אוקיי- סקר חדש!

Outlast

New member
אוקיי- סקר חדש! ../images/Emo142.gif

בעקבות הצעה של אחד הגולשים (אליגטור, נדמה לי... מצטערת שאני לא מכירה..) העליתי סקר חדש, שישתנה כל שבוע, או שבועיים, איך שיראה לי הגיוני... סה"כ לא נראה לי משמעותי אם פעם אחת יהיו 7 אפשרויות ובפעם שאחריה 5... אתם מוזמנים להצביע ולהשפיע!

אליגטור

New member
אליגטור זה השם

פשוט לא יצא לי להיות באינטרנט זה זמן רב ורק עכשיו גיליתי את הפורום. טוב עד הסוף אני כאן.

Gal6

New member
אוווווווף

איזה באסה שאי אפשר לבחור כמה!! בכל אופן, אפשר מעכשיו כל פרק לפרסם את הסקר שהיה בפרק ההוא מהאתר של סי בי אס..אני מתנדב לעשות את זה (בלי ספוילרים כמובן..) מהפרק הבא

אליגטור

New member
רעיון מצוין

יהיה נחמד לראות את זה בהשוואה לזמנים מוקדמים קצת יותר.

אליגטור

New member
רעיון מצוין

יהיה נחמד לראות את זה בהשוואה לזמנים מוקדמים קצת יותר.

Shai B

New member
זה לא סקר פופולאריות!

מה שהבאת מהאתר של סי-בי-אס הוא סקר של "מי אתם חושבים הולך לזכות?" ולא סקר פופולאריות! הסקר פופולאריות הוא די שונה...

Gal6

New member
כן, זה היה הרעיון בהתחלה

אבל יש בעית ספוילרים

liorlord

New member
איייייייייייככככככססססס

מה לעזאזל קורה עם פסקל, הוא איכסה, מה בחרתם בו?? בעעעעע

אליגטור

New member
מה נורא בפסקל?

הוא בסדר גמור- נחמד ומתחשב, מאמין בכנות ושאר ירקות. הוא גם לא מספיק טיפש כדי לעוף עד עכשיו. הוא הבחירה השניה שלי אחרי תמי- בהחלט משתתפת חזקה שעשתה טעות בכך שהתחברה עם ג´ון, ונפלה איתו. היא היתה אחת מהמועמדות שלי לזכיה אחרי הפרק השני כאשר היה ברור שמראמו מתפרקים. צר לי על זה שהיא כנראה תעוף או בפרק הבא או בזה שלאחריו אלא אם כן משהו דרמטי יקרה (ולזה כולנו מצפים).

Gal6

New member
תגידו, איפה ירון??

אני מחכה לפרס השבועי, מעניין מה נתנו לזואי

liorlord

New member
טוב, האמת

תמיד אהבתי את תמי, אבל כולם שונאים אותה פה, אז פשוט לא אמרתי כלום. אבל אני הכי אוהב את נליה!

אליגטור

New member
נליה! היא כזאת בובת ברבי

אני סולד מהשטויות שלה, שונא צחקוקים כאלו... היא תמימה ונאיבית ואם היו כאן בריתות רציניות אפשר לעבוד עליה בעיניים והיא היתה עפה הרבה יותר מוקדם אבל היה לי מזל ועכשיו היא כמעט בטוח בין 3 האחרונים.

bakara15

New member
לדעתי צריך לתת לפסקל את

ה- RUDY AWARD (רודי מהישרדות 1)
ולזואי את ה- DAYANE AWARD
(דיאן מהישרדות 3)

אליגטור

New member
דיאן עפה על ההתחלה

אי אפשר לשפוט מישהו על פי 3 ימים. היא היתה מגעילה אבל ההשוואה לא נכונה.

אליגטור

New member
דיאן עפה על ההתחלה

אי אפשר לשפוט מישהו על פי 3 ימים. היא היתה מגעילה אבל ההשוואה לא נכונה.

Boran

New member
you miss me! you really miss me!!

והנה פרס השבוע: Zoe Zanidakis--Zoe was pretty much non-existent for most of the game, and for that, she will get the NICK BROWN AWARD for excellence in camouflage since she blended into the background better than some of the trees.

bakara15

New member
מי זה ניק בראון, תזכירו לי

וזואי ודאיין נראו לי דומות כי זואי הייתה ממש בלתי נראית עד ל 2 פרקים האחרונים ודיאן עשתה ב3 ימים בערך מה שהיא עשתה כל הזמן הזה...

Shai B

New member
ניק בראון...

ניק בראון היה שורד ב"הישרדות 2 - אוסטרליה". הוא סיים במקום השביעי, לאחר שהועף ביום השלושים. הוא היה בשבט "קוצ´ה" ואחר כך בשבט "בראמונדי", לאחר האיחוד. הוא היה המשתתף העשירי שהועף מן המשחק. תמונה שלו מצורפת...

למעלה