אוקיי נניח ..

yngwiem

New member
אוקיי נניח ..

ושידרגתי את האורנג' שלי למכשיר שתומך ב gprs (6100 nokia ) ויש לי כאמור ipaq 2210 nמה עכשיו מה אני צריך לעשות שיהיה לי אינטרנט בפוקט כל זמן שארצה (אי מייל , מסנג'ר, איסיקיו , גלישה באתרים וכו....) מה צריך לרכוש עכשיו לפוקט ? בין הפוקט לאיפאק ?< וכו ... תודה מראש אביעד

mikeoreli

New member
עכשיו

אתה צריך להתקשר לשירות הדטה של אורנג' ותשאל שם על איך להגדיר את המכשירים. הסיבה היא בגלל שכל מכשיר ומכשיר שונה והם חבר'ה מקצועיים שיודעים בדיוק מה לעשות, כמו שחבר'ה אחרים פנו אליהם. המספר של שירות לקוחות אורנג' הוא *054 ואם אתה עסקי *555 בהצלחה... ירון ואביאל, זה יהיה רעיון טוב להוסיף לשו"ת גם את ההגדרות הללו במקום שיצטרכו לפנות למוקדי הדטה בחברות הסלולריות.

ron20

New member
אביאל .... זה באמת יכול לעזור ...

אגב, ה 6100 תומך BT

ron20

New member
זה גם מה שאני זכרתי ...

אני מודה שזה לא נשמע הגיוני וחבל ... אביעד, אם אתה כותב "נניח" אז אני "מניח" שעדיין לא שדרגת ... שווה לבדוק לשדרג למכשיר תומך BT + GPRS בחיוחד כאשר יש לך 1940 (למרות שה 6100 נראה טוב ...) תוכל להתייעץ פה עם כמה חברה כמו קוקי לידור ואביאל - או להעזר בפורום סלולרי...

yngwiem

New member
שוב אני ....

בעקרון עדיין לא שדרגתי ... הרעיון הוא ללכת על ה 6100 או להביא אריקסון \סוני t 610i שתומך גם בבלו טות' וגם ב gprs הבעיה שקשה להשיג אותו .... בכל מקרה לשאלה המקורית שלי ... עדיין לא ענו לי אם אני צריך לרכוש משהוא ... אין שום מצב שגם אם אני יגדיר הגדרות הפוקט 2210 יבין משהוא בלי gprs בעצמו ! אז מה צריך לקנות ? וגם אם יש לו ? עכשיו צריך לחבר אותו לסוללרי ??? או שה gprs מבין לבד ?? תודה מראש אביעד

ron20

New member
../images/Emo26.gif

אהלן אביעד
אתה לא צריך שום דבר חוץ מטלפון תומך בשביל להתחבר לרשת ... אני לא כ"כ חזק בכל המכשירים החדשים (לי יש את ה 6310 ה"ישן והטוב") בכל מקרה לדעתי זו תהיה טעות ללכת על ה 6100 לותר על BT כאשר יש לך BT מובנה ב PDA זה חבל ... אחרי שיהיה לך המכשיר כל מה שצריך זה להגדיר מספר הגדרות במכשיר ובטלפון (תלוי בספק) וכן לבקש מהספק שלך חבילת GPRS שמתאימה לצרכים שלך, וזהו. (אני מקווה שתוכל להסתייע גם במדריך ההגדרות שאביאל יכין
)

lidor30

New member
בשבילך כמה דברים../images/Emo26.gif

א. זה T610 ולא T610i. ב. בקשר לחיבור בין 2 המכשירים, אני מציע לך להתקשר באמת לאורנג'. ג. הצעה שלי, קנה סוני-אריקסון T68i מיד שניה ותוודא שה-BT פתוח. זהו אחד המכשירים היותר פשוטים והיותר טובים לשימוש עם מכשירים ניידים תומכי BT.

2cookie

New member
אני הייתי ממליץ לך לקנות 6310I

מיד שניה- הרי בשביל מה טלפון טוב אם אתה גם ככה מסתובב עם PPC? יש לך בו משחקים ודפדפן HTML, כך ש6100 לא ייתן לך כלום חוץ מפוזה- ויעלה לך הרבה. תוכל להיכנס ללוחות בפורום סלולארי- אדם בשם איתי מוכר 6310 מיד שניה ב750 ש"ח, ואני מאמין שתוכל להתמקח. או באמת לחפש T68- אבל הוא יחסית נדיר.

lidor30

New member
בקשר לאיתי../images/Emo26.gif

שים לב שהוא כתב שהמכשיר פתוח רק לסלקום משמע, חסום לאורנג' ואני ממש לא מאמין שהוא חסום בסים לוק אלא ע"י IMEI (גנוב, אבוד). ככה שאני ממליץ לא להתעסק עם אותה מכירה.

lidor30

New member
הוא אמר לי את זה...

שאלתי אותו, וגם לפי ההגיון הוא היה יכול למכור אותו ביותר אם הוא היה פותח לסיפ פרי אז הוא לא היה משאיר אותו נעול.

למעלה