אוקיי נסדר את הרעיון פה

hellrazor1

New member
אוקיי נסדר את הרעיון פה

יאללה לשרשר תירגומים לשמות להקות!!!!!!!

hellrazor1

New member
אני אתחיל

פשוט אדום מלכה ויש עוד אבל נחשוב אחר כך כי אני צריך ללכת

eorion

New member
אוקיי

אקדחים ושושנים הפסים הלבנים מלכת עידן האבן ריבת פנינים עקרב ראשרדיו ואיך לא: פלפלים אדומים חמים וחריפים טוב יש עוד... מערכת של למטה האופל יש עוד הרבה...

Vdrums

New member
אמממממממ........

הדלתות החיפושיות ועד כאן שמות נורמליים. חוות נמלים חייזרית מיצמוץ 182 עוגה משחק קר יום ירוק ביסקוויט צולע זעם נגד המכונה צאצאים שלולית של בוץ זמש סופר דשא ג'ו הילד המכוער עליזה בשרשראות
סגול כהה גם אתה

the papercut

New member
סופר דשא טובים חוץ מזה

פלויד ורוד המשטרה האבנים המתגלגלות ריבת פארל צפלין מעופרת המקדש של הכלב(temple of the dog) לוחמי הפו מלון עיוור שבת שחור משאלת לילה תאטרון חלום(דרים ת'יאטר)

Vdrums

New member
תיקונים

ריבת פנינים ולא ריבת פארל. פרל זה פנינה. ופלויד ורוד זה לא מדוייק מכיוון שפינק ופלויד זה שמות של שני אנשים שחוברו יחד ויצרו את שם הלהקה ואין שום קשר לפלויד של גיטרה ולצבע ורוד. ועוד אחד: טייסי מקדש האבן

Queen Of Rain

New member
הייתי אומרת אם כבר

תאטרון החלומות מה זה תאטורן חלום..? ושבת שחורה

On drugs

New member
גם לי יש

להקות: נשיקה נווה מדבר מוות עצום (megadeth) ת.ז לא שימושית (useless ID) ברזליקה משאלת לילה רובי סקס

dafnaleh

New member
שירים

נערי הזמנים הטובים מאחורי השמש גברים אמיתיים לא הורגים זאבי ערבות קום וקפוץ חפש והרוס גן עדן ירוק לא חשוב שאב את נשיקתי הם אדומים וחמים חרסינה בקלות ציק נמז (emit remmus- ומי שמבין יקבל נקודה) בעיטה עמוקה אדם מזיע ורזה בסגנון פריקי

the papercut

New member
שירים עכשיו סבבה

צד אחר קל לא יכול לעצור המערכת דפוקה אש רכבת הרים של אהבה רכבת תחתית לוונוס נשמה לסחיטה אני כמו חרא(i like dirt) מטוס הכנס את איש החול מבוך סגול

dafnaleh

New member
...

I like dirt... זה היה בצחוק נכון? כי זה "אני אוהב לכלוך", לא "I'm like shit"

lollapalooza

New member
המפ-

ב"קל" התככונת ל- easily? כי אם להיות קטנוניים זה "בקלות"... מה עוד... (ותסלחו לי אם אני חוזרת פה על דברים, אני לא זוכרת) קליפורניקציה
אדמה גבוהה יותר, דקה אחת חמה, מפותל, אפון, לא יכולה לחשוב על עוד כרגע. "i like dirt"- אני כמו לכלוך? אני אוהב לכלוך

dafnaleh

New member
עוד שירים

מלכת ונציה דבר פעוט דמעה זרוק את טלוויזייתך חצות אני יכול למות בשבילך לא יכול לעצור שיר רוח הבוקר אל תשכח אותי זהו המקום בדיבור עולמי דרך אגב בדיוק בזמן כתם סגול מציל הכפפה הקטיפתית הזאת עולם מקביל מסביב לעולם התעלות שטחיות היא המשחק שלך נופל לתוך חן דקה אחת חמה אספסוף אחד גדול חנות קפה החברים שלי מעוות מר פסיכי מיני אישי המלבב שיר הברכה ערום בגשם מתחת לגשר הבא את זה הלאה ממך הצדיקים והרשעיים יכולתי לשקר נזירים Fאנקים שובר את הילדה אם אתה חייב לשאול הכוח שבשיוויון ג'וני, בעט חור בשמיים עוזרת מקסיקנית סקסית שיר יפה וקטן שיח קר כאבן טעם את הכאב אף אחד לא מוזר כמוני רכבת תחתית לנגה אדמה גבוהה יותר משולש אהבה הולך במורד הכביש לא פראייר ואידיוט באהבה שיר מיוחד וסודי בפנים (אני רוצה לחגוג על איבך מינך, בובה) בלוז תת קרקעי בשל געגועים לבית שממות אני וחבריי פשע Fאנקי לחם כמו אמיץ ירטל הצב שלושים ציפורים מלוכלכות נערות בית ספר קתולי שולטות אוהבים ונוגעים ספינת קרב בלונדינית בעלת עיניים שחורות אם את רוצה שאשאר ריקוד רוחות רפאים אמריקאי איש הג'ונגל סבא עושה הרבה אתה תמיד שר הליקופטר משטרתי בחוצות לוס אנג'לס אמא, איפה אבא? למה אינך אוהבת אותי? :)

dafnaleh

New member
וזה לא נגמר בזה-

מליונרים נגד רעב, תקוע, למתוח, גוף מים, גבעת מקלט, טירות מחול, פרעוש עף, הגורל דהה, רומן הוואנאי, כמה חזקה, אני גיליתי, בואו נעשה דברים רשעיים, רכבת הרים של אהבה, מכניקה עצובה, מחוץ לתחום, נהרות גן עדן, שמור על האוכלוסיה, מישהו, בן-עשרה מאוהב, זמן, רקדנית זעירה, מה היא נשמה? הראי לי את הנשמה שלך, ל.ל. (והמבין יקבל נקודה), מה זה.

למעלה