אוקיי, נסיון ראשון...

theAMP

New member
אוקיי, נסיון ראשון...

לדיון פילוסופי על התכנית. כמו שכולם פה בטח כבר ניסו להסביר לחברים שלהם (בדר"כ לשווא), מדובר פה ביותר מגרסת פנטזיה לדוסון קריק. עזבו את זה שרוב האנשים לא מבינים את זה... השאלה שלי היא, מה לדעתכם היה הרעיון הבסיסי שגרם להווצרותו של הסיפור הראשוני (של הסרט)? לי יש תאוריה, תנו את שלכם, אני אתן לכם את שלי

IDOffryn

New member
לא ממש תאוריה...

ג'וס אמר שהוא רוצה לעשות סיפור על נערה שמכסחת ערפדים כי נמאס לו לראות את הנערות בורחות כל הזמן .. או משהו כזה.. הסיפור של הקוטלות כבר הגיע בטח מאיזו מחשבה מטורפת של ג'וס.. זו לא ממש בעיה אצלו להמציא דברים על שנייה בטח הייתה מחשב והוא החליט לפתח אותה עד הסוף..

theAMP

New member
טוב נו..

אני מאמין שיש יותר מזה... איך שאני רואה את זה, זה עניין של מתבגרים שתמיד מתלוננים שיש עליהם את כל הלחץ בעולם ומשקל העולם על הכתפיים. אז הנה מתבגרת שבאמת כל העולם על הכתפיים שלה, והיא אשכרה היחידה עם לגיטימציה להתלונן

נורא יפה מה אמרת,

אבל זה כל מה שהסדרה אומרת לך? *בלי שום זלזול* כאילו נכון יש לה לגיטימציה להתלוננן, אבל היא לא... ומעבר לזה לא תמיד לחץ "פיזי" הוא היחידי... לא רק להלחם בערפדים עושה אותנו ה"נוער" ככה, מתלונן ומדוכא, ואני חייבת לציין שבשביל משהוא שפה כמה 5 שעות, השרשור שלך נורא מענין.. אהם אנשים אהם...

theAMP

New member
זה ממש לא מה שאמרתי...

זה ממש לא כל מה שהסדרה אומרת לי.... היא אומרת לי הרבה יותר מזה, אני עוסק זה הרבה מעבר למה שאני עוסק בדברים אחרים.... םשוט אמרתי שזה נראה לי מה שהזין את הראיון הראשוני אל תתפסי אותי בהצהרות כאלה, חס וחלילה. באפי זה הרבה יותר מזה

matara

New member
נראה לי שבנוסף למה שהוא אמר

באפי התחילה כסדרת התבגרות, שלוקחת את המקרים השכיחים של גיל ההתבגרות ומקצינה אותם בעזרת הפנטזיה. יש בה כל כך הרבה דברים חכמים שכל כך נוגעים ללב, אפילו שהכל בא במטאפורות. טוב מה אני מספרת לכם...?! אתם יודעים יותר טוב ממני...:)

ציניכאן

New member
אני לא חושב שיש כאן איזשהו מסר...

יוצא דופן משאר מוצרי התרבות המערביים. העסק סובב בצורה כללית סביב "להיות רע-זה רע, להיות טוב-זה די טוב אם כי לא קל, החיים קשים-אין מה לעשות מלבד לחיות אותם, אהה ונא לא לשכוח לאהוב את המשפחה והחברים האם הדבר הכי חשוב בחיים. אתה רוצה עוד טיפה, אז "תשתדלו להתרחק מסיגריות" ו-"תמשיכו להיות קפיטליסטים מערביים גאים, נא להמשיך לצרוך". אין ספק שהעטיפה לכל אותם מסרים נדושים, היא אדירה במקרה של באפי. בהחלט מדובר בסדרה בעלת איכות מופלאה, כתיבה מעולה, ועריכה מעולה לא פחות. אחד הדברים הנחמדים ביותר בסדרה הוא ההומור העצמי של היוצרים, מעין "סאטירה פנימית", ובכלל שליחת חיצי שנינה בכל אותם סממנים של התרבות האמריקאית המודרנית (משמע סרטים וסדרות).

אני לא ממש מסכימה איתך,

ממתי בבאפי מראיים מה טוב ומ רע, מה שיפה שבבאפי הגבולות מטושטשים לגמרי...

super joby

New member
לא עד כדי כך....

אוקי, אז נגיד מה שקרה עם אנג'ל, עם החבר לש באפי ועוד כמה מקרים שאני לא אגיד כדי להימנע מספוילרים, אבל למרות שלפעמים הגבולות מיטשטשים, ערפדים ומפלצות=להרוג... אמנם יש יוצאים מן הכלל אבל ברוב המקרים זה ככה...

N o m a d

New member
אולי טיפה ציני אבל אין לי ספק

שהרעיון הראשוני שלו היה "היי בוא נעשה קצת כסף" "מה חדשני ומרעיש שאנשים יאהבו וירצו לקנות מרצנדיס שלו-יש לי בוא נעשה סדרה על ערפדים ואולי נוסיף קוטלת כן כן קוטלת..."

למעלה