אוקיי ניתן לזה צ'אנס

• פותח הנושא LOOS3
  • פורסם בתאריך

LOOS3

New member
אוקיי ניתן לזה צ'אנס

אני השבוע חזרתי מחו"ל ואני די מרושש וזאת נראת לי אחלה הזדמנות לבחון את הסוד :) אז אני רוצה למצוא עבודה זמנית שתכניס לי בחודש אחד לפחות 7 אלף ש"ח למה 7 ? כי זה קצת יותר ממה שכל עבודה זמנית יכולה להציע וזה לא יותר מדי ככה שזה די ריאלי אז אחרי שאני יודע מה אני רוצה ... מה השלב הבא ? ד'א מה שכתבתי למטה שאני לא מאמין בסוד ושזו תרמית אז יכול להיות שקצת הגזמתי פשוט רציתי לראות את התגובות שלכם בסך הכל יש לי ראש פתוח לדברים האלה ...אבל אני עדיין נוטה יותר לכיוון של הלא מאמין

אחי ניצחת

זה לא עובד! למה אתה צריך לצאת עכשיו להוכיח שזה לא עובד? הרי אתה רחוק מבאמת להיות פתוח, זאת לא שיטה של תעשה א' ב' ג', זה להתחבר לרמה עמוקה יותר של הקיום הפנימי שלך, אשר שם יש סנכרון בין מה שקורה בפנים למה שקורה בחוץ. זה הכרות רוחנית עם עצמך והלך רוח מסויים, אם באת לחפש תשובות כמו איך להשיג את הכוסית הזאת, או איך למצוא עבודה, או איך להרוויח כסף, אלה התשובות האחרונות שבאמת תקבל. למרות שיש פה כאלה שעדיין מנסים לענות על שאלות מפגרות כאלה.. חברה אני מוריד את הכפפה לחדר הזה, להתחיל לעלות את הרמה לשיחות עמוקות יותר על החיים מאשר טריקים זולים לחיים שטחיים.

LOOS3

New member
מי אתה בכלל?!

אתה מכיר אותי ? נפגשנו פעם ? מה אתה ישר תוקף כאילו אתה יודע משהו עלי ? בכל מקרה אם אתם רוצים לעזור לי להבין איך זה פועל אני אשמח לשמוע ואפילו ליישם .

אל תתרגש כל כך ממדען חלל

הוא קצת ציני לגבי הסוד, למרות שנראה שהוא תמיד מנסה לעזור לאנשים. הוא גם מאמין בדברים שהוא חושב שמתנגשים עם הסוד, ואני עדיין לא הבנתי למה - הם נשמעים לי די דומים בהרבה דברים.

אנה92

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הבעיה של הסוד

זה שכדי לעניין אנשים הם עשו את כל הנושא סביב כוח המשיכה אבל בכל הקטע של הרוחניות זה דיי ברור שזה רק חלק קטן. קראתי ספר על התת מודע ועכשיו השאיפות שלי בכלל לא קשורות לכסף ולכל הדברים האלה, אתה תשיג כסף אבל תרצה עוד ועוד ועוד.. כשמבקשים כסף זה בדרך כלל כי "כולם מבקשים את זה", זה הדבר האחרון שהיתי מציעה להתמקד בו, אלא אם כן כבר עברת את השלב שאתה מאושר שהכל מספיק לך ואתה מבקש כסף כי אתה מאמין שתוכל להשיג את זה ללא מאמץ, רק אז הוא באמת יגיע. זה לא דווקא מכוון אליך אלא לכל האנשים שרואים את הסוד ואומרים "ישש! מהיום אני אהיה עשיר", זה פשוט לא עובד ככה =\

ע ו פ ר ה

New member
קודם כל בהצלחה

ודבר שני: האם גם עכשיו אתה רוצה לראות את התגובות שלנו?
לפעמים זה עובד ולפעמים לא. אתה בוחר אם זה מצליח או לא. באהבה עופרה

בבקשה

אני מוכן לתת לך אפשרות להרוויח 7000 ש"ח ובאותה הזדמנות לעזור לי להרוויח סכום דומה. כל מה שאתה צריך לעשות זה למכור 14 ציורים שלי ב 1000 ש"ח לאחד. והיופי הוא שאתה יכול גם לדאוג שאדם יזמין ציור. אם תשיג יותר לקוחות, תשיג יותר כסף - זה לגמרי בידיים שלך. מצורף לינק ל 4 ציורים מוכנים - ויש לי עוד בבית שכרגע איין לי תמונה שלהם על המחשב כאן. מבחינתי אתה גם יכול למכור בפחות, כל עוד אני עושה 500 לציור. וציור בהזמנה דורש תשלום של 250 ש"ח מראש (חומרים ) בברכה שפי http://shefygworks.blogspot.com/

kikona126

New member
ואו!!!

