אוקיי,נפגעתי

felomena

New member
אוקיי,נפגעתי

תראו,כבר כמה ימים שאני רושמת מלא הודעות וגם את החשובות ביותר אף אחת לא קוראת....אני יודעת שאתן עוברות תקופה קשה ולפעמים גם לא בא לכן לענות ולהגיב..אבל מספיק לא נעים לי שחלקכן מכירות כבר ואני מרגישה דיי נדחפת אבל תשמעו, אני באה לבקש תמיכה ואף אחת לא מגיבה לי להודעות...זה לא נעים. אני צריכה אאותכן מאוד.... בבקשה יחס

יעל...

איזו טעות עשית עכשיו! כתבת הודעה שאני חייבת לענות לה (כי אני אוהבת אותך מאוד) ו... היום יש לי מצב רוח דיי בשמים.. מה שאני מנסה להגיד לך הוא... שנתקעת איתי עכשיו! חה חה חה .. מה את צריכה מתוקה?! אני פה!! מוכנה לתת לך את כללללללללל האושר שהציף אותי היום.. (מצבי רוח כבר אמרתי?) אוהבת.. ה*****, *****,................. מוווווווו!!!!

felomena

New member
תודה..אבל

אני רצינית....כבר כמה ימים שאף אחת כמעט..לא עונה להודעות חשובות שלי...אני לא יכולה לתמוך ולתמוך..אני גם רוצה הבנת? תודה לך חמודה:)

יעלי, סליחה, אני מצטערת

לפעמים אין מה להגיב, אבל את צודקת ולקחתי את זה לתשומת ליבי. שוב סליחה. ניב

יעלי יקרה

קוראים. באמת. רק שלא תמיד יש לכולן מה להגיד. בדיוק רציתי לרדת להודעה שלך לגבי ההורים....הקדמת אותי. ובכן, אני יודעת שלא קל לספר להורים. ואני נורא שמחה שסיפרת לחבר ולחברות. את כבר מרגישה את התמיכה? זז עוזר, אני בטוחה. לגבי ההורים שלי....זה היה כבר לפני כל כך הרבה זמן...לא זוכרת. אבל עצלי, מכיוון שאני חיה בקיבוץ, היה את המדריך ששם לב שאני לא אוכלת. הוא דיבר איתי, היועצת מבית הספר דיברה.... אני לא זוכרת אם זה היה קודם או תוך כדי, אבל היו לנו מדידות לקראת רופא ילדים, ושם באמת שמו לב שירדתי. אחרי האישפוז הראשון כבר עקבו אחרי שאני אוכלת... בכל מקרה, תמיד תמיד אנחנו פה. לא תמיד בזמן אמת, אבל אחר כך. ואני מקווה שבנות יקראו מה שכתבת. אני רואה שכתבת מהלב, ושכואב לך. ושוב, רק בכשר להורים - אני בעד שתספרי להם את. אני מאמינה שהם כבר יודעים משהו....ואם תספרי להם, זה רק יעורר בהם אמון. והם גם יעזרו לך, אני בטוחה. אז מצאי לך את הרגע המתאים....ותעדכני אותנו מה קורה. אוהבת שלך מאיה

A-naT

New member
סוויט יעלי..

אני קוראת ה-כ-ל, ומעריכה את כל התגובות שלך אני מבינה כמה זה לא נעים. אני מצטערת, אני מרגישה שנפגעת.. תסלחי לי? מבטיחה שמעכשיו אני אהיה ילדה טובה :0)

felomena

New member
מתוקה ..

תודה:) אני מעריכה את ההתעניינות שלך ד``א מה שלומך?

למעלה