהב אותי באמת יקבל אותי.
 
אמממ....

זמרת. זה נחשב למפורסמת, לא? אז כן, מפורסמת....
אחד הדברים העיקריים שאני אוהבת זה לשיר. ואני גם בדרך כלל לא מזייפת... טחחחחחח...
 
למעלה