אוקיי נסדר את הרעיון פה

חחחחח ממש מצחיק מה שהולך פה....

לשבור דברים, גופות, דרך אגב, בעיטה עמוקה, שיר בכי, חורף, בחיים, סוף, עוד טעם רע, שיר יומולדת, מוריד אותי, יומן, שיהיו לך חיים יפים, אין לי זמן להיות בן עשרה, לא הקטע שלי, אוי שומר שלי, הזדמנויות, מתחת לגשר, חיה ותן למות... ואין לי כוח לעוד|מזיע| אחלה רעיון לשרשור

lollapalooza

New member
זה בסדר

זה שרשור כ"כ מדליק שלא רק שמגיע לו לעמוד בפני עצמו, הוא גם בטאגליינס... המשיכו כך

../images/Emo32.gif

אני חייב לומר שזה הפורום הכי שווה בתפוז, במיוחד בזכות המנהלת הכי שווה שיש. כל מילה נוספת מיותרת.

lollapalooza

New member
לא מדוייק

בני טיפש עשרה= teenagers ולכן זה- מריח כמו רוח נעורים. ואם כבר: משהו בדרך אתה יודע שאתה צודק אנוס אותי בוא/י כמו שאת/ה שרת את המשרת על בחורה בית ספר היכן ישנת בלילה שעבר לנקז אותך חתכי נייר גבינה גדולה להתרבות על מטוס טיפש בן של אקדח מאוד קוף האיש שמכר את העולם די אין לי כוח.

טוב נוסיף קצת שמות מוזרים

להרוג בשם.... גורילת רדיו כדור בראש אנשי השמש חירות לישון עכשיו באש זין על המשטרה איך אני יכול פשוט להרוג בנאדם נולדים כרוחות בדיקת מיקרופון הכל של ראג' אגינסט דה מאשין ואל תתקנו אני כותב ראג' ולא רייג'

Vdrums

New member
נתקן משהו אחר.

guerilla radio זה לא גורילת רדיו, זה רדיו גרילה. גרילה=לוחמה בשטח קשה כמו יערות וכו'. המושג הנפוץ הוא לוחמי גרילה. גורילה (הקוף) זה gorila

eorion

New member
אני חושב, שכאן אני יכול לתקן אותך

לוחמת גרילה- לוחמה לא מאורגנת, סתם יוצאים ותוקפים בלי הגדרות (אסטרטגיה וכו...) היסטוריה... בעעעכס... או שזה מנושא אחר... לאמשנה ילד מתוק שלי עיר גן עדן אהבתי אותה "עושה טוק טוק" על הדלת של גן עדן. יכולת להיות שלי אתמול גישה הגשם של נובמבר סוכר מעולם לא טעם כל כך טוב אחות האם את יודעת את שמי? זמני קיץ יש עוד....

Vdrums

New member
למה להסתבך? טוק טוק?

זה פשוט "דופק על דלת גן עדן" או יותר נכון על שערי גן עדן.

ואני אמשיך אותך../images/Emo13.gif

רצועה פצצה נולד לבנאדם שבור רגוע כמו פצצה דע את האויב עריקים קח את הכוח בחזרה להעיד קול החסרי קול תתעורר נמאס מרייג'... כלב שחור, יאללה תביא הביתה, ימי ריקוד, הולך לקליפורניה, זמנים רעים זמנים טובים, שובר/ת לבבות,מעבר גבעות ורחוק רחוק, לנוע ולהתגלגל (
), מאז שאני אוהב אותך, גרם-מדרגות לגן עדן, זאת הדרך, האוקיינוס.. נמאס לי
תמשיכו אתם

Vdrums

New member
ועוד...

היי ג'ו עירפול סגול אש בית אדום כל הדרך במגדל השעון מאניה דיפרסיה ילד הוודו מאבד את המיתר טד המכונאי לפעמים בא לי לצרוח תדליקי לי ת'אש רחוב האהבה רוכבים בסערה רחוב האהבה הלו, אני אוהב אותך כלב שחור ראש הר ערפילי כל אהבתי המון המון אהבה

hellrazor1

New member
הלכתי לכתוב בני נוער או נעורים

אבל חשבתי למה לא ננסה לעשות את זה יותר מופרך?

למעלה