אוקיי, נמי

אוקיי, נמי

את לא יכולה ככה להיכנס לפורום זינה, להזכיר את סולן ולברוח. מאיפה את מכירה את דיוויד טיילור ואיפה ניתן לחזות בזיו פניו המתוקים כיום?

לפי איך שאת מכירה אותי,

ידוע לך שהוא היה בשבט. הוא הפציע בתפקיד אורח בעונה הראשונה, --(כל השאר לאלו שיודעים על מה אני מדברת)-- שיחק את סשה, הוא היה מין קאנטרי בוי כזה, ואמבר (אה.. ה"פילי" הזאתי..) התאהבה בו נואשות, והיתה צריכה לבחור אם ללכת איתו או להשאר עם השבט.. עצוב.. קיצר היא החליטה שכל השבט באחריותה, ואסור לעזוב ובלה בלה.. והוא המשיך בדרכו.. דבר אחד שאני חייבת לציין, היה לו קוקו חמוד כזה!! אוף אין לי הרבה תמונות שלו.. וזה משגע אותי.. נא לפרסם! אוקיי בנתיים מצאתי מהמאגר שלי תמונה חרא (כי יש לי בלאגן שלם בתיקיות) שלו, אבל אני אפרסם בכל זאת קוז איים סו ג´נרס..

דיוויד טיילור?

בטח ראית אותו גם במקומות הבאים: Hercules and the Amazon women וכן סרט על אלכסנדר גרהם בל ששודר בערוץ הולמרק. סוזן

מכיוון שאני מומחית לשחקנים קיווים

כלומר ניו זילנדים, הצצתי כמה פעמים בסדרה "השבט", ואכן זיהיתי שם פנים מוכרות מ"זינה" ו"הרקולס" (עוד שני תחומי ממחיות שלי). סוזן

-TaintedLove-

New member
בגלל שאני לא..

.. זוכרת כל כך את העונה הראשונה, שכחתי שהוא די חמוד ! ! !

-TaintedLove-

New member
גם אני לא סבלתי אותו...

אז. בכל זאת, מול בריי לא היה לו סיכוי. הדמות שלו הייתה מעצבנת משהו!!!!! אבל אין לזה קשר שהוא חמוד...

למעלה