אוקיי נושא חדש... Aerosmith world

בָלבָל

New member
אוקיי נושא חדש... Aerosmith world

התוכנת תלת מימד שמורידים באתר הרישמי... WTF אמורים לעשות שם??? שעה הסתובבתי מסביב לעצמי נכנסת ויוצאת מחדרים עם תמונות שכשאני לוחצת עליהן לא קורה כלום... בונה לעצמי דמות... וזהו. זה מה שהצלחתי לעשות!!! זה שווה משהו בכלל??

SaintJohn

New member
בטח שזה שווה../images/Emo13.gif

כשטום המילטון וסטיבן באים לבקר ואת מדברת איתם אז זה שווה לאללה, אבל הבעיה היא שאי אפשר לדעת מתי זה יקרה... וכשזה לא קורה אז מעריצים מכל העולם יכולים להיפגש שם ולצ'וטט ביניהם, כמו שלמשל אני ועידן ומאיה היינו נוהגים לעשות פעם. לא הייתי אומר שזה להיט, אבל זה בהחלט מקום נחמד

AeroTom

New member
טום לא הוציא צו הרחקה ל-מאיה? ../images/Emo12.gif

זכור לי סיפור אחד אבל שהיא תפסה את סטיבן שם באמצע הצילומים לוידאו-קליפ של-Sunshine...או שזה היה משהו אחר? וטום ענה גם פעם נראה לי לשאלה מצרור שאלות שנפלו עליו שם או משהו.מאיה ועידן יוכלו להסביר בדיוק את האירועים המשעשעים שקרו להם שם.

בָלבָל

New member
אבל אבל לא היה שם אף אחד!!

לא הצלחתי לעשות שם כלום ולא היתה שם נפש חיה... היה איזה אחד שומר על דלת ולא עושה כלום. ממש ממש מוזר... מה אני אמורה לעשות כדי לראות שם אנשים?

AeroTom

New member
To Believe ? ../images/Emo4.gif

לי אין מושג.אחרים פה יוכלו לענות לך כנראה.אני לא ממש מסתובב שם.

בָלבָל

New member
../images/Emo13.gif יאפ

אגב שכחתי בכלל לספר על הדבר שתמיד הולך איתי כבר 10 שנים לכל מקום ובכל צעד שלי... הלהבה הקטנטנה של אירוסמית' אצלי שאני מקווה שתשאר לעוד הרבה שנים... מחזיק מפתחות עגול קטן עם תמונה של החלק העליון של סטיבן שר ועם הלוגו, אחי הגדול קנה לי את זה ב15 ש"ח בתחנה המרכזית בת"א בסביבות 94'-95' ויוו כמה שמחתי אז... זה היה אחד הדברים הכי מגניבים שקיבלתי במתנה וכמו שאמרתי זה מלווה אותי לכל מקום עד היום....

AeroTom

New member
כמו דורי שלי!

אני לא נפרד ממנה מאז שקיבלתי אותה לפני כמעט שנה.היא קמע המזל שלי...10 שנים? מגניב.נקווה לראות את זה במפגשים עתידיים...

בָלבָל

New member
חחח המצב היחיד שלא תראו את זה

זה אם אני אשכח או אאבד את המפתחות של הבית... חחחחח מקווה שאני לא אגיע למצב כזה

AeroTom

New member
אוקי אוקי-שדורי כן נפרדת ממני -

זה רק לביקור בבת-ים אצל דודה עמית.או שהיא נשכחת שם בטעות ואז היא חייבת לבקר אצל דודה עמית...

SaintJohn

New member
זה בגלל הפרש השעות

השעות בהם ניתן למצוא שם אנשים זה בעיקר בשעות הלילה, שהם שעות ה"פריים-טיים" בארה"ב

Aero7STyle

New member
ובכן!!lol

ה-aeroworlds תמיד ניראים שוממים בשנייה הראשונה..בעצם הם בדרכ שוממים. בסביבות ה-aerotours יש יותר אנשים שם, כי יש שמועות חוזרות ונשנות על ביקורי פתע על הלהקה שם בין לבין (והסטטיסטיקה שלי מוכיחה שאכן יוצא יותר לראות אותם שם בזמני הופעות). לשאלות, תלונות או מחשבות את יכולה לכתוב לי מסר ואני אשמח לעזור לך עם הידע שצברתי על המקום הדיי הזוי הזה שאנו מכנים aeroworlds, או לחילופין..המקום שבו יצא לי לדבר עם טיילר בעת צילומי sunshine!! **בעצם לתלונות את יכולה לפנות לאדון המנהל שם..lol.. שהוא טיפוס הזוי לא פחות. lol ;)

למעלה