שפי תמונות מדהימות!!!! איזה יופי! התמונה של האבא עם התינוק מדהימה!!! כל כך הרבה רכות ואינטימיות. אני רוצה שתצייר לי את הכריכה לספר שלי

בשמחה, רק תגידי מתי את מגיעה לשלב שזה רלוונטי

ואני אשמח לעשות זאת. בברכה שפי : )

יש דרכים שונות

אני כמובן לא מומחה, אחרת לא הייתי צריך עזרה עם זה. אפשרות אחת היא להדפיס פליירים ולחלק אותם. אפשרות אחרת היא לדבר עם המון אנשים, אפשרות אחרת היא פשוט לדפוק על דלתות של אנשים ולהציע להם. ובוודאי יש דרכים נוספות. מה שחשוב זה להעביר כמה הציורים האלה נפלאים, ואיזה דבר נהדר זה שיש לך ציור אמיתי שנמצא רק אצלך. במיוחד אם זה ציור שאתה הזמנת. היו למשל אנשים בעבר שביקשו ממני ציור שהוא אילוסטרציה של ציור קיים - שזה כמו לצייר את אותו ציור, אבל כמובן שזה מושפע מהיכולת שלי, ומהאופן שאני מעביר דברים. בברכה שפי

LOOS3

New member
אמממ

לעבוד מדלת לדלת זה לא חוקי למה שלא פשוט תפתח איזו באסטה ותנסה למכור ?

לא חוקי, אני ספק גדול

לגבי הבסטה - אני צריך להרוויח די הרבה כסף רק להגיע למשכורת הנוכחית שלי, ולצייר עוד המון ציורים. אני מעדיף להשאיר את המכירות למישהו אחר אני בדר"כ מוכר רק מקצת לדבר עם אנשים ולהציג את התמונות לאנשים, כמו ש kikona הציעה לי. ובדרך כלל אני מצייר הרבה יותר בשביל הכייף מאשר בשביל הכסף. אתה פשוט ביקשת אפשרות לעבודה זמנית שאפשר להרוויח בה 7000 ש"ח ויותר. ואני נותן לך את האפשרות הזאת. שים לב שאפילו לא בדקתי אם אתה איש מכירות טוב, או עשיתי לך ראיון עבודה, או ביקשתי קורות חיים. בוא נגיד שבשביל למכור ציור אחד ב 1000 שח" אתה צריך לדבר עם 100 אנשים ושאחד יסכים. אז נגיד שיש 23 ימי עבודה בחודש (שיחררתי אותך משישי :) ) אז אתה צריך לדבר עם קצת פחות מ 70 איש ביום. שזה בערך 9 אנשים בשעה. זה הרבה עבודה, אבל זה רק אם זה 1 מ 100, ולא אחד מפחות, ולא לקחנו את האפשרות שאולי תמכור יותר מציור אחד לאדם, או ציור ביותר מ 1000 ש"ח. ובטח שלא אכפת לי אם תספיק לעשות את זה בשבוע - במקרה שאתה איש מכירות טוב. ואם אתה תצליח בזה, תהיה בטוח שאני אהיה מוכן לעבוד אתך בהמשך, וגם אנשים אחרים.

LOOS3

New member
אז תסיר כל ספק

כי זה לא חוקי לעבור מדלת לדלת ולנסות למכור. אבל אני חושב שיש דרך אחרת שאולי תעבוד יותר טוב בשבילך ... תנסה למכור לעסקים זתאומרת לך לרחוב שיש בו הרבה חנויות ותנסה למכור שם אני הייתי עושה את זה בכיף אבל הבעיה היא שכרגע יש לי בארנק משו כמו 5 יורו חחח ואני חייב כסף בדחיפות! אז כנראה שהפתרון היחיד שלי הוא מלצרות...חושבים שאפשר לעשות 7000 במלצרות ?

אני לא יודע לגבי החוק

אני יודעי על אנשים שעשו את זה בתקופות שונות של חייהם. בכל מקרה כמו שאמרתי, יש לי עבודה ויש לי עוד דרכים להשיג כסף. לכן אני מעדיף לחסוך לעצמי התעסקות עם זה בנוגע להאם אפשר להגיע ל 7000 במלצרות. נניח שוב שאתה עובד 5 ימים בשבוע שזה בערך 23 בחודש, ונניח שאתה מלצר טוב, אז אתה צריך להרוויח רק 305 ש"ח ביום על מנת להגיע לסכום שאתה רוצה. אני יודע שאפשר גם להגיע ל 400 ש"ח ביום ויותר במלצרות, וזה כמובן תלוי במקום שאתה עובד, וכמה טוב אתה כמלצר. אבל בוא נניח שנייה שאתה עושה משמרת של 6 שעות, אז אתה צריך להרוויח 51 ש"ח בשעה. - בהחלט אפשרי

שפי גור ארי ציורים מקסימים../images/Emo140.gif

גמנייייייי מצירת בשנים הארונות מפסלת בניר

למעלה