אוקיי נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RoY Circa182

New member
אוקיי נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סתם הגזמתי...אבל נכנסתם זה לא משנה מ-פ-ג-ש פ-ו-ר-ו-ם ב-ל-י-נ-ק 2005!!! (182 לא?) קיצר יאללה מפגש בלאגנים יש לנו אפשרות גם בחופש או אחרי החופש יש לנו את ראשון שני בשבוע הבא (כי שלישי רביעי זה כבר לסדר את עצמינו לבצפר המאגניב) עכשיו תחליטו או שאנחנו עושים את זה בראשון או בשני אז יאללה תהגיד עכשיו אם כן או לא!!! (עזריאלי זה המקום ד"א) אז יאללה..יאללה...יאללה..יאללה "יאללה" -יאללה- (יאלה) אני מתאים לי מה איתכם? - יום ראשון בעזריאלי - יום שני בעזריאלי - אחרי החופש בעזריאלי

אוה רוי מה אתה עושה פה בשעה כזאת?

לי לא אכפת מתי שאתם רוצים, אבל אני הולכת או יום ראשון או שני לסופרלנד. אז אני לא יודעת. נימ...

L i v i

New member
סתם שאלה.....

יש כאן אנשים שנפגשו או אנשים שמכירים כבר אחד את השני בלי קשר לפורום? אני מניחה שכן ואני אשמח לדעת קצת פרטים ... תודה!

rotemgirl

New member
סתם תשובה.....

אני אישית לא הייתי באף מפגש. אבל אני מכירה פה רק את אור'לה בור'לה. (או בכיוניה רוקיסטית666) ואם יהיה מפגש אני אדאג שהיא תבוא... אז יאללה יאללה, בואו נתכנן משהו!

may90

New member
תשובה

נמ אני ויורי (יערה- אמילי ט'ה גמדה) מכירות

rotemgirl

New member
מפגש בלינק182

מישל.. אם את הולכת בראשון לסופרלנד אז נקבע בשני. אם את הולכת בשני לסופרלנד נקבע בראשון... לי אישית לא משנה באיזה משני הימים... אני רק צריכה לדעת עד מחר! אז אנשים תזיזו ת'יד השמנה שלכם ותכתבו כאן אם ביום ראשון או שני ומי בא!!!!!!!!!!

אוה טוף. ../images/Emo13.gif

אני אגיד לכם כבר מחר בטוח מתי אני הולכת. נימ.. גם אנחנו עדיין לא ממש קבענו.

rotemgirl

New member
יום שני [29.8] מפגש פורום בעזריאלי!

זהו... הוחלט בפה אחד. רוי בא! מישל באה! מאי את באה! אני באה ואני אביא את אור! הממממ... עוד אנשים?.. בואו בואו!

l AdidAs l

New member
ההוקיי [סטייל יההונתן../images/Emo3.gif]

אני יכולה אבל אבל לא להמון זמן;[[[[ אני די חייבת להיות בבית ב-5

Sk8erJS

New member
יום שני יש לי שועור נהיגה איני יכול

אפשר ביום ראשון?:)

הוווו יאייייייייי

[הו, עדי זוכרת את התקופה של "הווו *בלעבלע* =)" אחח הנוסטלגיה..] נימ.. יאיייי מפשגשפורומ! העאה, איזה שעה?

l AdidAs l

New member
הא כן...../images/Emo69.gif

הימים הטובים........
אני זוכרת את זה ממש כאילו זה היה..לפני..לפני..*בודקת מתי זה היה* הו כן, פחות מחודש[?]

rotemgirl

New member
כן! אני מביאה אותך

אני אגרור אותך באוזן..... אקשור חוט לכל העגילים שלך ואמשוך!

למעלה