אוקיי... ניסיון:

Pixy led

New member
אוקיי... ניסיון:

זה השיר ה"גאה" הראשון, ואולי גם היחיד, שלי... הכתיבה אמנם לא נגעה לי אישית, כי בסך-הכל אני דווקא ילידת פברואר (תקראו ותבינו) ויש לי חבר, אבל... איכשהו כן הרגשתי כאילו זו כתיבה שחושפת אותי לזרקורים די חודרניים... ולו רק משום שזוהי התנסות ראשונה בכל הפן ההומו-לסבי של הכתיבה, עבורי, והכתיבה שלי קרובה מאד ללבי... אז הנה היצירה שלי, על הטוב והרע שבה: ילדת ספטמבר ילדת ספטמבר שקועה תמיד בגבעות של עלים חומים-אדומים ורוקדת עמוק בתוך רוח סתיו שקופה מתהדרת בניחוח התחלות מישהו אחר נוגע עכשיו בעור החלבי שלך ושיערך ניגר בין אצבעותיו ועיני הסתיו שלך בעיניו שלו הריקניות האם אותו הנער שאינו ראוי מכיל כעת מחשבותייך ובארות הרגש החתומות בך? האם נגע ברצינות הסמויה? אשה שכמותך של תשרי מאכזב עדיין שמורה בתוך גוף של ילדה בוודאי לא תשכיל להבחין בילדת אוגוסט כמוני.

קסנדרה*

New member
על יצירה כזו מגיע לך בראבו !!!

דימויים נפלאים, כתיבה נאה בהחלט. אהבתי במיוחד את המשפט: "אשה שכמותך של תשרי מאכזב, עדיין שמורה בתוך גוף של ילדה...." אם כי אני הייתי מנסחת אותו מעט שונה, כמו: אשה של תשרי מאכזב, שמורה עדיין בגוף של ילדה.... בגדר הצעה בלבד
קסנדרה

Pixy led

New member
תודה רבה,

ותודה גם על ההצעה. *חיוך* בדיוק סיפרתי עלייך לא מזמן, אני לא זוכרת למי... והראיתי את השיר שלך, "אלאונורה", לאחותי הגדולה. אני תמיד מעריכה את דעתך. שוב תודה, פיקסי לד.

מורן א

New member
פקסי לד

שיר "גאה" ויפה להפליא. אני שמחה על החלטתך להתנסות בכתיבה זו. שיר מקסים. מורן

למעלה