אוקיי נושא השבוע!

speedy123

New member
אוקיי נושא השבוע!../images/Emo141.gif

אוקיי היום יום ראשון והחלטתי לפתוח את נושא השבוע! אז נושא השבוע הוא :"האם אבריל שונאת יהודים?" אז כל מה שנישאר לכם לעשות זה להתחיל ולכתוב את הדעות שלכם! דעתי תבוא בהמשך

DreamS_HunteR

New member
לא!

לדעתי לא, כי כולם אומרים שהיא שונאת, מראים כתבות ושאר דברים, אבל אם לא שומעים אותה אומרת את זה, בשידור חי, וממש אומרת "אני שונאת יהודים" או משהו בסגנון, אין להאמין לזה. אז אני לא מאמין, ואם אני אראה שהיא אומרת את זה, אראה ואשמע, זה יהיה משהו אחר לגמריי.

iM A CrAzYChiKa

New member
ממש לא !!!

זה סתם בולשיט ... וזה התחיל מסתם כתבה כתובה בוורד ... היא זמרת מצויינת והיא חדשה, היא לא צריכה אויבים מההתחלה, והיא לא נראית לי הבן אדם הגזעני ... (יש אנשים שחושבים שפנקי ופריקי זה ישר גזעני) WELL אז דעתי היא שלא

speedy123

New member
אז הנה התגובה שלי

לדעתי זה בולשיט! ואתם שואלים למה אז קבלו: 1. הכל התחיל אחריי שמישהו קיבל בדואר שלו "כתבה" שיעני אבריל שונאת יהודים. בכתבה לא כתוב את שם הכתב, שם העיתון או המקום שפורסם ובקיצור לא כתוב כלום.... 2. בשום אתר מעריצים שלה או בכלל אתר שלה לא רשום על זה אפילו מילה אחת ! 3. הכתבה בעיברית.. בכתב של עיתון משנות ה... לא יודעת תקופת האבן! מסקנה שמועות שמועות ועוד פעם שמועות! אל תאמינו למילה אחת ממה שרשום ב"כתבה" הזאת שבטח ילדה בת 10 שאוהבת את בריטנינ ספירס ונעלבה שאבריל לא אוהבת אותה החליטה לכתוב בוורד! הכל חרטא! אל תאמינו לזה ! אבריל היא מ-ל-כ-ה!!!!!!!!!! מחר הטקס של פירסיי הMTV לא?

ברודי

New member
דהה ברור שלא!!!

קבלו לא נחרץ. זבל"ש אחד גדוול מאותם סיבות שרשמתם למעלה ואני כבר רשמתי בפורומים אחרים כתבה מעאפנה שנעשתה בצורה מזויפת וכבר כולם מתלהבים... נו באמת... אגב אני עדיין מאמינה ששאקירה גזענית אבל זה כבר לדיון אחר...

extazy bomb

New member
שאלה.......

למה שאקירה כן ואבריל לא?! גם כשאמרו ששקיראה שונאת יהודים לא היה מקור שהוכיח את זה...בדיוק כמו אבריל! ______________________________ freedom to rock, freedom to talk, but nothin´ free

DreamS_HunteR

New member
אם אבריל הייתה אנטישמית, אני בטוח

שהיא לא הייתה נותת לחברת "הד ארצי" לשווק ולספק את הדיסק שלה בארץ, לא? וכידוע - הד ארצי היא אחת החברות המובילות בישראל לשיווק ויצור דיסקים לישראל מהארץ ומהעולם.

extazy bomb

New member
אהההה

היא אמרה שפעם הבאה היא תנסה לאסור את השיווק של הדיסקים\סינגלים שלה לישראל. הדיסק שוחרר פה בגלל שהיא לא יכלה לשלוט בזה! _________________________________ freedom to rock, freedom to talk, but nothin´ free

ברודי

New member
יש לי תשובה למה לא!!!!

על אווריל ההוכחה היחידה זה הכתבה האינפנטילית שאין לה שום מקור על שאקירה המקור הוא ראיון שנעשה איתה ב- MTV שמעולם לא שודר מסיבות כאלה ואחרות (מעניין מה הם) עד לשלב מסוים אי אפשר היה להשיג את הדיסק שלה בישראל שאקירה במקורה לבנונית היא גם לא זמרת חדשה שצריכה להיות "בסדר" עם כולם שאקירה זמרת מוערכת כבר 5 שנים וגם השמועות היו כ"כ חזקות שהם הגיעו עד הדובר שלה (שהכחיש) הם הופצו בעיתונים ברדיו ובטלויזיה. ולזה חייב להיות בסיס כלשהוא לא יכול להיות שאדם המציא משהוא וזה הגיע לכזאת תפוצה של אנשים...

extazy bomb

New member
אההה(2)

טוב כמה דברים. הדובר שלה דרך אגב לא הכחיש את השמועות בגלל: הוא אמר שהוא לא יכול להכחיש דבר שאף פעם לא נאמר ושין הוכחה מוצקת ששקיראה אמרה דבר כזה או אחר על יהודים! אז...בבקשה.... ועוד משו עם אבריל כזאת רוקרית מאגניבה היא לא צריכה לשים על זה שהיא זמרת חדשה או זמרת ותיקה עם היא רוקרית אמיתית היא היתה אומרת מה שבא לה מתי שבה לה בלי לשים על אף אחד! נ.ב אני לא מעריצה של שאקירה...אז אל תחשבו שאני בצד שלה אני פשוט משווה. _________________________________ freedom to rock, freedom to talk, but nothin´ free

ברודי

New member
אהההה(3)

דבר ראשון אמרתי שהוא הכחיש את זה ששאקירה אמרה כזה דבר. (בדיוק מה שכתבת בקטע של- הוא אמר שהוא לא יכול להכחיש דבר שאף פעם לא נאמר) זה בדיוק אותו דבר רק במילים שונות... ואווריל, אווריל לא שמה על אפ´חד. והיא אומרת מה שבא לה... אבל יש דבר כזה לבני האדם שנקרא- טאקט. ולפעמים עדיף לא לומר כלום... ולכן- אין שום הוכחה שהיא אמרה שהיא לא רוצה שהדיסקים שלה יופצו בארץ. בכל אופן זאת הדעה שלי. כל עוד לא ראיתי בעיניים שלי את הראיון שלא שודר בMTV (לא מצונזר) אני אמשיך להאמין ששאקירה אנטישמית, (זכותי לא?) וכל עוד אני לא ראיתי את אווריל בעיניים שלי מלכלכת על היהודים אני אמשיך להאמין שהכול זבל"ש.

A T V

New member
אני מאמין שכן

כי אחת שאומרת הכול כמו אמינם בלהההה ולא יהיה לה איכפת להגיד דבר כזה בלללללללללה על אבריל אני מקיא אליך

CrAz¥ Gi®L

New member
ממש לא!

מכמה סיבות- 1. היא זמרת חדשה, למה שהיא ישר תתחיל להגיד שהיא גזענית וכל זה? 2. לפי דברים שקראתי עליה וראיונות- היא לא עושה רושם של גזענית... 3. כבר הבנתי שהתקשורת ובכלל כל מיני אנשים אוהבים להפיץ שמועות כאלה, כמו במקרה של שאקירה, שלדעתי גם היא לא גזענית כמו שאומרים...

4667

New member
ומאיפה אתה יודע ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

כל אחד חושב שהוא אלוהים. ג´יזֶס!!!!

למעלה